باسلام وخسته نباشید خدمت اساتید میشه بگید چطور میشه ازMocha رهگیری رو وارد افتر کرد
باسلام وخسته نباشید خدمت اساتید میشه بگید چطور میشه ازMocha رهگیری رو وارد افتر کرد
سلام...
با یک کپی ، پیست ساده می تونید این کار را بکنید.
خود mocha امکان کپی به cilpboard را به شما میده و شما میتونید مستقیم اونو تو افتر پیست کنید یا تو Notepad کپی کنید.
پیشنهاد من اینه که از پلاگین RG Warp Corner Pin محصول شرکت RedGiant استفاده کنید و توی پلاگین آدرس فایل Notepad که قبلا Save کردید را بدید و از امکانات بیشتر این پلاگین هم استفاده کنید. آموزش این پلاگین هم موجود هست.
سلام...
با یک کپی, پیست ساده!
خود Mocha امکان کپی کردن توی clipboard را میده و یا کپی توی Notepad بعد می توی اونو توی افتر کپی کنی Ctrl+v!(البته بصورت null object).
پیشنهاد من اینه که از پلاگین RG Corner Pin شرکت RedGiant استفاده کنی و توی پلاگین فایل Notepad که قبلا save کردی را Import می کنی و از امکانات قویتر این پلاگین استفاده می کنی.
آموزش این پلاگین هم می تونی پیدا کنی!
با سلام و تشکر میشه یه لینک درست وحسابی بدبد این لینکها کار نمیکنه با تشکر محدد
سلام...
لینک RG WARP
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)