خوب ببینید موضوع 15 گیگ برای ویندوز نیست ! بل اگه فقط این فضا برای خود ویندوز باشه عالیه چون بعد نصب حدودا 12 گیگ خالی دارید ولی شما حدودا 15 گیگ از فضای درایو رو پر کردید برای 15 گیگ نرم افزار حد اقل 20 گیگ فضا نیاز هست
ضمنا گفتم که درایو ویندوز باید اختصاصی باشه در صورتی که درایو شما 16 گیگ فضا داره و شما بعد نصب فقط 1 گیگ جای خالی داشتید!! باید فقط فایلهای ویندوز داخلش باشه و یا حجم درایوتونو بالا ببرید و یا نرم افزار کمتری نصب کنید که فضا کم نیاد
ببینید فضای درایو ویندوز شما نباید از یه حدی کمتر بشه یعنی مثلا اگه 20 گیگ درایو دارید نهایتا مثلا 16 تا رو پر کنید و بقیشو خالی بزرید برای همون کارهای سیتمی مثل temp که گفتم و برنامه هایی مثل فوتوشاپ و یولیدو.... قطعا به این فضای شما جواب نمیده
حتما آپدیت های زیاد ویندوز هم میتونه حجم بالایی رو به خودش اختصاص بده و سرعت رو یه مقدار کند کنه ولی آپدیت آنتی ویروس ربطی به کندی سرعت نداره بهر حال توصیه میکنم از یه آنتی ویروس سبک تر مثل avast یا avira یا avg استفاده کنید چون کلا محصولات نورتون حجم زیادی از رم رو اشغال میکنن.
در مورد system machin هم امتحانش ضرری نداره ولی نرم افزار های جایگزین مثل advanced system care خیلی بهتر جواب میده ولی همونطور که گفتم مشکل اصلی شما کمبود فضای درایو ویندوز هست که باید کلا خالی بشه و فقط و فقط فایل های ویندوز داخل باشه
لینک دانلود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید