تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: ایمن ترین خودرو تا سقف 60ملیون ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض ایمن ترین خودرو تا سقف 60ملیون ؟؟؟

سلام دوستان
    تا 60 ملیون کدوم خودرو ایمنی بیشتری داره ؟؟؟ ایمنی ایمنی ایمنی خیلی برام مهمه

یادم رفت بگم از آزرا خوشم نمیاد
    ممنون
    Last edited by negar13; 11-08-2010 at 00:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من اگه از بابت ایمنی میگی سوناتا واقعا ایمنه.بابت سواری هم میگی 6 سیلندرش ماشین خیلی خوبیه.

3. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم خودروهای توی این رنج قیمت همگی واقعا ایمن هستن !
    شما به جز ایمنی چه انتظار دیگه ای از ماشین دارین ؟

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    تا 60 ملیون کدوم خودرو ایمنی بیشتری داره ؟؟؟ ایمنی ایمنی ایمنی خیلی برام مهمه

یادم رفت بگم از آزرا خوشم نمیاد
    ممنون

new C5 پنج ستاره کامل رو تو سایت Euro NCAP داره و تو ایران تا این رنج قیمت، ایمن ترین هست.

6. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

new C5 پنج ستاره کامل رو تو سایت Euro NCAP داره و تو ایران تا این رنج قیمت، ایمن ترین هست.
    دوست گلم مطمئنی ایمن ترین ماشینه ؟
    هزار تا ماشین توی این رنج قیمت ( تازه کمتر ) هستن که 5 ستاره کامل ایمنی رو گرفتن !

8. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

ممنون از همه دوستان

فاکتور های بعدی رو اگه بخوام در نظر بگیرم
    راحتی در رانندگی،نرمی و روانی،امکانات بشتر . در ضمن دنده اتوماتیک با مزاجم بیشتر خوش میاد
    ظاهر هم که یه خورده سلیقه ای هستش
    مصرف سوخت کمتر هم فراموش نشه
    TOYOTA CAMRY ازش خیلی تعریف شنیدم ولی باهاش رانندگی نکردم . ایمنی و پایدرای و مشخصت دیگه اش دوستانی که تست کردن در اختیار میذارین؟؟

به نظر میاد C5 اتخاب خوبی باشه اما چرا قدرتش کمه؟؟ من اهل سرعت زیاد نیستم و خوب قدرت زیاد به دردم نمیخوره ولی خوب عقل آدمی میگه حالا که دارم میگیرم چرا بهترشو نگیرم به نظرتون قدرت ماشین رو فدای امنی بکنم؟؟؟ در مقایسه با کمری و سوناتا

اگه یه کم کم تر خرج کنیم نظرتون در مورد ایمنی کیا سراتو جدید چیه ظاهرش که خیلی خیلی جذابه ؟؟؟

من ظاهر MAZDA 3 رو دوست دارم اما نمیدونم خودروی ایمنی هستش یا نه با توجه اینکه قیمت خیلی پایین تر مناسب تری هم داره آیا میشه از نظر ایمنی اون رو با سوناتا ویا C5 مقایسه کرد ؟؟

منتظر جواب هاتون

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راحتی در رانندگی،نرمی و روانی،امکانات بشتر . در ضمن دنده اتوماتیک با مزاجم بیشتر خوش میاد
    ظاهر هم که یه خورده سلیقه ای هستش
    مصرف سوخت کمتر هم فراموش نشه
    با توجه به انتظاراتی که شما دارید من الان یه مقایسه کوچیک بین گزینه هاتون میکنم تا خودتون تصمیم بگیرید...
    سوناتا( 2008 -2009 ) راحتی در رانندگیش به کمری نمیرسه - تو نرمی و روانی به کمری نمیرسه - امکاناتش تقریبا برابره اما مدل 2009 سوناتا کمی اقتصادی تره - تو مصرف سوخت هم سوناتا و کمری زیاد با هم فرقی ندارن یعنی تفاوتشون
    اونقدر محسوس نیست.

TOYOTA CAMRY ازش خیلی تعریف شنیدم ولی باهاش رانندگی نکردم . ایمنی و پایدرای و مشخصت دیگه اش دوستانی که تست کردن در اختیار میذارین؟؟
    همین طور که بالا گفتم کمری رانندگی نرم و روانی داره و از ایمنی و کیفیت ساخت خوبی برخورداره پایداریش هم بستگی به سطح رانندگی شما داره اما کمری ماشینی نیست که زود سر پیچ از دست در بره اما خب با انتظاراتی که شما از ماشین دارید میتونه شما رو راضی کنه.

به نظر میاد C5 اتخاب خوبی باشه اما چرا قدرتش کمه؟؟ من اهل سرعت زیاد نیستم و خوب قدرت زیاد به دردم نمیخوره ولی خوب عقل آدمی میگه حالا که دارم میگیرم چرا بهترشو نگیرم به نظرتون قدرت ماشین رو فدای امنی بکنم؟؟؟ در مقایسه با کمری و سوناتا
    خب باید از هر لحاز فکر کنی
    کیفیت ساخت c5 رو به هیچ عنوان نمیشه با سوناتا مقایسه کرد! از جمله نکات مثبت c5 کیفیت ساخت بالای اون تو رنج خودش و امکانات و ایمنی بسیار خوب اون!
    فقط یک ایراد داره اونم موتور ضعیفشه که متاسفانه وارد کننده ضعیف ترین مدلش رو به ایران وارد کرده!
    من خودم اگه با 50 تومن بخوام سواری بگیرم قطعا C5 رو انتخاب میکنم چون معیار های من به شما نزدیکتره و این ماشین رو از این لحاز بهترین بین رقیبانش میبینم!
    یک برتری هم C5 داره که چهره ی کاملا متفاوت و خاصی داره و تو خیابون توجه همگان رو به خودش جلب میکنه و خیلی هم کم و خاصه!
    فوق العاده نرم و روان - راحت - ایمنی خوب - مصرف معمولی - طراحی بسیار زیبا - امکانات خیلی خوب! از نکات مثبت اونه!
    من ظاهر MAZDA 3 رو دوست دارم اما نمیدونم خودروی ایمنی هستش یا نه با توجه اینکه قیمت خیلی پایین تر مناسب تری هم داره آیا میشه از نظر ایمنی اون رو با سوناتا ویا C5 مقایسه کرد ؟؟
    مزدا 3 (مدل جدیدش) از لحاز ایمنی ماشین خوبیه همین طور سراتو اما مزدا تو خونش ماشین اسپرتی هستش و تو نرمی و راحتی به کمری و C5 نمیرسه!
    حالا شما بین اینا کدوما رو بیشتر از همه دوست داری بگو تا با توجه به انتظارات شما ، بتونیم ماشین مورد نظرتون رو معرفی کنیم.

11. 7 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست من وقتی که شما یه ماشین با قدرت 200 اسب بخار میگیرین مطمئن باشین که ایمنی اون 5 ستاره هست و شرکت سازنده روی ایمنی اون کلی کار کرده ! ( البته هستن ماشین های زیر 200 اسب که 5 ستاره کامل ایمنی رو دارن ) این موضوع رو به این خاطر گفتم که شما میگین نمیخوام قدرت موتور رو فدای ایمنی بکنم . پس با این بودجه شما هم میتونین ایمنی رو به طور 5 ستاره کامل داشته باشین هم قدرت موتور و ...
    خوب New C5 سیستم تعلیق فوق العاده ای داره ! واقعا راحته ! همچنین ایمنی خوبی داره . کلا C5 توی ایمنی زبان زد هستش !
    اما اگه تا 60 میلیون میخواین هزینه کنید من نظرم روی تویوتا آریون هست ! قیمت مدل 2010 گرند اسپشیالش الان حدود 61 تومنه ! ایمنی اون 5 ستاره هست و امکانات خوبی داره . از جمله موتور قدرتمند 3.5 لیتری با قدرت 268 اسب بخار و گشتاور 342 نیوتون متر . این ماشین دارای 6 دنده اتوماتیک هستش .
    در کل آریون از C5 برتره و طبعا گرون تر هم هست

13. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم مطمئنی ایمن ترین ماشینه ؟
    هزار تا ماشین توی این رنج قیمت ( تازه کمتر ) هستن که 5 ستاره کامل ایمنی رو گرفتن !

ببین دوست من وقتی که شما یه ماشین با قدرت 200 اسب بخار میگیرین مطمئن باشین که ایمنی اون 5 ستاره هست و شرکت سازنده روی ایمنی اون کلی کار کرده ! ( البته هستن ماشین های زیر 200 اسب که 5 ستاره کامل ایمنی رو دارن ) این موضوع رو به این خاطر گفتم که شما میگین نمیخوام قدرت موتور رو فدای ایمنی بکنم . پس با این بودجه شما هم میتونین ایمنی رو به طور 5 ستاره کامل داشته باشین هم قدرت موتور و ...
    خوب New C5 سیستم تعلیق فوق العاده ای داره ! واقعا راحته ! همچنین ایمنی خوبی داره . کلا C5 توی ایمنی زبان زد هستش !
    اما اگه تا 60 میلیون میخواین هزینه کنید من نظرم روی تویوتا آریون هست ! قیمت مدل 2010 گرند اسپشیالش الان حدود 61 تومنه ! ایمنی اون 5 ستاره هست و امکانات خوبی داره . از جمله موتور قدرتمند 3.5 لیتری با قدرت 268 اسب بخار و گشتاور 342 نیوتون متر . این ماشین دارای 6 دنده اتوماتیک هستش .
    در کل آریون از C5 برتره و طبعا گرون تر هم هست

من طبق آمار و ارقام گفتم.

و بعله مطمئنم

اینکه ماشینی 200 اسب یا فلان قدر قدرت داشته باشه اصلاً این طور نیست که ایمنی اون الزاماً 5 ستاره باشه.

من هم با آریون موافقم ولی ایمنی C5 باز هم بیشتر از آریون هست.

مجموع امتیاز آریون 2009 تو Crash Test

OVERALL SCORE: 33.03 out of 37

مجموع امتیاز C5 2008 تو Crash Test

OVERALL SCORE: 34.58 out of 37

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

خوب دوستان با این تفاسیر فکر کنم همه ماشین هایی رو که در نظر داشتم بتونن ایمنی لازم رو برآورده کنن
    و خوب با توجه به اینکه کارایی و قدرت موتور زیاد مد نظر من نیست فکر کنم مزدا 3 یا سراتو بتونن احتیاجات منو برآورده کنن
    حالا به نظر شما از بین این دوتا کدوم میتونه راحتی در رانندگی و روانی و امکانات و کیفیت بیشتری داشته باشه
    قدرت موتور رو نادیده بگیرید این یکی واسه یه دختر زیاد مهم نیست
    ممنون از همه شما

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •