سلام
برای گیم full HD بودن مهمتره یا کنتراست؟!؟!.
بین 22500 سامسونگ و ال ای دی های LG شک دارم ....22500 فول اچ دیه و کنتراست نداره............... ولی LG LED ها کنتراست عجیبی دارن !!!...البته بیشتر از 250-260 برای مانیتور نمیخوام بدم! گرافیک 5770 هست
سلام
برای گیم full HD بودن مهمتره یا کنتراست؟!؟!.
بین 22500 سامسونگ و ال ای دی های LG شک دارم ....22500 فول اچ دیه و کنتراست نداره............... ولی LG LED ها کنتراست عجیبی دارن !!!...البته بیشتر از 250-260 برای مانیتور نمیخوام بدم! گرافیک 5770 هست
سلام
داینامیک کنتراست که زیاد تو کیفیت مانیتور تاثیر نداره و کنتراست های عجیب و میلیونی بیشتر جنبه تبلیغاتی تا کارایی!
Full HD بودن یه خصیصه خوب برای مانیتور حساب میشه ولی نه برای کارت گرافیک شما!
چون کارت شما برای بازی تو رزولوشن Full HD زیاد ایده آل نیست...
یعنی کنتراست LG LED ها که 5 ملیونه واقعا 100 برابر 22500 سامسونگ نیست؟
با در نظر گرفتن گرافیک و اینکه جدیدترین بازیها رو قرار نیست بازی کنم full hd بگیرم؟!؟! مثلا call of duty 5,6 رو میشه full HD بازی کرد؟!؟!
خیرعنی کنتراست LG LED ها که 5 ملیونه واقعا 100 برابر 22500 سامسونگ نیست؟
داینامیک کنتراست یه کنتراست نرم افزاری هست و تاثیرش تو کیفیت تصویر خیلی کمه و همونطور که گفتم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره!
مهمتر از اون استاتیک کنتراست هست که برای همه مدلهای موجود حداکثر 1:1000 هست و تاثیر خیلی بیشتری تو کیفیت داره
اگه گیمر زیاد حرفه ای نیستین 5770 جوابگوی نیازهاتون خواهد بودبا در نظر گرفتن گرافیک و اینکه جدیدترین بازیها رو قرار نیست بازی کنم full hd بگیرم؟!؟! مثلا call of duty 5,6 رو میشه full HD بازی کرد؟!؟!
و COD 6 رو هم براحتی میتونید تو رزواوشن Full HD بازی کنید
سلام دوست من
منم همین کات رو دارم و تاحالا با هیچ بازی تو رزولیشن full HD با تمام چزئیات مشکلی نداشتم.
بازیایی مثل ...& Crysis,DiRT2,SHIFT,CoD 6,Resident Evil 5
بقیه سخنان دوستمون رو تایید میکنماما با این یه تیکه مخالفم.
![]()
Last edited by esi222; 10-08-2010 at 10:00.
یه فروشنده الجی به من گفت که full hd اصلاً مهم نیست گفت چون الان هیچ کدوم از بازیها براساس full hd طراحی نشدند و اگر هم باشند تو ایران این قضیه معنایی نداره چون سی دی ها اصل نیستند و کپی هستند.به نظر شما این حرفش درسته؟
یه سوال دیگه تفاوت بین کنتراست 50000 و 70000 محسوسه؟
منم بین 2086 و 2253 موندم! 2086 کنتراستش 70000 هست و 2253 full hd هست.کمک کنید.
Last edited by ساحل 1; 10-08-2010 at 10:20.
کنتراست دینامیک و استاتیک چه خوبی های دارند تفاوتش در چی هست
اصلا این دینامیک در کجا تاثیر داره میشه بیشتر توضیح بدید
ممنون میشیم؟
مطمئنید Crysis Warhead رو با رزولوشن Full HD و جزئیات High بازی کردین و فریم ریت خوبی هم داده؟سلام دوست من
منم همین کات رو دارم و تاحالا با هیچ بازی تو رزولیشن full HD با تمام چزئیات مشکلی نداشتم.
بازیایی مثل ...& Crysis,DiRT2,SHIFT,CoD 6,Resident Evil 5
بقیه سخنان دوستمون رو تایید میکنماما با این یه تیکه مخالفم.
![]()
چرت و پرت گفته!یه فروشنده الجی به من گفت که full hd اصلاً مهم نیست گفت چون الان هیچ کدوم از بازیها براساس full hd طراحی نشدند و اگر هم باشند تو ایران این قضیه معنایی نداره چون سی دی ها اصل نیستند و کپی هستند.به نظر شما این حرفش درسته؟
Full HD فقط یه استاندارد رزولوشن هست و ربطی به کپی و طراحی و ... نداره!
تقریبا خیریه سوال دیگه تفاوت بین کنتراست 50000 و 70000 محسوسه؟
2253 در صورت داشتن کارت گرافیک خوب توصیه میشهمنم بین 2086 و 2253 موندم! 2086 کنتراستش 70000 هست و 2253 full hd هست.کمک کنید.
استاتیک کنتراست یه مقوله سخت افزاری هست و به پنل و بک لایت و... بستگی دارهکنتراست دینامیک و استاتیک چه خوبی های دارند تفاوتش در چی هست
اصلا این دینامیک در کجا تاثیر داره میشه بیشتر توضیح بدید
ممنون میشیم؟
داینامیک کنتراست یه تکنولوژی نرم افزاری هست که به کمک اون میشه کنتراست مانیتور رو بالا برد
یه مثال میزنم مثلا تو صحنه های تاریک فیلم مانیتور به صورت اتوماتیک نور پس زمینه رو کم میکنه و صحنه تاریکتر میشه و بالعکس
پس این نرم افزاری انجام میشه دیگه یا نه .منظورم سیاه تر شدنش؟یه مثال میزنم مثلا تو صحنه های تاریک فیلم مانیتور به صورت اتوماتیک نور پس زمینه رو کم میکنه و صحنه تاریکتر میشه و بالعکس
توی همه اظهار فضل های فروشندگان این یکی از همه خفن تره.این فروشنده حیفه عمرش به فروشندگی بگذره.بیچاره داره هرز میره.یه فروشنده الجی به من گفت که full hd اصلاً مهم نیست گفت چون الان هیچ کدوم از بازیها براساس full hd طراحی نشدند و اگر هم باشند تو ایران این قضیه معنایی نداره چون سی دی ها اصل نیستند و کپی هستند.به نظر شما این حرفش درسته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)