سلام
از نظر شما کدوم گوشی بهتره؟
لطفا قیمتاشونو هم بگین.1
سلام
از نظر شما کدوم گوشی بهتره؟
لطفا قیمتاشونو هم بگین.1
سلام قیمت هر دو حدود 150 هست
من داشتم
دبلیو890 ارزش اون قیمت رو نداره.البته ظاهر شیک بادوام ومحکم خوبه اما سرعتش پایینه صدای جالبی نداره قیمتش بالاست و اینکه قدیمیه.
تی700 هم تقریبا همین داستان رو داره.
پیشنهاد من به شما اینه که حتما سی 901 رو با حدود 165 تومان بخرید
اگه بتونید پولتون رو بالا ببرید با 180 هزار تومان elm گوشی خیلی خوشکل خوشدست دوربین خوب.محکم و بادوام و....هست
راستش خودم دوست دارم w890 بگیرم .خیلی مشکل داره؟
اگه گوشی در همین حد هست بگین:
دوربین 3.2
ساده
شیک شیک
دوروبر 140 50 تومن
اگه جاوا میگیری مطمئنا سونی اریکسون بهتره و دردسرهای کمتری داره.دبلیو890 راستش خیلی قدیمی هستش و به نظرم گوشی مناسبی نیست.مشکل خاصی نداره اما یک گوشی ضعیف هست که قیمتش تقریبا بالاست.
راستش هنوز هم پیشنهاد من روی سی901 قیمت 165 تومان و سونی اریکسون المelm قیمت 178الی 80 تومان هستش.
البته c510هم با دوربین 3 مگاپیکسلی و قیمت 150 هزار تومان گزینه ی خوبیه.رنگ بندی هم داره.
t700چطور ؟اونم بده؟
اطلاعات کاملی در مورد تی700 ندارم اما کلا سری تی سری متوسطی بودن چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کارآیی.
یعنی من از w890 منصرف شم.
تازه مگه w890از سری walkman نیست؟کیفیت صداش باید خوب باشه.
ممنون
اگه فقط به خاطر زیبایی میخوای بگیریش منصرف شو.دبلیو 508 و دبلیو 595 از نظر صدا به مراتب از 890 بهتر هستش.کیفیت صداش معمولی هست و خیلی صدای زیرش زیاده اصلا بم نداره مثل رادیو
بازم میگم اگه به خاطر زیباییش خوشت اومده بگیر.
ولی پیشنهاد من روی سی901 و elm هست.
اخه من میخوام ساده باشه نه کشویی .
c510 هم صداش و هم دوربینش از دبلیو890 بهتره اما تا حدودی دبلیو890 خوشکلتره.انتخاب با خودت/اگه تونتسی پول جمع کنی سی901 یا الم بگیری اگه نتونستی c510 قیمت 150 تومانه و دوربین خوبی داره.c702 هم خوبه اما فقط یک کم قدیمی هستش.اما هم خوشکله و هم محکمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)