تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 57

نام تاپيک: آموزش تصویری نصب Nokia OVI Map بر روی ویواز و ساتیو بدون نیاز به هـک

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11 آموزش تصویری نصب Nokia OVI Map بر روی ویواز و ساتیو بدون نیاز به هـک

با سلام

یه راس میرم سره اصل مطلب:

1) این فایل رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2) این فایل رو هم دانلود و از حالت فشرده خارج کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3) در داخل پوشه ای که در مرحله اول دانلود کردین، یه فایل هست به اسم extsis.exe. اونو باز کنین. و طبق تصاویر پایین ادامه بدین:

4) open file رو بزنین:

5) فایل sis که در مرحله دوم دانلود کرده و غیر فشرده کردین رو انتخاب کنین

6) گزینه delet signature را انتخاب کنین.

7) گزینه Sign Package را زده و مراحل رو طی کنین.

8) پنجره جدیدی برای sign کردن فایل sis باز می شه. در این مرحله شما به فایل های cer & key که از سایت OPDA یا جاهای دیگر دریافت کردین نیاز دارین. طبق چیزی که در شکل میبینید مراحل رو ادامه بدین.

9) بعد از انجام کارهای بالا و بستن پنجره قبل باید فایل sis رو ذخیره کنین. پیشنهاد میشه اونو با نام جدیدی متفاوت از فایل اصلی ذخیره کنین تا در صورت نیاز به فایل اصلی دسترسی داشته باشین.

حالا فایل sisx ساین شده شما آماده است. اونو به گوشی خودتون منتقل کرده و از OVI Map خود لذت ببرین.
    برای نصب نقشه ها هم می تونین اونها رو بصورت دستی دانلود کرده و به مموری کارت خود منتقل کنین.

موفق باشین

.
    Last edited by payam20; 10-08-2010 at 01:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من برنامه رو ساین کردم و براحتی روی گوشی نصب کردم اما پس از اجرا زمانیکه داره نقشه ها رو لود میکنه و ارتباط با جی پی اس برقرار میشه برنامه خارج میشه .

پاک کردم و دوباره هم نصب کردم حتی روی فون و مموری بدفعات نصب کردم فایلو از ابتدا هم ساین کردم و حتی گوشی رو فلش هم کردم اما بیفایده بوده

اگه ممکنه راهنمایی کنید ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خیلی وقته پیش نسخه ریپک را روی ویواز و ساتیو و امنیا اچ دی نصبش کرده بودیم
    منظورم اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این روش چه فرقی با اونا داره ؟
    ویرایش
    تست کردم ظاهرا این بهتره
    چون gps قطع نمیشه

ویرایش در تاریخ 2011.01.31

نسخه ای دیگر یافتم که هیچ مشکلی نداره
    نه بیرون میپره و نه gps قطع میشه
    این نسخه را از پست 24 دانلود کنید
    یعنی اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و به روش ساین همین پست نخست ساینش کنید
    و نصبش کرده و لذت ببرید
    Last edited by golmohammadi; 31-01-2011 at 01:09.

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من برنامه رو ساین کردم و براحتی روی گوشی نصب کردم اما پس از اجرا زمانیکه داره نقشه ها رو لود میکنه و ارتباط با جی پی اس برقرار میشه برنامه خارج میشه .

پاک کردم و دوباره هم نصب کردم حتی روی فون و مموری بدفعات نصب کردم فایلو از ابتدا هم ساین کردم و حتی گوشی رو فلش هم کردم اما بیفایده بوده

اگه ممکنه راهنمایی کنید ؟
    این مشکلی هست که اکثر دوستان بعد از ریختن نقشه ها پیدا میکنن. به احتمال قوی مشکل از نقشه ها یا نحوه اضافه کردن اونهاست.
    شما ورژن دیگه ای قبل از این روی گوشی نصب کرده بودین؟
    هر دفعه مموری رو هم فرمت کردین یا نه؟
    قبل از ریختن نقشه ها بازهم از برنامه خارج میشد؟

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

خیلی وقته پیش نسخه ریپک را روی ویواز و ساتیو و امنیا اچ دی نصبش کرده بودیم
    منظورم اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این روش چه فرقی با اونا داره ؟
    ویرایش
    تست کردم ظاهرا این بهتره
    چون gps قطع نمیشه
    درسته
    GPS تو این روش سریعتر به ماهواره ها دسترسی پیدا میکنه و همینطور قطعی بی مورد هم نداره...
    به عبارت بهتر عملکرد برنامه با این روش ساین دچار اختلال نمیشه.

6. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

پس همشهری با این روش میشه بقیه برنامه ها را نیز ساین کرد درسته ؟
    من یه nokia map دیگه خواستم ساین کنم
    ولی نشد
    به خاطر اینکه گیزینه زیر نبود
    License Manager
    دلیلش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این مشکلی هست که اکثر دوستان بعد از ریختن نقشه ها پیدا میکنن. به احتمال قوی مشکل از نقشه ها یا نحوه اضافه کردن اونهاست.
    شما ورژن دیگه ای قبل از این روی گوشی نصب کرده بودین؟
    هر دفعه مموری رو هم فرمت کردین یا نه؟
    قبل از ریختن نقشه ها بازهم از برنامه خارج میشد؟

