سلام دوستان.
king جان شما قرار بود درباره این مودم edge ها به ما خبر بدی. به کجا رسیدی؟
این شرکت زانیار چطوره؟
سلام دوستان.
king جان شما قرار بود درباره این مودم edge ها به ما خبر بدی. به کجا رسیدی؟
این شرکت زانیار چطوره؟
من از زانیار خرید نکردم
ولی یکی از دوستان از یکی تهیه کردند که قراره یه نمونه هم برای من بیارند
اگه قیمتش خوب باشه حتما در تاپیک مربوطه خواهم گذاشت
من در مورد کسی که ازش خرید نکردم نمیتونم تضمینی بدم و بعدا شرمندگی و داشته باشم. شما باشید این کار رو میکنید ؟
پس باید اول بزارید مثل بقیه تجهیزاتی که در موردش تحقیق کردم این یه مورد رو هم تحقیق کنم
بهتون اطمینان میدم که یک جای معتبر رو حتما طی چند روز اینده یا بصورت ادرس پستی یا بصورت ادرس وب و یا هرچی معرفی میکنم که فردا هم اگه مشکلی پیش اومد بتونم جواب بدم.
الان گفتند انتن برای افزایش برد موبایل خوب منم رفتم تحقیق کردم ادرس مغازه مربوطه رو گذاشتم .
مطالبی هم مستند قرار دادم
باید این یه مورد رو هم بزارید
با توجه به گستردگی این مطلب و تنوع محصولات قطع به یقیین مواردی هست که به دست برادران چینی ساخته بشده باشه و سرعت و کیفیت مطولبی هم داشته باشه ولی این کار زمانبر هست .تا اخر هفته انشااللله نتیجه خوبی خواهم گرفنت.
توصیه هم میکنم تا اخر هفته اگر دوستان قصد خرید دارند دست نگهدارند شاید این یه موردی که من پیدا کردم چیز خوبی باشه. و با قیمت منصفانه ای بشه این مودم رو تهیه کرد.
موفق باشید
خواهش میکنم .
![]()
چرا الان خسته ام
واسه فردا توضیحات کامل رو مینویسم.![]()
ما منتظر توضیحات هستیم ! هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم !!
فقط مقایسه هم بکن با اینکه بریم یک گوشی ارزون (80 تومنی) بخریم آیا می صرفه یا نه؟
massan عزیز ( قربون متن امضات)
خدایی خسته ام
توضیحات رو کامل مینویسم مشکلی نیست ولی برای فردا حال تایپ ندارم دیدین که هروقت هم مینویسم از سیر تا پیازشو مینویسم
الان هم خود سخت افزار موردی نداره
ولی حس نوشتن ندارم
برای فردا روی چشمم.
سلام
من سر دوراهی عشقی موندم کمک کنید
من نمی دونم یه 5800 بخرم یا یه آیپاد
البته نمی خوام به برسی این دوتا بپردازی ها
فقط از اونجایی که زندگی من با جی پی ار اس می گذره می خوام بدونم که اگر همچین مودمی در بورس بازار تهران پیدا می شه دنبال گوشی نرم
با تشکر
مقاله فردا به بررسی میان موبایل و دانگل سیم کارت میردازه بخونید لطفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)