تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: خرید کولر برای Asus M4A89GTD PRO

داره خودمونی میشه mey 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ناكجا‌آباد

پيش فرض خرید کولر برای Asus M4A89GTD PRO

سلام به همه دوستان P30World.
    عرض کنم خدمت شما که من میخوام واسه Asus M4A89GTD PRO یک کولر خوب بخرم. سی پی یو من هم Phenom II X6 1055t هست. الان با فن خودش روی 3.47 اورکلاک شده ولی دماش زیادی بالا میره(نرم افزار h.W monitor برای دمای CPU حدود 60 رو نشون میده!! ولی دمای هسته ها رو حدود 52 درجه نشون میده). من میخوام یک فن بهتر بگیرم که هم بی سر و صدا باشه و هم اینکه روی این برد نصب بشه. مشکل من با این برد اینه که اسلات رمها زیادی نزدیک سوکت سی پی یو هست و این واسه نصب رم مشکل ساز میشه. بودجه هم حداکثر 50 تومنه! حالا با توجه به شکل مادر برد چند تا کولر معرفی کنید. در ضمن اگر کسی کولری داره که قصد فروش داره Pm بده.

چند تا اعکس از مادر برد:

Last edited by mey 2009; 13-08-2010 at 04:10.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    زیر 50 تومن Tower 120 Extreme بهترین گزینه بود که ظاهرا دیگه تو بازار موجود نیست و تولید نمیشه!
    بعد اونها:
    Core Contact Freezer
    OCZ Vendetta 2
    CoolerMaster TX3
    Thermaltake Sonic Tower
    کولرهای خوبی هستند و همگی زیر 50 تومن

3. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

HP-1216X 53toman

5. این کاربر از hostironi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

با سلام

آقا بنظر من شما یک NOCTUA NH-U9B تهیه کنید

قیمتش 69 تومنه ولی باور کنید ارزش 20 تومن هزینه اضافی رو هم داره ! من خودم مشکل شما رو دارم و میخوام اینو بگیرم.

بعدشم بیا به من بگو که چطور رو سیستمت نصب شده .

میتونی از دیگر دوستان نظرشون رو در مورد این کولر بپرسی

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

coolermaster v6GT عاليه .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ناكجا‌آباد

پيش فرض

با سلام

آقا بنظر من شما یک NOCTUA NH-U9B تهیه کنید

قیمتش 69 تومنه ولی باور کنید ارزش 20 تومن هزینه اضافی رو هم داره ! من خودم مشکل شما رو دارم و میخوام اینو بگیرم.

بعدشم بیا به من بگو که چطور رو سیستمت نصب شده .

میتونی از دیگر دوستان نظرشون رو در مورد این کولر بپرسی
    دوست عزیز من تاپیک شما رو خوندم. عرض کنم که شما برای نصب کولر روی بردهای AMD جهتی رو میتونید انتخاب کنید که ضامن های پایه پلاستیکی اطراف سوکت بهتون اجازه میده! برای مثال توی عکس زیر برای برد خودم اگه توجه کنید میبینید که ضامن ها در بالا و پایین سوکت هستن و این یعنی اینکه شما فن رو فقط در حالتی که هوا رو از جلوی کیس بگیره و به پشت کیس هدایت کنه میتونید نصب کنید.

البته این که میگم بستگی به پایه های فن شما هم داره. من چند روز پیش یک فن خریدم که این مشکلی که سما میگفتین رو داشت. درست مثل بوفالو که فقط به به جهت نصب میشد.
    ولی فنی که شما میخواهین بخرین این نشیمنگاه سوکت به صورت جدا هست و شما میتونید اونو هر جهتی که میخواهین نصب کنین. متأسفنه سرعت اینترنتم کمه وگرنه چندتا عکس براتون آپلود میکردم تا بیشتر متوجه حرف من بشین. یه لطفی کنین توی عکس های گوگل مدل فنتون رو سرچ کنید عکس های مربوط به پایه های سوکت AMD این فن رو نگاه کنید و همینطور ضامن های سوکت مادر برد خودتون رو هم ببینید که کدوم طرفی هستش و اونطوری بیشتر متوجه میشین که کدوم طرفی میتونید اونو نصب کنید. امیدوارم که موفق باشین

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

این رو من توی یک مغازه دیدم همین قیمتی که شما دارین میگفت ولی مشکل من اینه که میخوام روی این برد حتما جا بشه و اینکه بی صدا باشه. این فن ار شرکت Pc clooler هست و یک نمونه از فن هاشو خریدیم که چندان کارایی بالایی نداشت و هم توی دورهای بالا صدا میداد. باز هم از شما متشکرم دوست عزیزم.

