تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: امکانات صحنه آهسته

داره خودمونی میشه aminnnn73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض امکانات صحنه آهسته

سلام

من دنبال برنامه ای هستم که خیلی ساده بشه باهاش کار کرد و بتونه فایل های تصویری (فرمت مورد نظر من: mp4 و flv) رو صحنه آهسته کنه. شاید تا سه برابر کندتر یا چیزی در این حدود خوب باشه.

البته روی سرعت 1x. با km اجرا کردم ولی کافی نبود و کندتر نیاز دارم. اگر امکان playback A-B رو هم داشته باشه که چه بهتر. مرسی

+ راستی jet audio ابزار صحنه آهسته رو داره؟ اگر داره، لطفا راهنمایی کنید که چطور می شه ازش استفاده کرد.

2. این کاربر از aminnnn73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

از مسیری که در عکس پایین هست ، با هم‏زمان زدن دکمه‏های Shift ، و + یا - ( سمت NumLock ) بصورت 5% به 5% سرعت نمایش فیلم کم یا زیاد میشه ، هر چقدر که بخواید سرعت پخش نمایش فیلم کم یا زیاد میشه ... موفق باشید ...

.

4. این کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Quan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست من با Jetaudio هم ميشه کافيه فيلمو پخش کني و کليدهاي Ctrl+Down رو فشار بدی.

داره خودمونی میشه saeed-constantine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام

من دنبال برنامه ای هستم که خیلی ساده بشه باهاش کار کرد و بتونه فایل های تصویری (فرمت مورد نظر من: mp4 و flv) رو صحنه آهسته کنه. شاید تا سه برابر کندتر یا چیزی در این حدود خوب باشه.

البته روی سرعت 1x. با km اجرا کردم ولی کافی نبود و کندتر نیاز دارم. اگر امکان playback A-B رو هم داشته باشه که چه بهتر. مرسی

+ راستی jet audio ابزار صحنه آهسته رو داره؟ اگر داره، لطفا راهنمایی کنید که چطور می شه ازش استفاده کرد.
    تو وبلاگ آموزش جت آدیو میتونی قسمت تنظیمات فایلهای تصویری رو بخونی ( با استفاده از منوی speed یا وقتی ویدیو رو پخش میکنی فلش پایین پنجره ای که ویدیو توش پخش میشه رو بزن و قسمتی که نوشته 100 یعنی سرعت نرماله و میتونی از اونجا هم کم و زیاد کنی)
    از کایدهای ctrl و پایین هم میتونی استفاده کنی که سرعت رو حسابی کم کنی ولی فکر کنم تا 50 درصد بیشتر نتونی کم کنی
    برای a-b هم توی جت آدیو هست
    قسمت تکرار و انواع آن را بخوان
    Last edited by saeed-constantine; 09-08-2010 at 21:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •