با سلام
لطفا هر كس مي دونه در مورده انواع سيستم عامل و ويژگي ها و تفاوتها شون برا من توضيح بده
راستي اگه مي خواين تو نظر خواهي شركت كنين لطفا دليل بيارين
با سلام
لطفا هر كس مي دونه در مورده انواع سيستم عامل و ويژگي ها و تفاوتها شون برا من توضيح بده
راستي اگه مي خواين تو نظر خواهي شركت كنين لطفا دليل بيارين
خوب اکثر مردم دارن از ویندوز استفاده می کنن
پس نتیجه معلومه
اصلا دلیل خوبی نیست چون بیشتر مردم از ویندوز استفاده میکنن اون بهتره. ویندوز چون زودتر از بقیه اومد تونست جا وا کنه. ولی خب یه یسستم عامل بسیار عالی هستش نه اینکه بقیه بد باشن و این بهترین
ويندوز بهترينه مي دونيد چرا نه به خاطر گستردگي استفاده اش بلكه به خاطر نرم افزار هاي كاربردي اش مثلا ببينيد براي ويندوز آفيس هست كه خيلي كارا رو راه ميندازه ولي لينوكس درسته از نظر امنيته وديگر بهتر باشه ولي نرك افزار هاي كاربردي مثل Ms Office نداره يا مثلا فتو شاپ وديگر نرم افزار ها
کی گفته لینوکس یه open office داره که آفیس مایکروسافتو میخوره. منظور من اینه که چون ویندوز زودتر اومد تونست بازار نرم افزار های سازگار رو دست خودش بگیره. ضمنا لینوکس اوپن سورس هم هست که این خود شیه مزیت بزرگه و اینم که شما تو ایران ویندوزو با 300 تومن میخری تو خارج باید 10 ها دلار پول بدی در صورتی که لینوکس یا رایگان یا بسیار ارزان.
معلومه ديگه بهترين و راحت ترين سيستم عامل ويندوزه ديگه
سلام
من از لینوکس خیلی ببیشتر از ویندوز خوشم میاد چون وقتی با لینوکس کار میکنی می فهمی چه خبره و تو کامپیوتر چه میگزره .یاد گرفتن لینوکس یعنی یادگیری کامپیوتر مثل ویندوز نیست که فقط با موس کار کنی و خودت هم نفهمی این کارا چه جوری انجام میشه و چه خبره
در کل برای یاد گیری و اشنا شدن با دنیای کامپیوتر یاد گیری لینوکس خیلی بهتر از ویندوز هستش ولی اگه میخوای فقط با موس کار کنی و چرا و چگونه برات مهم نباشه همین ویندوز خوبه
در مورد نرم افزار بگم که لینوکس همه نو نرم افزاری داره زیبایی لینوکس از ویندوز بیشتره با لینوکس هر کاری میشه کرد فقط باید یاد بگری اگه لینوکس رو یاد بگیری ویندوز رو فراموش میکنی
حق با سینا جانه. دوستانی که فقط با ویندوز کار کردن از لینوکس ترس دارن
سلام دوستان عزيز ،
قبول نيست، اينجا درباره همه چيز بحث كرديد الا سيستم عاملهاي Apple Mac و OS/2 ...
تازه تو نظر سنجيتون هم يادتون رفته اونها رو بذاريد ، پس نظرسنجيتون جامع نيست!!!
از شوخي گذشته به نظر من هيچي تو راحتي و استفاده سهل و آسون و نصب راحت نرم افزارها و در دسترس بودن همه چيز به پاي ويندوز نميرسه !!! لينوكس فقط و فقط هسته قدرتمندي داره كه هيچ سيستم عاملي به پاش نميرسه ، تنها عيبش مديريت و كاركرد سخت تر با اون نسبت به ويندوز هست...
من خودم چون اپل مكينتاش رو تست كردم ازش بسيار راضي بودم و نرم افزارهاي خاص خودش رو داره كه كم و كاستي براش به وجود نمياره... تو برنامه نويسي كنترلها به نظر من از هر سيستم عاملي روتين تر هست و بهترين نتيجه گيري رو با بالاترين سرعت پردازش ميتونين درش داشته باشيد
، در ارتباط با سخت افزارهاش بسيار عالي عمل ميكنه و محاله شما رو در اين قبيل ارتباطات لنگ بذاره ، نمونش ارتباطات بسيار صريحش با پورتها و درگاههاي ورودي و خروجي سيستم هست كه اگر ببينيد و در عمل ازش استفاده كنيد ( تو برنامه نويسي ، مخصوصا برنامه نويسي ميكروپروسسورها ) تازه ميفهميد وارد چه دنيايي شديد
!!! ( Apple رو ميگم ها ) ، فقط بديش شايد اين باشه كه همه چيزش فقط و فقط براي خودش هست ، از سخت افزار و سيستم عاملش بگيريد تا نرم افزارهاش
...
تو برنامه نويسي همه ميگن لينوكس ، اما اونايي ميگن كه مكينتاش رو تا حالا بررسي نكردن... توصيه ميكنم اين افراد حتما يك بررسي اجمالي روي مكينتاش هم داشته باشن ... ضرر نميكنن
...
اما يك كمي هم درباره OS/2 كه خيلي خيلي ازش خوشم مياد ... در قدرت بسيار بالاي طراحي COM آبجكتها در اين سيستم عامل اوراق عهد بوق شك نكنيد!!! من خودم اين رو هم تست كردم و از كاراييش بسيار راضي بودم و نميدونم اينجا جاش هست ازش صحبت كامل بشه يا نه ، اما نميخوام سرتون رو درد بيارم ، پس بيشتر از اين توضيح نميدم
...
خلاصه هر فردي بسته به نوع كارش ممكنه نظرات و برخوردهاي متفاوتي نسبت به يك سيستم عامل داشته باشه ...
حرف نهايي من اينه كه شما كه ميخوايد يك نظر سنجي راه بندازيد ، سعي كنيد جامع عمل كنيد ، نه دست و پا شكسته!!! وقتي پاي سيستم عامل ها مياد وسط بايد همه رو با يك چشم نگاه كنيد
...
در هر صورت اميدوارم موفق و مويد باشيد دوستان من...
همين طور كه دوستان گفتن لينوكس هم نرمافزار هاي خودش رو داره كه بيشترشون از نرم افزار هاي ويندوز بهترننوشته شده توسط lopez
اينم كه بيشتر مردم از windows استفاده مي كنن به خاطر اينه كه هم زودتر از linux و ... اومد هم كار با هاش خيلي راحته.هر كي زبان english بلد باشه مي تونه راحت و بدون هيچ آموزشي با ويندوز كار كنه
با تشكر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)