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

دوست عزیز این توی بازار پیدا میشه؟ قیمت هم لطف کنید آدرسی هم دارین برام بفرستین.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

سلام
    زیر 50 تومن Tower 120 Extreme بهترین گزینه بود که ظاهرا دیگه تو بازار موجود نیست و تولید نمیشه!
    بعد اونها:
    Core Contact Freezer
    OCZ Vendetta 2
    CoolerMaster TX3
    Thermaltake Sonic Tower
    کولرهای خوبی هستند و همگی زیر 50 تومن
    نظرتون راجع به Cm hyper 212 plus چی هست؟ توی بازار پیدا میشه؟

9. این کاربر از mey 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

لبته این که میگم بستگی به پایه های فن شما هم داره. من چند روز پیش یک فن خریدم که این مشکلی که سما میگفتین رو داشت. درست مثل بوفالو که فقط به به جهت نصب میشد.
    ولی فنی که شما میخواهین بخرین این نشیمنگاه سوکت به صورت جدا هست و شما میتونید اونو هر جهتی که میخواهین نصب کنین. متأسفنه سرعت اینترنتم کمه وگرنه چندتا عکس براتون آپلود میکردم تا بیشتر متوجه حرف من بشین. یه لطفی کنین توی عکس های گوگل مدل فنتون رو سرچ کنید عکس های مربوط به پایه های سوکت AMD این فن رو نگاه کنید و همینطور ضامن های سوکت مادر برد خودتون رو هم ببینید که کدوم طرفی هستش و اونطوری بیشتر متوجه میشین که کدوم طرفی میتونید اونو نصب کنید. امیدوارم که موفق باشین

سلام

خیلی ممنون از پاسخ شما ، دوست عزیزم
    طبق اضحارات شما من یک تحقیقی کردم و انگار که مشکل عمود بر گرافیک نصب شدن رو این کولر نداره ، ولی بازم اگر شما یک لینکی قرار بدی که کاملا مشخص باشه ، خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون میشم

راستی اگر شما و سایر دوستان اطلاعاتی از این کولر دارید ، میشه بگید که این کولر 2 تا فن داره یا یکی ؟
    تا جایی که من میدونم 2 تا فن باید داشته باشه ولی تو بعضی عکسها دیدم که یک فن داره ! حالا جریان چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ناكجا‌آباد

پيش فرض

سلام

راستی اگر شما و سایر دوستان اطلاعاتی از این کولر دارید ، میشه بگید که این کولر 2 تا فن داره یا یکی ؟
    تا جایی که من میدونم 2 تا فن باید داشته باشه ولی تو بعضی عکسها دیدم که یک فن داره ! حالا جریان چیه ؟

[/COLOR]
    این مدل Noctua NH-U9B SE2 دوتا فن داره و این مدل Noctua NH-U9B یک فن بیشتر نداره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

12. این کاربر از mey 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

این مدل Noctua NH-U9B SE2 دوتا فن داره و این مدل Noctua NH-U9B یک فن بیشتر نداره!

کد:
    کد:

خیلی ممنون !

حالمونو گرفتی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ناكجا‌آباد

پيش فرض

خیلی ممنون !

حالمونو گرفتی
    من مخلصتم. خودت ميتوني يه فن ديگه روش بذاري جا براي نصب فن روش هست. حدود 10 تا 12 تومن يه فن معمولي از zalman ميخري نصب ميكني روش! ولي با يه فن هم كار ميكنه و براي CPU هاي Amd كافي هستش. تو review ها خيلي خوب هستش ولي يكم گرونه! با 60 تومن Zalman performa گزينه بهتري هست.

15. این کاربر از mey 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •