تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: لود طولانی ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 لود طولانی ویندوز

سلام دوستان من ویندوز 32 بیت دارم و مشکلی که باهاش دارم اینه که سیستم خیلی دیر لود میشه و حدود 2 دقیقه طول میکشه تا ویندوز بصورت کامل لود بشه و قابل استفاده بشه .
    مشخصات سیستمم هم این هست :
    CPU : Athlon X2 240 2.8
    Ram : Kingmax 2gb DDR2
    VGA: Gforce 6150 SE nForce 430
    HDD:Maxtor ATA 120 80GB
    و اینکه برنامه های استارت اپ هم NIS 2010-Utorrent-Auto Shutdown هستن.
    و سیستم رو هم حدود 9 ماه هست دارم و تا حالا هنگ نکرده در صورتی که سیستم روزی حدود 18 ساعت روشن هست .
    حالا از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن که این مشکل لود طولانی مال چیه.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    ببينيد: اين مشكل چند حالت داره
    يا يه نرم افزاري رو تازگيها نصب كرديد كه خيلي سنگين هست و موقع لود شدن ويندوز توي استارت آپ هست و طول ميكشه تا بياد بالا
    يا اينكه سيستمتون دچار ويروس شده
    يا اينكه ويندوزتون خيلي قديمي هست و فايلهاي سيستمي و ويندوزي و ديگر فايلهاي باهم قاطي شدن و تاثير گذاشته توي سرعت لود
    يا اينكه درايو ويندوزتون كه توش نصب شده پر هست
    كه احتمال گزينه ي اول بيشتر هست

موفق باشيد.

3. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    ببينيد: اين مشكل چند حالت داره
    يا يه نرم افزاري رو تازگيها نصب كرديد كه خيلي سنگين هست و موقع لود شدن ويندوز توي استارت آپ هست و طول ميكشه تا بياد بالا
    يا اينكه سيستمتون دچار ويروس شده
    يا اينكه ويندوزتون خيلي قديمي هست و فايلهاي سيستمي و ويندوزي و ديگر فايلهاي باهم قاطي شدن و تاثير گذاشته توي سرعت لود
    يا اينكه درايو ويندوزتون كه توش نصب شده پر هست
    كه احتمال گزينه ي اول بيشتر هست

موفق باشيد.
    ببینید من ویتدوز رو از اول هم که نصب کردم همین مسائل بود . در ضمن درایوی که ویندوز توش نصب هست 16 گیگ هست که الان هم حدود 355 مگ خالی داره البته این فضا اوایل نصب ویندوز به حدود یک گیگ میرسید .
    ویروس هم فکر نکنم داشته باشه چون خیلی از فلش های ویروسی رو که وصل میکنم انتی ویروس سریع پیدا میکنه و حذف میکنه .تنها نرم افزا سنگینی هم که دارم norton 2010 هست که البته برای این سخت افزار فکر نکنم زیاد سنگین باشه.
    حالا به نظرتون مشکل چی هست ؟
    سخت افزار که نمیتونه باشه؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام ویندوز من هم اینجوری شده بود
    چون تعداد زیادی از فونت های فارسی و انگلیسی را به سیستم اضافه کرده بودم
    بعد با پاک کردن اونا دوباره سیسیم جون گرفت

.

6. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از برنامه disk defragmenter استفاده کن

8. این کاربر از mr.shadowshaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ویندوز من هم اینجوری شده بود
    چون تعداد زیادی از فونت های فارسی و انگلیسی را به سیستم اضافه کرده بودم
    بعد با پاک کردن اونا دوباره سیسیم جون گرفت

.
    از برنامه disk defragmenter استفاده کن
    اصلا تا حالا فونت نصب نکردم .
    سیستم رو هم ماهی یکبار Defrag میکنم ولی تاثیری نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من خودتو تو درد سر ننداز.یه ویندوز جدید بریز.جدید ترین xp که داری

داره خودمونی میشه DevilStorm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببینید من ویتدوز رو از اول هم که نصب کردم همین مسائل بود . در ضمن درایوی که ویندوز توش نصب هست 16 گیگ هست که الان هم حدود 355 مگ خالی داره البته این فضا اوایل نصب ویندوز به حدود یک گیگ میرسید .
    سخت افزار که نمیتونه باشه؟
    سلام دوست من

یکی از مهمترین دلایل کندی اسارت آپ قطعا کمبود فضای درایو ویندوز هست
    درایو ویندوز نباید غیر از فایلهای ویندوز و نرم افزار های نصب شده چیز دیگه ای داخلش باشه مثل فایل های متفرقه که خودش باعث کندی میشه
    دوم اینکه شما برای اجرا و کار با خیلی از نرم افزار ها و حتی نصب بعضی نرم افزرا ها قطعا دچار مشکل میشید چون میدونی که نرم فزار ها هنگام نصب و یا عملیات اول روی پوشه temp میرن و اگه فضای کافی نداشته باشی به مشکل بر میخوری
    دوم اینکه گفتی نه ماه هست که ویندوزتو عوض نکردی خوب این خودش هم یه عامل هست چون به مرور زمان
    ویندوز در اثر حذف و نصب های زیاد و تغییرات زیاد در تنظیمات خاص بویژه رجیستری طبیعتا کند میشه و باید حدودا دو ماه یکبار (بسته به نوع کار) عوض بشه!
    سوم اینکه همون طوری که دوستمون عرض کردند احتمال اینکه بدلیل نصب نرم افزار خاصی تنظیمات و یا تغییراتی ایجاد شده باشه هست با safe mode بالا بیا ببین بازم کند هست؟ اگه نبود ایراد میتونه از نرم افزار جدی نصب شده و یا تغییر بوجود آمده باشه

کلا توصیه من اینه که ویندوزتو پاک کن و روی یه درایوی که حد اقل 15 گیگ جای خالی داره نصب کن و ترجیحا c باشه
    دوم اینکه بعد از نصب نرم افزار های مورد نیازتو نصب کن و ازش یه backup بگیر که هر موقع ویندوز مشکل پیدا کرد دیگه نیازی به نصب مجدد و زحمت نصب نرم افزار و درایور نداشته باشی و در عرض چند دقیقه به حالت اول برگردی
    موفق باشی

12. این کاربر از DevilStorm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست من

یکی از مهمترین دلایل کندی اسارت آپ قطعا کمبود فضای درایو ویندوز هست
    درایو ویندوز نباید غیر از فایلهای ویندوز و نرم افزار های نصب شده چیز دیگه ای داخلش باشه مثل فایل های متفرقه که خودش باعث کندی میشه
    دوم اینکه شما برای اجرا و کار با خیلی از نرم افزار ها و حتی نصب بعضی نرم افزرا ها قطعا دچار مشکل میشید چون میدونی که نرم فزار ها هنگام نصب و یا عملیات اول روی پوشه temp میرن و اگه فضای کافی نداشته باشی به مشکل بر میخوری
    دوم اینکه گفتی نه ماه هست که ویندوزتو عوض نکردی خوب این خودش هم یه عامل هست چون به مرور زمان
    ویندوز در اثر حذف و نصب های زیاد و تغییرات زیاد در تنظیمات خاص بویژه رجیستری طبیعتا کند میشه و باید حدودا دو ماه یکبار (بسته به نوع کار) عوض بشه!
    سوم اینکه همون طوری که دوستمون عرض کردند احتمال اینکه بدلیل نصب نرم افزار خاصی تنظیمات و یا تغییراتی ایجاد شده باشه هست با safe mode بالا بیا ببین بازم کند هست؟ اگه نبود ایراد میتونه از نرم افزار جدی نصب شده و یا تغییر بوجود آمده باشه

کلا توصیه من اینه که ویندوزتو پاک کن و روی یه درایوی که حد اقل 15 گیگ جای خالی داره نصب کن و ترجیحا c باشه
    دوم اینکه بعد از نصب نرم افزار های مورد نیازتو نصب کن و ازش یه backup بگیر که هر موقع ویندوز مشکل پیدا کرد دیگه نیازی به نصب مجدد و زحمت نصب نرم افزار و درایور نداشته باشی و در عرض چند دقیقه به حالت اول برگردی
    موفق باشی
    من گفتم سیستم رو 9 ماهه دارم ولی ویندوز رو 4 ماه هست که نصب کردم و از همون روز اول هم کند بود .
    و کل فضای درایو ویندوز که C هست 16 'گیگ هست و الان فقط 355 مگ جا داره که همونطور هم که قبلا گفتم اوایل نصب ویندوز حدود 1 گیگ فضای خالی داشت .
    و اینکه خود ویندوز هم مشکلی نداره چون همین ویندوز رو روی سیستمی که رم و پردازنده ی خیلی پایین تری از مال خودم داشت نصب کردم سرعت خیلی بالاتری داشت .
    و اینکه 16 گیگ برای ویندوز 32 بیتی فضای کمیه؟
    حالا به نظرتون این چه مشکلیه که از همون زمان نصب اول ویندوز دیر لود میشد؟ و اینکه من فایل اضافی هم توی درایو ویندوز نریختم . فکر کنم فایل های اصافی فقط فایل های اپدیت خود ویندوز و انتی ویروس باشه.
    حالا ممنون میشم در این مورد نظرتونو بگین .
    با این اوصاف میشه با برنامه ای مثل system mechanic کاری برای سیستم کرد؟
    اگر پاسختون مثبته ممنون میشم لینکی برای دانلود نشخه ی کرک شده مخصوص 7 بذارین.

پ.ن: الان زمان Safe mode رو گرفتم حدود 75 ثانیه بود و زمان نورمال مود دقیقا 2 دقیقه .البته خود 75 ثانیه هم خیلی زیاده . سیستم باید توی نورمال مود حدود 30 ثانیه لود بشه.
    حتی بعد از اینکه ویندوز لود شد اوپرا رو که باز میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد . واقعا نمیدونم این چه مشکلیه.
    Last edited by ariajoker; 10-08-2010 at 23:45.

داره خودمونی میشه DevilStorm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب ببینید موضوع 15 گیگ برای ویندوز نیست ! بل اگه فقط این فضا برای خود ویندوز باشه عالیه چون بعد نصب حدودا 12 گیگ خالی دارید ولی شما حدودا 15 گیگ از فضای درایو رو پر کردید برای 15 گیگ نرم افزار حد اقل 20 گیگ فضا نیاز هست
    ضمنا گفتم که درایو ویندوز باید اختصاصی باشه در صورتی که درایو شما 16 گیگ فضا داره و شما بعد نصب فقط 1 گیگ جای خالی داشتید!! باید فقط فایلهای ویندوز داخلش باشه و یا حجم درایوتونو بالا ببرید و یا نرم افزار کمتری نصب کنید که فضا کم نیاد

ببینید فضای درایو ویندوز شما نباید از یه حدی کمتر بشه یعنی مثلا اگه 20 گیگ درایو دارید نهایتا مثلا 16 تا رو پر کنید و بقیشو خالی بزرید برای همون کارهای سیتمی مثل temp که گفتم و برنامه هایی مثل فوتوشاپ و یولیدو.... قطعا به این فضای شما جواب نمیده
    حتما آپدیت های زیاد ویندوز هم میتونه حجم بالایی رو به خودش اختصاص بده و سرعت رو یه مقدار کند کنه ولی آپدیت آنتی ویروس ربطی به کندی سرعت نداره بهر حال توصیه میکنم از یه آنتی ویروس سبک تر مثل avast یا avira یا avg استفاده کنید چون کلا محصولات نورتون حجم زیادی از رم رو اشغال میکنن.
    در مورد system machin هم امتحانش ضرری نداره ولی نرم افزار های جایگزین مثل advanced system care خیلی بهتر جواب میده ولی همونطور که گفتم مشکل اصلی شما کمبود فضای درایو ویندوز هست که باید کلا خالی بشه و فقط و فقط فایل های ویندوز داخل باشه

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از DevilStorm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •