سلام دوستان عزیز
کیسی می خوام فقط بگیرم که حدااکثر تا 600 تومن هزینه کنم.
dvd-rw Sony 24x هم تازه خریدم....(30تومن!)
در رابطه با مارک و مدل ها هم تقریبا مبتدی و ناشی هستم
لطفا بهترین کیس رو پیشنهاد کنید البته در حد وضعیت مالی ام
باتشکر
سلام دوستان عزیز
کیسی می خوام فقط بگیرم که حدااکثر تا 600 تومن هزینه کنم.
dvd-rw Sony 24x هم تازه خریدم....(30تومن!)
در رابطه با مارک و مدل ها هم تقریبا مبتدی و ناشی هستم
لطفا بهترین کیس رو پیشنهاد کنید البته در حد وضعیت مالی ام
باتشکر
سلام
CPU:AMD Athlon II X4 635=110
M.B:Gigabyte 770TA-UD3=110
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5750 1Gb=160
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Zest=30
All:617
این سیستم برای کاربرد شما خیلی عالیه ولی اگر کاربردتون رو محدودتر می کردین نتیجه ی بهتری می گرفتین
مثلا اگه کمتر بازی کنید و تدوین و گرافیک براتون خیلی مهم باشه میشه پردازنده ی بهتری در نظر گرفت و برعکس اگر این کارها رو کمتر انجام میدین و بازی خور هستین کارت گرافیک بهتری برای شما نیازه و رم و cpu ی کمتر
ولی این سیستم برای تمام این کارها متوسط رو به بالا حساب میشه و به اصطلاح همه فن حریفه در این قیمت
اگه هارد تا 250 گیگ بیاد پایین،(250 برام کافیه) باز میشه نمونه ارائه شده از " کاربر پست دوم محترم" رو تغییر داد یا خیلی تفاوت نمی کنه؟
sma عزیز خیلی[!] هم اهل بازی کردن نیستم. در حد جدیدترین بازی های فوتبال یا زیاد زیاد، احتمالا ماشین!
در ضمن اطلاعات و سوادم در مورد cpu و M.B و دیگر قطعات سخت افزاری خیلی پایینه! اگر ممکنه در مورد کیفیت قطعه بیشتر توضیح بدین یا لینکی از سایت یا .... ارائه کنید که خوب توجیه بشم
این سیستم رو تا چند سال بعد هم میشه راحت ارتقاء داد ؟
نه نه، فکر می کنم همون 500 خوب باشه! لطف کنید سوالاتم رو پاسخ بدین
![]()
هارد قطعه گرونی نیست.همون 500 را بگیرین
اگر بازی براتون خیلی مهم نیست میشه یه 4670 بردارید و cpu را با یکمی افزایش بودجه 1055tبخرید که 6هسته ای هست.
در مورید ارتقا مادربرد شما تا 6هسته ای را ساپورت میکنه.(همه cpu های جدید amd را ساپرت میکنه)منتهی بعد ازینو باید از amd بپرسید که سوکت تغییر بده یا نه.
بله، چشم همان 500
در حد حوصله در مورد قطعات سخت افزاری بیشتر توضیح بدین:43:/منظورتون رو روشن متوجه نشدم!
از دوستان کسی هست سوال من رو جواب بده؟![]()
هارد که کشخص شد همون 500 خوبه چون با 10تومن بیشتر 2برابر فضا خواهید داشت
برای مادربرد هم این مادربرد با توجه به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره و برای آینده هم ایده آله چون USB3 و SATA3 هم داره و تا آخرین پردازنده ی حال حاضر AMD رو جواب میده.
خب چون اهل بازی نیستید من با کسب اجازه از جناب ULTRA_BLACK تغییراتی در سیستم پیشنهادی ایشون دادم:
CPU:AMD PHENOM II X6 1050=205
M.B:Gigabyte 770TA-UD3=110
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 4670 1Gb=80
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
Power:GREEN 480W=45
Case:Green Zest=30
All:625
البته اگر این هزینه براتون زیاده میتونید CPU رو AMD PHENOM II X4 965 3.4GHz بردارید که قیمتش تقریبا 185تومنه و کل سیستم میشه 605تومن.
ممنون از کاربرای عزیز قبلی که پاسخ دادند
پس بچه ها همین رو پیگیر شم و بخرم؟
دیگه نظری ندارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)