تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: بهتری روش برای نحوه شارژ لپ تاپ Dell

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض بهتری روش برای نحوه شارژ لپ تاپ Dell

سلام میخواستم ببینم بهینه ترین روش شارژ باتری چه روشی است که هم عمر فیزیکی باتری بیشتر
    شود و هم لپ تاپ تا چند سال بیشتر عمر کند و باتری خراب نشود. لپ تاپ هم dell 1558 است.

شما چه روشی را پیشنهاد می کنید و یا اینکه کدام یک از روش های زیر را توصیه می کنید:

1) وقتی لپ تاپ کاملا خاموش است آنرا بزنم به برق و کاملا شارژ کنم، بعد وقتی پر شد و کامل شارژ شدآنرا بکشم از برق ، و لپ تاپ را روشن کرده و استفاده کنم تا زمانی که کاملا باتری اش خالی شود. و دوباره همین کار را تکرار کنم یعنی لپ تاپ باتری اش وقتی کاملا خالی شد بزنم به شارژ!
    این روش چه آسیبی به دستگاه ممکن است بزند؟

2) کلا باتری را از دستگاه درآورم و همش از برق استفاده کنم.

3) وقتی که دارم از دستگاه استفاده میکنم همان لحظه به برق باشد و هیچ نکشمش یعنی شارژ شدن در حالت استفاده از لپ تاپ و روش بودن و کار کردن با آن.
    البته مدت کار من با لپ تاپ طولانی است و هر روز مدت زیادی مجبورم با آن کار کنم و همواره دسترسی به برق هم دارم.

شما چه روشی را توصیه میکنید لطفا علمی و منطقی پاسخ دهید و نیز اگر منبع و یا دلیل مطمئنی دارید بگویید.

متشکرم
    Last edited by ali312money; 13-08-2010 at 12:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باسلام . دوست عزیز من خودمم لب تاب دل مدل inspiron 6400 دارم که همیشه هم به برق وصله و خیلی کم مثلا هفته ای 1 بار ازباطریش بطورکامل استفاده میکنم والان 4 ساله که دارم ازاین روش استفاده میکنم و خیلیم راضیم . به نظر من زیاد فکرتون و مشغولش نکنید خصوصا درمورد اینگونه باطریها که بقدری ماهرانه طراحی شدند که تقریبا نیازی به محافظت فیزیکی من و شماندارند.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به لیتیومی بودن باتری ها نیازی به شارژ و دشارژ نداره.
    اما اگه میخواهید باتری رو برای مدتی بی استفاده بزارید بهتره شارژ روی 30% باشه.
    منطقی ترین گزینه،گزینه 3 هست.
    شما قبل از روشن کردن سوکت شارژ رو بزنید و بعد روشن کنید در حین کار کردن باتری هم پر میشه.
    اگه می خواهید لپ تاپ روشن نشه و باتری پر بشه،سوکت رو بزنید و دیگه روشن نکنید.
    هیچ موقع مستقیم از انرژی شهری استفاده نکن چون احتمال داره برق بره و آسیب جدی به مادربوردت برسه و یا پاورت یکسره بشه.
    سوالی بود درخدمتم.
    موفق باشید.

4. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من از چند نفر متخصص پرسیدم گفتن زمانی که داری استفاده میکنی از لپتاپ و تو شارژ هم هست ، زمانی که شارژ 100 % شد کلا باتری از مدار خارج میشه و لپتاپ انرژیش رو از برق میگیره و نه از باتری

6. 2 کاربر از DiDaX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با توجه به لیتیومی بودن باتری ها نیازی به شارژ و دشارژ نداره.
    اما اگه میخواهید باتری رو برای مدتی بی استفاده بزارید بهتره شارژ روی 30% باشه.
    منطقی ترین گزینه،گزینه 3 هست.
    شما قبل از روشن کردن سوکت شارژ رو بزنید و بعد روشن کنید در حین کار کردن باتری هم پر میشه.
    اگه می خواهید لپ تاپ روشن نشه و باتری پر بشه،سوکت رو بزنید و دیگه روشن نکنید.
    هیچ موقع مستقیم از انرژی شهری استفاده نکن چون احتمال داره برق بره و آسیب جدی به مادربوردت برسه و یا پاورت یکسره بشه.
    سوالی بود درخدمتم.
    موفق باشید.
    1) فقط برای این که خیالم راحت شود: پس من به این صورت عمل کنم که هروقت میخواهم با لپ تاپ کارکنم،آنرا قبل از روشن کردن بزنم به برق و بعد روشن کنم و مادامیکه که دارم ازش استفاده میکنم هم به برق باشه.در این حالت که باتری همواره 100% است. مشکلی پیش نمی آید؟ این روش را برای من که Dell دارم پیشنهاد میکنید.؟ آیا از این روش میتونم همیشه دیگه استفاده کنم.؟
    منظورتان همین است دیگه اینطوری تا 2 یا 3 سال میتونه جواب بده برام دیگه

پس مدام شارژ کردن و بعد کشیدن از برق را توصیه نمی کنید. درسته؟

2
    )راستی یک سوال دیگه به برق بودن مداوم دستگاه آیا روی گرم شدن لپ تاپ هم تاثیر داره؟ تاحالا به این موضوع دقت کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من تا حالا هیچ وقت باتری لپ تاپم رو بیرون نیاوردم و تا حالا هم مشکلی نداشتم هر جا برق بود از برق و هر جا برق نبود از باتری استفاده کردم از لحاظ گرم شدن هم فکر نمی کنم فرق بکنه مگر این که موقع استفاده از باتری حالت لپ تاپ رو عوض کنید و مثلا بگذارید روی powersaver که اون وقت ممکنه خنک تر کار کنه اما کارایی اون افت پیدا می کنه

9. این کاربر از hamidsfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

راستی من نکته ای را متوجه شدم.
    در دفترچه راهنمایی لپ تاپ نوشته در زیر قسمت battery که
    Life Span(approximate): 300 discharge/charge cycles
    منظور چیست؟
    از دوستان خواهشمندم ضمن پاسخگویی به بقیه سوالات این thread به سوال بالا نیز جواب دهند/

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1) فقط برای این که خیالم راحت شود: پس من به این صورت عمل کنم که هروقت میخواهم با لپ تاپ کارکنم،آنرا قبل از روشن کردن بزنم به برق و بعد روشن کنم و مادامیکه که دارم ازش استفاده میکنم هم به برق باشه.در این حالت که باتری همواره 100% است. مشکلی پیش نمی آید؟ این روش را برای من که Dell دارم پیشنهاد میکنید.؟ آیا از این روش میتونم همیشه دیگه استفاده کنم.؟
    منظورتان همین است دیگه اینطوری تا 2 یا 3 سال میتونه جواب بده برام دیگه

پس مدام شارژ کردن و بعد کشیدن از برق را توصیه نمی کنید. درسته؟

2
    )راستی یک سوال دیگه به برق بودن مداوم دستگاه آیا روی گرم شدن لپ تاپ هم تاثیر داره؟ تاحالا به این موضوع دقت کردید؟
    1. بله این روش استاندارد هست.
    باتری ها تاریخ انقضا دارند ولی با این روش شما بهینه استفاده می کنید.
    2. فکر نکنم آنچنان تاثیر در گرما داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از چند نفر متخصص پرسیدم گفتن زمانی که داری استفاده میکنی از لپتاپ و تو شارژ هم هست ، زمانی که شارژ 100 % شد کلا باتری از مدار خارج میشه و لپتاپ انرژیش رو از برق میگیره و نه از باتری
    بله،درسته باتری که فول شارژ میشه دیگه ازش استفاده نمیشه،تمام انرژی از جانب برق شهری گرفته میشه.
    اینجا این اطمینان رو داریم که برق بره یا سوکت جدا بشه دیگه دستگاه خاموش نمیشه و آسیبی به پاور و مادربورد نمیرسه.

داره خودمونی میشه masood68a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهترین حالت شارژ بین 80% تا 20% ظرفیت اسمی باتری است.
    هیچ وقت نباید باطری کاملا دشارژ بشه.(لپ تاپ نباید در موقع استفاده از باطری به دلیل خالی شدن باطری خاموش بشه)
    اگر می خوای مدام از برق شهری استفاده کنی ؛ شارژ باطری را روی 60% بذار و باطری را در بیار .

موفق باشید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •