تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين سيستم عامل چيست ؟

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • windows

14 63.64%
  • linux

8 36.36%
  • unix

2 9.09%
  • dos

0 0%
  • other

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: انواع سيستم عامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman_linkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض انواع سيستم عامل

با سلام
    لطفا هر كس مي دونه در مورده انواع سيستم عامل و ويژگي ها و تفاوتها شون برا من توضيح بده
    راستي اگه مي خواين تو نظر خواهي شركت كنين لطفا دليل بيارين

2. این کاربر از arman_linkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب اکثر مردم دارن از ویندوز استفاده می کنن
    پس نتیجه معلومه

4. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoseinquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    خودم ‌اينجا‌ قلبم ‌بين‌الحرمين

پيش فرض

اصلا دلیل خوبی نیست چون بیشتر مردم از ویندوز استفاده میکنن اون بهتره. ویندوز چون زودتر از بقیه اومد تونست جا وا کنه. ولی خب یه یسستم عامل بسیار عالی هستش نه اینکه بقیه بد باشن و این بهترین

6. این کاربر از hoseinquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

ويندوز بهترينه مي دونيد چرا نه به خاطر گستردگي استفاده اش بلكه به خاطر نرم افزار هاي كاربردي اش مثلا ببينيد براي ويندوز آفيس هست كه خيلي كارا رو راه ميندازه ولي لينوكس درسته از نظر امنيته وديگر بهتر باشه ولي نرك افزار هاي كاربردي مثل Ms Office نداره يا مثلا فتو شاپ وديگر نرم افزار ها

8. این کاربر از lopez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کی گفته لینوکس یه open office داره که آفیس مایکروسافتو میخوره. منظور من اینه که چون ویندوز زودتر اومد تونست بازار نرم افزار های سازگار رو دست خودش بگیره. ضمنا لینوکس اوپن سورس هم هست که این خود شیه مزیت بزرگه و اینم که شما تو ایران ویندوزو با 300 تومن میخری تو خارج باید 10 ها دلار پول بدی در صورتی که لینوکس یا رایگان یا بسیار ارزان.

10. این کاربر از hoseinquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

معلومه ديگه بهترين و راحت ترين سيستم عامل ويندوزه ديگه

12. این کاربر از mohammad hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    من از لینوکس خیلی ببیشتر از ویندوز خوشم میاد چون وقتی با لینوکس کار میکنی می فهمی چه خبره و تو کامپیوتر چه میگزره .یاد گرفتن لینوکس یعنی یادگیری کامپیوتر مثل ویندوز نیست که فقط با موس کار کنی و خودت هم نفهمی این کارا چه جوری انجام میشه و چه خبره
    در کل برای یاد گیری و اشنا شدن با دنیای کامپیوتر یاد گیری لینوکس خیلی بهتر از ویندوز هستش ولی اگه میخوای فقط با موس کار کنی و چرا و چگونه برات مهم نباشه همین ویندوز خوبه
    در مورد نرم افزار بگم که لینوکس همه نو نرم افزاری داره زیبایی لینوکس از ویندوز بیشتره با لینوکس هر کاری میشه کرد فقط باید یاد بگری اگه لینوکس رو یاد بگیری ویندوز رو فراموش میکنی

14. این کاربر از j0l6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حق با سینا جانه. دوستانی که فقط با ویندوز کار کردن از لینوکس ترس دارن

16. این کاربر از hoseinquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Master_Pa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيز ،
    قبول نيست ، اينجا درباره همه چيز بحث كرديد الا سيستم عاملهاي Apple Mac و OS/2 ...
    تازه تو نظر سنجيتون هم يادتون رفته اونها رو بذاريد ، پس نظرسنجيتون جامع نيست !!!
    از شوخي گذشته به نظر من هيچي تو راحتي و استفاده سهل و آسون و نصب راحت نرم افزارها و در دسترس بودن همه چيز به پاي ويندوز نميرسه !!! لينوكس فقط و فقط هسته قدرتمندي داره كه هيچ سيستم عاملي به پاش نميرسه ، تنها عيبش مديريت و كاركرد سخت تر با اون نسبت به ويندوز هست ...
    من خودم چون اپل مكينتاش رو تست كردم ازش بسيار راضي بودم و نرم افزارهاي خاص خودش رو داره كه كم و كاستي براش به وجود نمياره ... تو برنامه نويسي كنترلها به نظر من از هر سيستم عاملي روتين تر هست و بهترين نتيجه گيري رو با بالاترين سرعت پردازش ميتونين درش داشته باشيد ، در ارتباط با سخت افزارهاش بسيار عالي عمل ميكنه و محاله شما رو در اين قبيل ارتباطات لنگ بذاره ، نمونش ارتباطات بسيار صريحش با پورتها و درگاههاي ورودي و خروجي سيستم هست كه اگر ببينيد و در عمل ازش استفاده كنيد ( تو برنامه نويسي ، مخصوصا برنامه نويسي ميكروپروسسورها ) تازه ميفهميد وارد چه دنيايي شديد !!! ( Apple رو ميگم ها ) ، فقط بديش شايد اين باشه كه همه چيزش فقط و فقط براي خودش هست ، از سخت افزار و سيستم عاملش بگيريد تا نرم افزارهاش ...
    تو برنامه نويسي همه ميگن لينوكس ، اما اونايي ميگن كه مكينتاش رو تا حالا بررسي نكردن ... توصيه ميكنم اين افراد حتما يك بررسي اجمالي روي مكينتاش هم داشته باشن ... ضرر نميكنن ...
    اما يك كمي هم درباره OS/2 كه خيلي خيلي ازش خوشم مياد ... در قدرت بسيار بالاي طراحي COM آبجكتها در اين سيستم عامل اوراق عهد بوق شك نكنيد !!! من خودم اين رو هم تست كردم و از كاراييش بسيار راضي بودم و نميدونم اينجا جاش هست ازش صحبت كامل بشه يا نه ، اما نميخوام سرتون رو درد بيارم ، پس بيشتر از اين توضيح نميدم ...
    خلاصه هر فردي بسته به نوع كارش ممكنه نظرات و برخوردهاي متفاوتي نسبت به يك سيستم عامل داشته باشه ...
    حرف نهايي من اينه كه شما كه ميخوايد يك نظر سنجي راه بندازيد ، سعي كنيد جامع عمل كنيد ، نه دست و پا شكسته !!! وقتي پاي سيستم عامل ها مياد وسط بايد همه رو با يك چشم نگاه كنيد ...
    در هر صورت اميدوارم موفق و مويد باشيد دوستان من ...

18. این کاربر از Master_Pa80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman_linkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lopez
    ويندوز بهترينه مي دونيد چرا نه به خاطر گستردگي استفاده اش بلكه به خاطر نرم افزار هاي كاربردي اش مثلا ببينيد براي ويندوز آفيس هست كه خيلي كارا رو راه ميندازه ولي لينوكس درسته از نظر امنيته وديگر بهتر باشه ولي نرك افزار هاي كاربردي مثل Ms Office نداره يا مثلا فتو شاپ وديگر نرم افزار ها
    همين طور كه دوستان گفتن لينوكس هم نرمافزار هاي خودش رو داره كه بيشترشون از نرم افزار هاي ويندوز بهترن
    اينم كه بيشتر مردم از windows استفاده مي كنن به خاطر اينه كه هم زودتر از linux و ... اومد هم كار با هاش خيلي راحته.هر كي زبان english بلد باشه مي تونه راحت و بدون هيچ آموزشي با ويندوز كار كنه
    با تشكر

20. این کاربر از arman_linkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •