تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کم و زیاد شدن خفیف نور مانیتور asus k52

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کم و زیاد شدن خفیف نور مانیتور asus k52

سلام من یک asus k52 یا به قولی x52j گرفتم صفحه مانیتورش به صورت خیلی خیلی خفیف کم نور و پرنور می شه البته اون قدر خفیف که فقط خودم متوجه می شم بیشتر تو صفحه های سفید و با نور lcd کم مشخص می شه می خواستم بدونم طبیعی هست یا لپ تاپ من مشکل داره اون یکی لپ تاپم sony nw این مشکل رو نداره ممنون می شم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر نور مانیتور را در حداقل بذارین ممكنه به طور طبیعی این ایراد به چشم بیاد
    اما اگر در بیش از 30 درصد نور حداكثر این مشكل هست ایراد داره و باید مشكل ریشه یابی بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان نگاه کردم وقتی نور صفر درصد باشه این مشکل وجود نداره تو 10 درصد و 40 درصد خیلی خیلی کمه و تقریبا به نظر نمی اید تو 20 و 30 درصد به حداکثر می رسه این مشکل و تو 50 و 60 و تا 100 درصد مشکل کاملا حل می شه ممنون واسه راهنماییت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه چیز دیگه فهمیدم این که این مشکل موقعی که لپ تاپم مدتی مثلا 10 دقیقه بی کار می مونه کاملا به چشم می اید و شدید تر می شه گفتم شاید این نکته هم مهم باشه

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یه چیز دیگه فهمیدم این که این مشکل موقعی که لپ تاپم مدتی مثلا 10 دقیقه بی کار می مونه کاملا به چشم می اید و شدید تر می شه گفتم شاید این نکته هم مهم باشه
    این مشکل ربطی به کم و زیاد بودن نور صفحه نداره و کاملا طبیعیه. کم کردن نور صفحه به خاطر محافظت از ال سی دی انجام میشه. البته این کم کردن نور بیشتر در حالتی اتفاق میوفته که شما از High Performance استفاده نکنید. دقیقا مثل اینه که بعد از 10 دقیقه Screen Saver فعال بشه و اسمش رو بزاریم مشکل.

شما باید Power4Gear را داشته باشید. داخل این برنامه حالت استفاده از لپ تاپ را بر روی high Performance قرار بدید و دوباره امتحان کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این مشکل ربطی به کم و زیاد بودن نور صفحه نداره و کاملا طبیعیه. کم کردن نور صفحه به خاطر محافظت از ال سی دی انجام میشه. البته این کم کردن نور بیشتر در حالتی اتفاق میوفته که شما از High Performance استفاده نکنید. دقیقا مثل اینه که بعد از 10 دقیقه Screen Saver فعال بشه و اسمش رو بزاریم مشکل.

شما باید Power4Gear را داشته باشید. داخل این برنامه حالت استفاده از لپ تاپ را بر روی high Performance قرار بدید و دوباره امتحان کنید.

ممنون از راهنمایی ها ولی مشکل من اون طوری که شما فهمیدی نیست من نور صفحه مانیتورم به صورت مداوم کم و زیاد می شه تقریبا چند بار در ثانیه که شدت کم و زیاد شدن ها بعد از مدتی بی کار موندن لپ تاپم بیشتر می شه و وقتی مانیتور لپ تاپ در اثر عدم استفاده خاموش می شه و بعد روشنش می کنیم به حداکثر می رسه و چند دقیقه بعد عادی می شه و تمام این قضایا در نور کمتر از 50 درصد اتفاق می افته و روی حالت های مختلف مثل high performane یا power saver و یا بقیه حالت ها فرقی هم نداره

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ها ولی مشکل من اون طوری که شما فهمیدی نیست من نور صفحه مانیتورم به صورت مداوم کم و زیاد می شه تقریبا چند بار در ثانیه که شدت کم و زیاد شدن ها بعد از مدتی بی کار موندن لپ تاپم بیشتر می شه و وقتی مانیتور لپ تاپ در اثر عدم استفاده خاموش می شه و بعد روشنش می کنیم به حداکثر می رسه و چند دقیقه بعد عادی می شه و تمام این قضایا در نور کمتر از 50 درصد اتفاق می افته و روی حالت های مختلف مثل high performane یا power saver و یا بقیه حالت ها فرقی هم نداره

FN+A رو همزمان بزن.

اگر کار نکرد Fn+Q رو همزمان با هم بگیر تا Light Sensor غیر فعال بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

FN+A رو همزمان بزن.

اگر کار نکرد Fn+Q رو همزمان با هم بگیر تا Light Sensor غیر فعال بشه.
    هر دو تا رو امتحان کردم فکر کنم لپ تاپ من این سنسور رو نداره اصلا

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام من یک asus k52 یا به قولی x52j گرفتم صفحه مانیتورش به صورت خیلی خیلی خفیف کم نور و پرنور می شه البته اون قدر خفیف که فقط خودم متوجه می شم بیشتر تو صفحه های سفید و با نور lcd کم مشخص می شه می خواستم بدونم طبیعی هست یا لپ تاپ من مشکل داره اون یکی لپ تاپم sony nw این مشکل رو نداره ممنون می شم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    مشکل شما از های ولتاژ هستش(های ولتاژ مثل همون ترانس مهتابی) یا فلورسنت( که دستگاه های جدید ال ای دی هست )
    بیشتر فکر میکم های ولتاژ باشه
    منم قبلن این مشکل رو روی دستگاه خودم داشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک کم توضیح می دید در مورد این مشکل و نحوه حل کردنش مال شما چه طوری درست شد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •