تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: این سیستم رو با 1.300 خریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض این سیستم رو با 1.300 خریدم

سلام خدمت همه دوستان عزیز.من بالاخره با راهنماییهای شما عزیزان سیستمم رو خریدم.حالا سیستمم رو برای شما تشریح میکنم.لطفاً هرگونه نظر مثبت ومنفی تان را درباره سیستم بفرمایید.
    cpu:phenom 1055t
    motherrbord:ga-890g-ud3h
    vga:5770 xfx
    ram:4 gig kingmax
    hdd:seagate 500 gig
    odd: hp 1160 i
    power: 585b green
    case:magnum +
    monitor:2086 lg
    speaker:edifier x600

هزینه کل برابر 1.300 شد.حالا چند تا سوال مهم دارم

1.با نرم افزار cpu-z سیستم رو چک کردم تو قسمت پروسسور جلوی name نوشته amd athlon 64
    اما جلوی specification نوشته amd phenom(tm) II x6 1055t processor.حالا خیلی نگرانم اون athlon یعنی چی؟ چرا اونو نوشته؟ مقدار cache Ll1 data رو هم 64 KB نوشنه .چرا؟

2.مشخصات رم رو که مثلاً 1333 یا cl8 هست کجا میتونم ببینم؟ و تو cpu -z نوشته MB 2048 ؟!!همینطور مشخصات هارد رو که سرعتش چنده کجا میتونم ببینم؟

3.این سیستم ما اول کاری روزی چند بار هنگ میکنه و مجبوریم مرتب ریستارت کنم!!! مخصوصاً هنگام نصب بازی یا وقتی دو تا برنامه دارن با هم کار انجام میدن .این که اصلاً طبیعی نیست؟! اشکالش چیه؟ نگرانم.

4.دی وی دی رایتر وقتی بعضی دی وی دی ها رو توش میزاریم هیچ عکس العملی نشون نمیده و تو درایو میری انگار دی وی دی خام گذاشتی.مشکلش چیه؟

5.این پاور گرین 585b برخلاف انتظارم صداش کمی بلند و اذیت کنندست .کلاً مدلش اینطوریه؟

ببخشید سوالام زیاد شد.اما این مشکلات فعلاً باعث ناراحتی و نگرانیم شده.خواهشاً کمک کنید.
    ممنون
    Last edited by ساحل 1; 14-08-2010 at 18:48.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اولا كه بهتر بود در بخش مشكلات سخت افزاري مطرح ميكردين
    دوما مباركتون باشه

1.با نرم افزار cpu-z سیستم رو چک کردم تو قسمت پروسسور جلوی name نوشته amd athlon 64
    اما جلوی specification نوشته amd phenom(tm) II x6 1055t processor.حالا خیلی نگرانم اون athlon یعنی چی؟ چرا اونو نوشته؟ مقدار cache Ll1 data رو هم 64 KB نوشنه .چرا؟
    مشكلي نيست.نرم افزار شما يكم قديمي هست و توانايي تشخيص مدل دقيق پردازنده را نداره
    اگر ممكن هست آخرين نسخه را از سايت مربوطه بگيريد

2.مشخصات رم رو که مثلاً 1333 یا cl8 هست کجا میتونم ببینم؟ و تو cpu -z نوشته MB 2048 ؟!!همینطور مشخصات هارد رو که سرعتش چنده کجا میتونم ببینم؟
    در درون CPU-Z در تبهاي مموري و SPD.
    البته احتمالا تفسير اين قسمت براي شما يكم مشكل هست

3.این سیستم ما اول کاری روزی چند بار هنگ میکنه و مجبوریم مرتب ریستارت کنم!!! مخصوصاً هنگام نصب بازی یا وقتی دو تا برنامه دارن با هم کار انجام میدن .این که اصلاً طبیعی نیست؟! اشکالش چیه؟ نگرانم.
    متاسفانه اين مشكل فقط مختص به شما نيست و قريب به 90% كاربران اين مشكل را دارند
    مهمترين علتش سيستم عامل(ويندوز) كرك شده هست كه به خوبي عمل نمي كنه و مشكل ايجاد مي كنه
    البته علل ديگه اي از جمله تداخل سخت افزاري كارت هاي جانبي مخصوصا كارت TV و --- و... هم مي تونه باشه

4.دی وی دی رایتر وقتی بعضی دی وی دی ها رو توش میزاریم هیچ عکس العملی نشون نمیده و تو درایو میری انگار دی وی دی خام گذاشتی.مشکلش چیه؟
    دقيقا مشكل از ويندوز هست و ايراد داره

5.این پاور گرین 585b برخلاف انتظارم صداش کمی بلند و اذیت کنندست .کلاً مدلش اینطوریه؟
    معمولا بايد كم صدا باشه.
    اگر صداش زياد هست حتما خازنهاش مشكل داره و بايد ببريد گارانتي براي تعويض(مخصوصا اگر سوت مي كشه)

در پايان توصيه مي كنم اين بحث را ديگه اينجا ادامع ندين و در بخش مشكلات سخت افزاري در قسمت مادربرد و پردازنده تاپيك باز كنيد تا من و ساير دوستان بهتر شما را راهنمايي كنيم

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من همین مادربرد و پردازنده رو داشتم و این مشکلات رو نداشت و مثل ساعت کار میکرد. شاید چیزی رو بد وصل کردی. یا پاورت مشکل داره کلا.
    ویندوز من هم کرک شده بود

5. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم بحث های شما رو دنبال می کردم از اینکه این مشکلات رو پیدا کرده من هم ناراحت شدم امیدوارم که با تعویض ویندوز و با زدن ویندوز 7 64 بیتی و با استفاده از کرک معتبر و خوب که تو همین سایت هم وجود داره مشکلتون بر طرف بشه

7. این کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •