خیر/برای حرفتان لینک بزارید با کمال میل میپزیرم
اتفاقا تفاوت وجود داره....ببینید منظور من از حداکثر استفاده در حالت اورکلاک است....من بدون مدرک و رویور هم میتونم این رو ثابت کنم و بارز ترینش وجود SB850 در سریه 870 است که در سریه 770 ... SB710 است و مطمئنا توان اورکلاک پایینتری رو برای پردازنده به ویژه سریه بلک ادیشن در پی داره....چون در SB850 تعداد رشته های بیشتری به سمت پردازنده میتونن هدایت بشن تا از توانی که در پردازنده بلا استفاده مونده...استفاده بشه.....
شما در یک رویور خاص نمیتونی به این نتیجه برسی و باید چند نتیجه رو با هم مقایسه کنی .....مثلا یک سی پی یو مثل 965 رو در نظر بگیرید که یک بار به مین 8XX و یک بار با مین 7XX تست شده باشه و تمام قطعاتشون هم برای اطمینان از نتایج مطلوب یکی باشه و بعد میبینید که میزان اورکلاک در سریه 8 بیشتر شده و متناسب با اون از ولتاژ کمتری برای این امر استفاده شده که خوب این یه قسمتش به چشم نمیاد حالا دیگه چه برسی به شش هسته ای ها....از اون لحاظ اگه بخواهید بررسی کنید مطالبی هست که باید دقیقا و همه ی صفحاتش رو مطالعه کنید و بعدا برید تو گوگل سرچ کنید که مثلا پردازنده در رویور با 8 اینجوری ظاهر شده و مطمئن باشید مشابهش رو میتونید در گوگل پیدا کنید و تفاوت ها رو ببینید تا منظور من رو بفهمید.مهمتر اینکه در این رویور و بنچ مارک ها شما متوجه میشوید بهترین گزینه برای شش هسته ای های AMD مین های سریه 8 هستند :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هر جا رو بگردی چیزی در مورد سریه 770 و قابلیت استفاده از حداکثر توان اور شش هسته ای پیدا نمیکنی.....چون چیز جالبی از آب در نمیاد و هیچ سایتی همچین اطلاعاتی رو ثبت نکرده....