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

درسته
    GPS تو این روش سریعتر به ماهواره ها دسترسی پیدا میکنه و همینطور قطعی بی مورد هم نداره...
    به عبارت بهتر عملکرد برنامه با این روش ساین دچار اختلال نمیشه.
    نحوه صحیح نقشه ریختن همونطور که توی وبلاگ ویواز Sonyericsson-vivaz.blogspot.com گفته شده رو دنبال کردم یعنی ابتدا برنامه رو با همون روشی که گفتن ساین و نصب و روی مموری پوشه cities رو کاملا پاک کردم سپس برنامه رو یکبار باز و بسته کردم تا پوشه سیتیز و متعلقاتش ساخته بشه سپس فولدرهای نقشه رو که بترتیب از 1 تا9 و از a تا f رو کپی و جایگزین کردم اما بازم بیفایده بود به محض ارتباط با و توی لود نقشه ها برنامه بسته میشه

آره ورژن 3.01 براحتی روش نصب میشه برای ریختن این ورژن جدید گوشی رو فلش (فرمت نه ) فلش کردم با آخرین ورژن R2CA024 و توی مموری تمامی پوشه های سیستمیک اعم از private sys system resource data همه و همه رو پاک کردم اما بی نتیجه بوده

برام عجیبه توی اون وبلاگ همه براحتی نصب کردن و حتی یکی دو نفری که نتونستن بعد از یبار حذف و نصب دوباره دارن براحتی استفاده میکنن خلاصه خیلی حالگیریه ....
    Last edited by Masoud.ebi; 12-08-2010 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس همشهری با این روش میشه بقیه برنامه ها را نیز ساین کرد درسته ؟
    من یه nokia map دیگه خواستم ساین کنم
    ولی نشد
    به خاطر اینکه گیزینه زیر نبود
    License Manager
    دلیلش چیه ؟
    بله ظاهرا میشه... چون برنامه های زیادی رو دیدم که با این روش ساین بشن...
    البته فکر میکنم همش مربوط به siscontent دانلود شده همراه هر برنامه باشه...
    باید بیشتر در مورد ساز و کار ساین این نرم افزار تحقیق کنم... منم ریز عملکردشو نمیدونم. چیزی دستگیرم بشه خبرشو میدم...

10. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نحوه صحیح نقشه ریختن همونطور که توی وبلاگ ویواز Sonyericsson-vivaz.blogspot.com گفته شده رو دنبال کردم یعنی ابتدا برنامه رو با همون روشی که گفتن ساین و نصب و روی مموری پوشه cities رو کاملا پاک کردم سپس برنامه رو یکبار باز و بسته کردم تا پوشه سیتیز و متعلقاتش ساخته بشه سپس فولدرهای نقشه رو که بترتیب از 1 تا9 و از a تا f رو کپی و جایگزین کردم اما بازم بیفایده بود به محض ارتباط با و توی لود نقشه ها برنامه بسته میشه

آره ورژن 3.01 براحتی روش نصب میشه برای ریختن این ورژن جدید گوشی رو فلش (فرمت نه ) فلش کردم با آخرین ورژن R2CA024 و توی مموری تمامی پوشه های سیستمیک اعم از private sys system resource data همه و همه رو پاک کردم اما بی نتیجه بوده

برام عجیبه توی اون وبلاگ همه براحتی نصب کردن و حتی یکی دو نفری که نتونستن بعد از یبار حذف و نصب دوباره دارن براحتی استفاده میکنن خلاصه خیلی حالگیریه ....
    من کامنت های او بلاگ رو هم که میخوندم بعضی ها همین مشکل رو داشتن که وجه اشتراک همشون یه چیز بود... اونم این که قبلا ورژن خاصی از OVI رو نصب کرده بودن...! گمونم مشکل از همینجا شروع میشه...
    شما هر موقع فرصت کردین بعد از فرمت گوشی و مموری این روش رو امتحان کنین... شاید فایلهایی روی مموری میمونن که hidden هستن یا خارج از اون پوشه ها نشستن یا چیزای دیگه ای که ما بی خبریم...

اما به هر حال اگه قبلا ورژن 3.01 رو گوشیتون کار میکرده ارزش نداره دردسر 3.03 رو بکشین. چون اون ورژن رو روی گوشی دیگه ای دارم و فرق مشخصی با هم ندارن...

12. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farzadart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    منم قبلا ورژن 3.01 رو گوشیم نصب بود حالا که 3.03 رو نصب کردم 2 3 ثانیه تو برنامه می مونه بعد خارج میشه!
    منم باید بیخیال ورژن جدید بشم؟
    راستی فایلهای صوتی فارسی رو امتحان کرده کسی خوب جواب می ده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    منم قبلا ورژن 3.01 رو گوشیم نصب بود حالا که 3.03 رو نصب کردم 2 3 ثانیه تو برنامه می مونه بعد خارج میشه!
    منم باید بیخیال ورژن جدید بشم؟
    راستی فایلهای صوتی فارسی رو امتحان کرده کسی خوب جواب می ده ؟
    تا دلیل واقعی بیرون پریدنش رو پیدا کنیم بیخیال ورژن جدید بشین. البته فرقی هم ندارن و اگه قبلا ورژنی رو تونستین نصب کنین به دردسرش نمی ارزه... این واسه کسایی خوبه که اون رو گوشیشون جواب نداده بود...
    اما راهنمای صوتیش واقعا عالی کار میکنه... مخصوصا موقع رانندگی که میتونین ببندین به ضبط ماشین و خودش راهنماییتون میکنه

15. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •