تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: گارانتی گوشی های نوکیا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض گارانتی گوشی های نوکیا

سلام

یک سر به علا الدین زده بودم که یک سری گوشی های کارکرده رو که قیمت کردم و از یکیشون درباره گارانتی پرسیدم گفت که گوشی ای که از جعبه در اومده باشه که دیگه گارانتی نداره !!!
    هر چی هم گفتم که مگه گارانتی ها (مثلا همین گارانتی اصلی نوکیا ) 1 ساله نیستن خوب بالاخره یه چند ماهیش مونده دیگه، گفت هر کی هم که گفت گارانتی داره الکی گفته...

ما که نفهمیدیم.

یکی کلا درباره این گارانتی ها (بهترینشون و خدماتشون ) یه توضیحاتی بده ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

سلام

یک سر به علا الدین زده بودم که یک سری گوشی های کارکرده رو که قیمت کردم و از یکیشون درباره گارانتی پرسیدم گفت که گوشی ای که از جعبه در اومده باشه که دیگه گارانتی نداره !!!
    هر چی هم گفتم که مگه گارانتی ها (مثلا همین گارانتی اصلی نوکیا ) 1 ساله نیستن خوب بالاخره یه چند ماهیش مونده دیگه، گفت هر کی هم که گفت گارانتی داره الکی گفته...

ما که نفهمیدیم.

یکی کلا درباره این گارانتی ها (بهترینشون و خدماتشون ) یه توضیحاتی بده ممنون میشم

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه این طوریه که هیچ گوشی گارانتی نداره!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

یعنی چی گوشی که از جعبه در اومده گارانتی نداره یعنی باید گوشیو که خریدیم از تو جعبش در نیاریم تا گارانتیش بمونه!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ما که نفهمیدیم.

------------------
    زیاد تعجب نکن دوست عزیز متاسفانه تو ایران بیشتر افراد تخصصی در کاری که انجام می دن ندارن و با تمام احترامی که برای دمپایی فروشها و سبزی فروشها دارم بگم که بیشتر موبایل فروشها و فروشنده های کامپیوتر سبزی فروش یا دمپایی فروش سابق بودن که الان دارن این کار را انجام می دن! باور کنید وقتی می ری داخل یک مغازه تعمیر موبایل یا فروش موبایل می پرسی سیتم عامل این گوشی چیه آیا فایلهای به فرض sisx را ساپورت می کنه یا نه می گه اینارو نپرس فقط بگو چی می خوای یا کامپیوتر هم همینطور
    به هر حال همشون می گن گارانتی دوروغه اما خودم یک گوشی N95 8GB را توسط گارانتی تعویض کردم البته اونموقع اتصالات گارانتی می کرد!

5. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ.

همین منظورم اینه که الان با این اوضاع کدوم گارانتی خوبه ؟

این گارانتی که میگن گارانتی اصلی و با sms میشه چک کرد و اینا (مال خود نوکیا ) این اوضاعش چطوره ؟

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

ممنون از پاسخ.

همین منظورم اینه که الان با این اوضاع کدوم گارانتی خوبه ؟

این گارانتی که میگن گارانتی اصلی و با sms میشه چک کرد و اینا (مال خود نوکیا ) این اوضاعش چطوره ؟
    این همون گارانتی اصلی نوکیا هست
    بهترینش همینه که پشتیبانی تو ایران داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنظر من هنوز هم اتصالات اینترنشنال از گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا بسیار مطمئن تره چون مواردی از معیوب بودن گوشی از همون روز اول و یا عدم توانایی در درست کردن گوشی معیوب در گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا در همین سایت و یا اطرافیان دیدم که در اتصالات کمتر دیده شده.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بنظر من هنوز هم اتصالات اینترنشنال از گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا بسیار مطمئن تره چون مواردی از معیوب بودن گوشی از همون روز اول و یا عدم توانایی در درست کردن گوشی معیوب در گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا در همین سایت و یا اطرافیان دیدم که در اتصالات کمتر دیده شده.
    اتصالات الان طو بازرارکمتره نسبت به اصلی نوکیا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اتصالات الان طو بازرارکمتره نسبت به اصلی نوکیا
    بله بخاطر نابسامانی اوضاع تلفن همراه در ایران مجبور به کاهش فعالیت شده.حتی بعضیها میگن دیگه گارانتی اصلی نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بله بخاطر نابسامانی اوضاع تلفن همراه در ایران مجبور به کاهش فعالیت شده.حتی بعضیها میگن دیگه گارانتی اصلی نیست
    صحبت مغازه ها معمولا برای منصرف کردن مشتری از نظر شه وبرتری محصولت وعقاید خودشون.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •