تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: کم شدن حجم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

14 کم شدن حجم ..

سلام....چند روزه میبینم بد جوری داره حجم ام تموم میشه...خلاصه از بچه ها پرسیدم....بهم نرم افزار معرفی کردن.....به شرکت هم گفتم....گفت احتمال چند گزینه هست....خلاصه همه رو چک کردم....الان همه چیم خاموشه....نه آنتی ویروس...روشنه که بگم اون داره آپلود میکنه ...ویندوز هم چک کردم آپلودش خاموشه...
    خلاصه بگم....هر 20 ثانیه ..4کیلوبایت داره از حجم ام میره.....به نظرتون برای چی میتونه باشه...کجارو چک کنم..ممنون میشم کمک کنید..

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز كم شدن حجم به اين معنا نيست كه شما حتما نرم افزار يا يه حجمي رو آپلود كنيد و يا دانلود بلكه هرگونه باز و بسته كردن صفحات اينترنت هم به نوعي از حجم شما كم ميكنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

مثل اینکه دارم به یه جاهایی میرسم.....من فکر میکردم سیستمم ویروسی شده که اتوماتیک هر 20 ثانیه 4کیلوبایت از حجمم رو کم میکنه ......الان روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم....پی سی رو خاموش کردم..از روی لپ تاپ هم بازم به همین شکل هر 20 ثانیه از حجم کم میشد...پس نمیتونه مشکل از ویروس باشه......تنها چیزی که به ذهن من رسید اینکه از طرف شرکت داره کم میشه..بنظرتون همینه....؟؟؟...به پشتیبانی چی بگم..؟؟..اصلا ربطی به شرکت داره یا نه..؟
    ===========

دوست عزيز كم شدن حجم به اين معنا نيست كه شما حتما نرم افزار يا يه حجمي رو آپلود كنيد و يا دانلود بلكه هرگونه باز و بسته كردن صفحات اينترنت هم به نوعي از حجم شما كم ميكنه
    ممنون..اینو که میدونستم..اصلا سوال من یه چیزه دیگه بود.....
    ======================

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

این مسئله مسئله تازه ای نیست بارها و بارها برای دوستان دیگه هم این مشکل پیش اومده. این مشکل چندتا علت می تونه داشته باشه (ما به قسمت پر لیوان اولویت می دیم):

1- آپدیت های اتوماتیک نرم افزارها (از نرم افزارهای معمولی گرفته تا آنتی ویروس ها و آپدیت خود ویندوز) برای مثال همین الان حجم کل آپدیت ماه August ویندوز سون (همین ماه ) حدود 32.3 مگابایته که همین چند ساعت پیش توی قسمت ویندوز آپدیت زده که دانلود کنه.

2- وجود ویروس ها و تروجان ها

3- استفاده از حجم توسط شخص دیگه ای (این شخص می تونه هر کسی باشه خود شرکته گرفته یا یک هکر)

راه حل ها:

شما به 2 نرم افزار احتیاج دارین :

1- DuMeter
    2- Netlimiter

1- اپدیت ها رو به حالت غیر اتوماتیک در بیار البته آنتی ویروس ها باید همیشه آپدیت باشن تا بتونن کارایی داشته باشن.

2- با یه آنتی ویروس آپدیت شده + یه آنتی ترجان قوی (پیشنهاد من Trojan Killer) فول اسکن کن.

برنامه DuMeter یه برنامه ای هست که میزان دانلود و آپلود رو لحظه به لحظه اندازه می گیره و گزارشات ثانیه ای ، ساعتی ، روزانه ، هفتگی و ماهانه ارائه می ده و حجم کل استفاده رو نشون می ده.

برنامه Netlimiter برنامه ای هست که تمام نرم افزارهای در حال استفاده از اینترنت رو نشون می ده و هیچ برنامه ای از تیر رس این نرم افزار در نمی ره. با این برنامه می تونی هر نرم افزاری که خواستی از اینترنت استفاده نکنه بلوکه کنی. منتها در حین نصب اطلاع رسانیش رو روی ASK نذار چون وقتی نصب به پایان برسه هزارتا پنجره باز می شه که ازت سوال می کنه آیا به این فلان نرم افزار اجازه بدم از اینترنت استفاده بکنه یا نه . روی ALLOW بذار و قتی نصب تموم شد خودت مدیریت کن که چه برنامه هایی Deny بشه و چه برنامه هایی allow

3- اگر دو تا راهکار فایده ای نداشت باید به ISP یا شخص سومی شک کرد. دیگه اینو به خودت واگذار می کنم.

Last edited by mehrdad38; 10-08-2010 at 21:47.

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ممنون از توضیحات کاملت...
    راه حل ها:

:
    نرم افزار رو نصب کردم....تمام برنامه هایی که درحال اجرا بود هم غیر فعال کردم هم آنتی ویروس ها..هم خود ویندوز...با نرمافزار چک کردم....هر 20 ثانیه 4 کیلو بایت دانلود میشد......من خودم شک ام روی ویروس بود.....روی یه ویندوز دیگه امتحان کردم(روی لپ تاپ)..همین کارا رو کردم...دیدم ونجا هم کم میکنه....پس دیدم برای ویروس نیست.......شخص خاصی هم بعید میدونم اسفاده کنه چون اتوماتیک سر هر 20 ثانیه کم میشه......بخاطر همین تنها گزینه شرکت میمونه.....فردا زنگ میزنم بهشون...فقط خداکنه درست جواب ام رو بدن.....
    =======
    1 شنبه 1گیگ شارژ کردم..همین الان که دیدم 300مگ مونده بود..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من ADSL 512 با محدوديت حجمي 3 گيگ دارم

الان بالاي 50 گيگ مصرف كردم اما اينترنتم قطع نميشه، ميشه بگين مشكل از كجاست ؟ :دي ( به ":دي" توجه نكنيد ! جدي گفتم ! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

الان بالاي 50 گيگ مصرف كردم اما اينترنتم قطع نميشه، ميشه بگين مشكل از كجاست ؟ :دي ( به ":دي" توجه نكنيد ! جدي گفتم ! )
    من مشکلی نمیبینم جز اینکه فراموش کردند شما رو محدود کنند
    چه مشکلاتی

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

صداشو در نیار و برو تا میتونی دانلود کن
    مشکل نیست این
    خوش شانسیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

يعني امكانش هست يه روزي بفهمن يا اينكه فقط يك بار محدوديت حجمي رو چك ميكنن و اون همون اولين باره ؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يعني امكانش هست يه روزي بفهمن يا اينكه فقط يك بار محدوديت حجمي رو چك ميكنن و اون همون اولين باره ؟
    درسته که خر تو خره ولی کسی کاری نمیکنه کسی هم مواظبت نمیکنه بلکه همه کارها اتوماتیکه حالا باید دید که کدوم سرویس دهنده درپیتیه که دستی کارها رو انجام میده و شما رو فراموش کرده
    شاید هم حساب کتابت غلطه هم چی پی ان و لن و بردبند کانکشن رو اونهم برحسب بیت جمع کردی

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •