تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کمک برای تغییر رنگ بکگراند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض کمک برای تغییر رنگ بکگراند

سلام دوستان
    امیدوارم جای درستی درخواستمو مطرح کرده باشم
    راستش من یه عکس دارم با پس زمینه سفید حالا میخوام پس زمینه شو عوض کنم که یکم برا من سخت بود یعنی سخت که نه بد در میومد اگه کسی میتونه پس زمینه اینو سیاه کنه به طوری که فقط رنگ سیاه و قرمز اون اژدها باقی بمونه خیلی ممنون میشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmd1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

خدمت شما

تنها 2 دقیقه ...........
    کار نشد،نداره

3. 4 کاربر از hmd1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Saeed kmss-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

البته در تکمیل پست دوست عزیزمون یک توضیحی هم بدم،
    شما خیلی راحت میتونید از ابزار Magic Wand ناحیه رنگی مورد نظر رو ( که اینجا سفیده ) انتخاب و حذف کنید.

البته راه های دیگه ای هم هست که ...فعلا نیازی نیست!

راستی فکر کنم اگه یک توضیح اضافه ای هم بدم، بد نباشه! ( برای بقیه دوستان ممکنه مفید باشه )
    به خاطر کیفیت پایین این تصویر، و پیچیدگی که در طرح وجود داره، استفاده از ابزاری مثل Magic Wand کارآمد هست، ولی سطح دقت بالایی نخواهیم داشت و متوجه میشیم که اطراف و مرز های کار هنوز اثراتی از رنگ بک گراند قبلی دارند که ممکنه مطلوب نباشه!
    میتونیم کمی ابتکار به خرج بدیم و یه کاری بکنیم.در این مورد که زمینه سفید هست و ما ( شما ) قصد دارید که مشکی بشه! ( ینی دو رنگ متضاد کامل ) میشه با Ctrl+I روی تصویر، رنگ های اون رو برعکس کرد، حالا زمینه تصویر ما مشکی و یکدست و بدون مرز رنگی میشه! اما طرح رنگ مخالف رنگ اصلی، ینی آبی خواهد داشت که خیلی راحت و با استفاده از Ctrl+U میشه اون رو دوباره به قرمز برگردوند!
    مشاهده خواهید کرد که تصویر بسیار مطلوب تر از انی هست که با استفاده از magic Wand تغییر رنگ دادیم!
    البته! نور طرح متضاد قبلی هست و به نظرم با توجه به تغییر رنگ بکگراند این شکلی بیشتر بهش میاد!

در آخر این نکته آموزشی رو به همه کاربران فتوشاپ بگم که برای هر کاری، تنها یک روش وجود نداره! گاهی لازمه کمی فکر کرد و بهترین رو انتخاب کرد! حتی اگه از روش های معمول استفاده نشه!

موفق باشید♥♥♥

5. 9 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام
    آقا سعید این فرمان ctrl+I رو بیشتر توضیح می دید چه طور مشخص می کنه که رنگ زمینه رو مشکی کنه؟ بیشتر در چه مواردی بکار می ره؟ فرمان اصلی از کدوم قسمت اعمال میشه (بدون میان بر CTRL+ I

7. این کاربر از s_r_asadiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام...

البته در تکمیل پست دوست عزیزمون یک توضیحی هم بدم،
    شما خیلی راحت میتونید از ابزار Magic Wand ناحیه رنگی مورد نظر رو ( که اینجا سفیده ) انتخاب و حذف کنید.

البته راه های دیگه ای هم هست که ...فعلا نیازی نیست!

راستی فکر کنم اگه یک توضیح اضافه ای هم بدم، بد نباشه! ( برای بقیه دوستان ممکنه مفید باشه )
    به خاطر کیفیت پایین این تصویر، و پیچیدگی که در طرح وجود داره، استفاده از ابزاری مثل Magic Wand کارآمد هست، ولی سطح دقت بالایی نخواهیم داشت و متوجه میشیم که اطراف و مرز های کار هنوز اثراتی از رنگ بک گراند قبلی دارند که ممکنه مطلوب نباشه!
    میتونیم کمی ابتکار به خرج بدیم و یه کاری بکنیم.در این مورد که زمینه سفید هست و ما ( شما ) قصد دارید که مشکی بشه! ( ینی دو رنگ متضاد کامل ) میشه با Ctrl+I روی تصویر، رنگ های اون رو برعکس کرد، حالا زمینه تصویر ما مشکی و یکدست و بدون مرز رنگی میشه! اما طرح رنگ مخالف رنگ اصلی، ینی آبی خواهد داشت که خیلی راحت و با استفاده از Ctrl+U میشه اون رو دوباره به قرمز برگردوند!
    مشاهده خواهید کرد که تصویر بسیار مطلوب تر از انی هست که با استفاده از magic Wand تغییر رنگ دادیم!
    البته! نور طرح متضاد قبلی هست و به نظرم با توجه به تغییر رنگ بکگراند این شکلی بیشتر بهش میاد!

در آخر این نکته آموزشی رو به همه کاربران فتوشاپ بگم که برای هر کاری، تنها یک روش وجود نداره! گاهی لازمه کمی فکر کرد و بهترین رو انتخاب کرد! حتی اگه از روش های معمول استفاده نشه!

موفق باشید♥♥♥
    دقیقا مشکل منم همین بود تونستم رنگشو عوض کنم ولی چون این عکس طرح اژدها کناره های از طیف سفید میره به طرف قرمز یکم خراب میشد دیگه اینجا کار استادا بود که من بلد نبودم خیلی ممنون

9. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

این فرمان ctrl+I رو بیشتر توضیح می دید چه طور مشخص می کنه که رنگ زمینه رو مشکی کنه؟ بیشتر در چه مواردی بکار می ره؟ فرمان اصلی از کدوم قسمت اعمال میشه (بدون میان بر CTRL+ I
    این دستور که اسمش Invert هست، که بهش می‌گن نگاتیو کننده، هر رنگ رو به متضادش تبدیل می‌کنه، یعنی سفید به سیاه و برعکس ( رنگ‌های دیگه هم به همین صورت ( تو مود RGB ))

مثال عینی این رو هم می‌تونید تو فیلم‌های عکاسی ببینید، که رنگ‌ها برعکس هستن تا موقع چاپ با دوباره برعکس کردنشون، به حالت اول برگردن

مسیر این ابزار هم Image > Adjestments > Invert هست

11. 7 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •