سلام
قیمت این سیستم حدودا چند درمیاد؟
Case 485.230.525
mb:giga p3ie
cpu-fan:5300 zalcor intel
ram:1 gig 1024
hdd:500g maxtor
dvd rw:lg
cd rw:asus
vga:512 mg
fax modem:giga
سلام
قیمت این سیستم حدودا چند درمیاد؟
Case 485.230.525
mb:giga p3ie
cpu-fan:5300 zalcor intel
ram:1 gig 1024
hdd:500g maxtor
dvd rw:lg
cd rw:asus
vga:512 mg
fax modem:giga
Last edited by Greedy; 15-08-2010 at 18:55.
شما بودجه + کاربردتون رو بگید بچه ها سیستم بهتری رو پیشنهاد میدن
نه عزیز
راستیش من دو ماهی میشه تو یه مغازه کامپیوتری مشغول به کار شدم صاحب کارم هم اکثر موقع ها نیس سه شنبه هفته پیش شبش یکی اومد کیس داد ویندوزش عوض کنم گفتش کی اماده گفتم فردا ظهر فرداش ساعت یک ربع دو زنگ زد گفت امادست گفتم یه ساعت دیگه من همیشه مغازه رو ساعت 2 می بستم صبر کردم تا ساعت 3بیان ولی نیومدن رفتم ساعت 5 اومد همون موقع ها یکی اومد گفت کیس ما امادس منم گفتم چرا خودشون نیومدن بگیرن گفت پدرمم مشغله داشتن نتونستن بیان من به جاش اومدم شک کردم گفتم چند تا سیدی اورده بودن گفت 4-5 تا دیدم درسته کیس دادم رفت شبش خود اون که کیس اورده میگه کیس ما اماده شد گفتم پسرتون برد گفت من که دو تا پسر دارم یکی هفت سال یکی ده سال بعد گفتم اشناتون نبوده گفت نه بدبخت شدیم دیگه مرد هم از اون اشغالا بود زنگ زد مامور اومد گفت باید خسارتشو بدید داداشم اومد گفت فاکتوراشو بیارید سیستم براتون جمع میکنم خلاصه دیشب دیدم یه ورق اورد این مشخصات نوشته گفته این سیستم من بوده باید عین این و جمغ کنید خوندم از تعجب شاخ دراوردم
هاردشو خودم دیدم60 گیگ بوده زده 500 گیگ گرافیکش 256 بوده زده 512 dvd رایترش خراب بود اصلا مادربرد و cpuش هم دقت نکردم ببینم چیه بهش میگم چرا تو ماه رمضون دروغ میگید میخواید تلکمون کنی گفت من با شما شوخی ندارم باید همینا روبدید مگر نه باز مامور میارم من بدبخت هنوز دو ماه نیست دارم کار میکنم این بدبختی برامون پیش اومده بدشانس تر از مانیست
یارو میگفت پارسال این سیستمو خریدم اصلا یه سوال پارسال هارد 500 گیگ اومده بود یا گرافیک 512؟
خلاصه میخواستم ببینم چه خاکی باید بریزم سرم اینا چقدر میشه
بدبختی گیر کردی مدرکی چیزی داری تحویل دادنش رو نشون بده باید شناسنامه میگرفتی (اگه میتونی بگو چنین سیستمی رو من از هیچ کس نگرفتم اگه مدرک نداره. تا ک و ن ش رو پاره کنه)نه عزیز
راستیش من دو ماهی میشه تو یه مغازه کامپیوتری مشغول به کار شدم صاحب کارم هم اکثر موقع ها نیس سه شنبه هفته پیش شبش یکی اومد کیس داد ویندوزش عوض کنم گفتش کی اماده گفتم فردا ظهر فرداش ساعت یک ربع دو زنگ زد گفت امادست گفتم یه ساعت دیگه من همیشه مغازه رو ساعت 2 می بستم صبر کردم تا ساعت 3بیان ولی نیومدن رفتم ساعت 5 اومد همون موقع ها یکی اومد گفت کیس ما امادس منم گفتم چرا خودشون نیومدن بگیرن گفت پدرمم مشغله داشتن نتونستن بیان من به جاش اومدم شک کردم گفتم چند تا سیدی اورده بودن گفت 4-5 تا دیدم درسته کیس دادم رفت شبش خود اون که کیس اورده میگه کیس ما اماده شد گفتم پسرتون برد گفت من که دو تا پسر دارم یکی هفت سال یکی ده سال بعد گفتم اشناتون نبوده گفت نه بدبخت شدیم دیگه مرد هم از اون اشغالا بود زنگ زد مامور اومد گفت باید خسارتشو بدید داداشم اومد گفت فاکتوراشو بیارید سیستم براتون جمع میکنم خلاصه دیشب دیدم یه ورق اورد این مشخصات نوشته گفته این سیستم من بوده باید عین این و جمغ کنید خوندم از تعجب شاخ دراوردم
هاردشو خودم دیدم60 گیگ بوده زده 500 گیگ گرافیکش 256 بوده زده 512 dvd رایترش خراب بود اصلا مادربرد و cpuش هم دقت نکردم ببینم چیه بهش میگم چرا تو ماه رمضون دروغ میگید میخواید تلکمون کنی گفت من با شما شوخی ندارم باید همینا روبدید مگر نه باز مامور میارم من بدبخت هنوز دو ماه نیست دارم کار میکنم این بدبختی برامون پیش اومده بدشانس تر از مانیست
یارو میگفت پارسال این سیستمو خریدم اصلا یه سوال پارسال هارد 500 گیگ اومده بود یا گرافیک 512؟
خلاصه میخواستم ببینم چه خاکی باید بریزم سرم اینا چقدر میشه
برای قیمت هم باید صبر کنی ultra_black ّبیاد من قطعات رو دقیق نمیدونم اونی سیستمی رو هم که گفتی
فکر نکنم از 300 بالاتر بره الان
شناسنامه اش رو بگیر + شناسنامه پسراش رو + با موبایل تمامی گفتارش رو ضبط کنه خودت رو اماده جنگ کنببین سن پسرش رو درست میگه
Last edited by B U L U T; 15-08-2010 at 19:21.
همین دیگه نه رسیدی دادم نه شماره ای خود صاحب کار فقط یه شماره تلفن میگرفت
شانس گند ماست دیگه
زنگ زد همون موقع مامور اومد گزار ش نوشت باید خسارتشو بدی ولی نمیدونستم اینقدر ادمای شارلاتانی هستن که بخوان بچاپن در هر صورت بدبخت شدیم رفت
نگران نباش بگرد از بازار دست دوم گیر بیار با 150 تومن تمومش کنهمین دیگه نه رسیدی دادم نه شماره ای خود صاحب کار فقط یه شماره تلفن میگرفت
شانس گند ماست دیگه
زنگ زد همون موقع مامور اومد گزار ش نوشت باید خسارتشو بدی ولی نمیدونستم اینقدر ادمای شارلاتانی هستن که بخوان بچاپن در هر صورت بدبخت شدیم رفت
عجب عوضی های گیر ادم میان
هارد رو حتما دست دو گیر میاری
گرفیک هم یه مدل پایین 512 با 40 تومن میتونی گیر بیاری اون هم دست اول. دسته دومش میشه 20 تومن بقیه قطعات رو هم میتونی با 80 100 تومن گیر بیاری
Last edited by B U L U T; 15-08-2010 at 19:49.
نمیدونی چه شارلاتان و کلاهبردارهایی هستن حتی دو سه نفر بهم گفتن مطمئن باش دزدی هم کار خودشونه میخوانکش برن ازت
زیر برگه ای که مشخصات نوشته زده وسائل بدون عیب باشد قطعات نو و با ضمانت نامه و شماره گارانتی وبا تاریخ باشد|!!!!!!!
خدا چه بدبختی گیر کردیم تو 18 سالگی بعد دو ماه کار کردن که این صاحب کار اشغالم هنوز 50 تومن بیشتر نداده باید همچین اتفاقی برام بیفته به قران از اون روز خواب ندارم اعصابم همش خرده
اینم شد زندگی
ازش بحواه گارانی تمامی قطعات رو بیاره باشه حتما بخواه دیگه برگه گارانتی رو که نداده. ببین بازی کن با هاشنمیدونی چه شارلاتان و کلاهبردارهایی هستن حتی دو سه نفر بهم گفتن مطمئن باش دزدی هم کار خودشونه میخوانکش برن ازت
زیر برگه ای که مشخصات نوشته زده وسائل بدون عیب باشد قطعات نو و با ضمانت نامه و شماره گارانتی وبا تاریخ باشد|!!!!!!!
خدا چه بدبختی گیر کردیم تو 18 سالگی بعد دو ماه کار کردن که این صاحب کار اشغالم هنوز 50 تومن بیشتر نداده باید همچین اتفاقی برام بیفته به قران از اون روز خواب ندارم اعصابم همش خرده
اینم شد زندگی
سیستم رو نده به مامور زنگ بزن اگه نیاره فعلا چیزی رو که میخواهد بهش نده
Last edited by B U L U T; 15-08-2010 at 20:03.
ok عزیز ببینم چه خاکی باید سرم کنم
ممنون از راهنماییت
بگو گارانتی هر قطعه ای که نیاری قبول نمیکنم پس بدم + اینکه اسم که تو قاکتور هست با شناسنامه چک کنok عزیز ببینم چه خاکی باید سرم کنم
ممنون از راهنماییت
حتما تعداد بچه ها رو هم با سنش چک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)