تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تغییر درایو اصلی وینوز!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

2 تغییر درایو اصلی وینوز!!!

سلام.
    من یه مدت پیش ویندوز عوض کردم که بعد از این که ویندوزم نصب شد،دیدم جای درایو هام به هم ریخته و جای درایو c و d ام با هم عوض شده.یعنی درایو c الانم درایو D سابقم هست.
    حالا مشکلم اینه که درایو c ام شده اون هارد دیگم که من هر چند وقت یک بار بازش میکنم.حالا وقتی این هارد رو بر می دارم (چون درایو C روی اون هست ) سیستم بالا نمیاد.

حالا میخوام ببینم راهی هست که بشه مجدادا" جای درایو D و C رو با هم عوض کردم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه iman129080's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما می تونید با نرم افزار پارتشن مجیک این کا رو انجام بدین.
    برای انجام این کار می تونید از روشی که می گم استفاده کنید اول اینکه بگم این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که شما یه ویندوز ایکس پی داشته باشید و در کنارش ویندوز سون یا ویستا نصب کنید که به هر ویندوز که Login می کنید جای درایو ها عوض می شه.
    حالا اگه شما یه ویندوز داشته باشید می تونید از این روش استفاهده کنید:

برای این کار در برنامه Partition magic 8.5 روی درایوی که می خواید جاشو عوض کنید کلیک راست کرده در اینجا شما می خواید درایو D خودتون رو به C تبدیل کنید خوب ابتدا روی درایو D خودتون کلیک راست کنید بعد در قسمت Advance گزینه Change drive letter رو انتخاب کنید بعد از بازشدن پنجره از لیست کرکره ای نام یه درایو که تا حالا نداشتید انتخاب کنید چون اگه بخواهید مستقیم C رو انتخاب کنید به شما پیغام میده که این درایو وجود داره خوب حالا مثلا شما درایو P رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا درایو D شما به P تغییر می که خوب بعدش همین کار رو روی درایو C انجام بدید اما این بار به جای اینکه درایو P رو انتخاب کنید همون درایو D رو انتخاب کنید و سپس Ok کنید و بعد همین کار رو برای درایو P انجام بدید و اون رو به درایو C تبدیل کنید به همین سادگی.

3. این کاربر از iman129080 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما می تونید با نرم افزار پارتشن مجیک این کا رو انجام بدین.
    برای انجام این کار می تونید از روشی که می گم استفاده کنید اول اینکه بگم این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که شما یه ویندوز ایکس پی داشته باشید و در کنارش ویندوز سون یا ویستا نصب کنید که به هر ویندوز که Login می کنید جای درایو ها عوض می شه.
    حالا اگه شما یه ویندوز داشته باشید می تونید از این روش استفاهده کنید:

برای این کار در برنامه Partition magic 8.5 روی درایوی که می خواید جاشو عوض کنید کلیک راست کرده در اینجا شما می خواید درایو D خودتون رو به C تبدیل کنید خوب ابتدا روی درایو D خودتون کلیک راست کنید بعد در قسمت Advance گزینه Change drive letter رو انتخاب کنید بعد از بازشدن پنجره از لیست کرکره ای نام یه درایو که تا حالا نداشتید انتخاب کنید چون اگه بخواهید مستقیم C رو انتخاب کنید به شما پیغام میده که این درایو وجود داره خوب حالا مثلا شما درایو P رو انتخاب کنید و Ok کنید حالا درایو D شما به P تغییر می که خوب بعدش همین کار رو روی درایو C انجام بدید اما این بار به جای اینکه درایو P رو انتخاب کنید همون درایو D رو انتخاب کنید و سپس Ok کنید و بعد همین کار رو برای درایو P انجام بدید و اون رو به درایو C تبدیل کنید به همین سادگی.
    ممنون دوست گلم که راهنمایی کردی.
    من این کار رو کردم ولی ویندوزم دیگه بالا نیومد(حتی با Safe mode ) .مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم.ویندوز رو که عوض کردم دیدم هیچ تغییری نکرده!!!.یعنی همون آش و همون کاسه

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

با Paragon Partition Managerچطور؟

6. این کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام از این اتفاق واقعا متاسفم

یه موقع فکر نکنی قصد آزار دارم هدف من فقط کمک بود.

حالا لطف کن مراحل کارهایی رو که انجام دادی بنویس که اگه یه موقع اشتباهی کرده باشی راهنمایی کنم و یه چیزی اینم اینکه ویندوز شما روی کدوم درایوه.

8. این کاربر از iman129080 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امتحان نکردم.اگه درست نشد ازش استفاده میکنم ببینم چی میشه.

سلام از این اتفاق واقعا متاسفم

یه موقع فکر نکنی قصد آزار دارم هدف من فقط کمک بود.
    خواهش میکنم.این حرف ها چیه؟

حالا لطف کن مراحل کارهایی رو که انجام دادی بنویس که اگه یه موقع اشتباهی کرده باشی راهنمایی کنم و یه چیزی اینم اینکه ویندوز شما روی کدوم درایوه
    خواهش میکنم.این حرف ها چیه؟
    مراحل کار رو عینا" همون طور که شما فرمودید انجام دادم.
    ویندوزم روی درایو D هست.
    راستی به هاردم ربطی نداره؟(که کدوم هارد اصلی باشه و کدوم فرعی)؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

همین طور که خودتون دارید می گید ویندوز شما روی درایو D نصب شده و به خاطر اینکه درایو D شما به C تبدیل شده دیگه سیستم نتونسته ویندوز رو پیدا کنه و ویندوز بالا نیومد.

یه سوال دیگه اینکه چرا شما ویندوزتون رو روی درایو C نصب نکردید آخه قانون کار اینه که از پارتشناتون برای نصب ویندوز به ترتیب استفاده کنید چون وقتی شما هر وقت هاردتون رو پارتشن بندی می کنید درایو C شما به عنوان درایو راه انداز سیستم در نظر گرفته میشه و به خاطر همینه که جای درایو ها عوض میشه.

در نتیجه تنها راه نصب ویندوز روی درایو C می باشد.

تست کنید اگه درست شد نتیجه رو اعلام کنید.

با تشکر
    Iman129080

11. این کاربر از iman129080 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من روی درایو c نصب کردم ولی بعدا" دیدم که روی درایو D نصب شده.در واقع درایو ها که به هم ریخت باعث شد ویندوز رو درایو D ریخته بشه.یعنی به عبارت دیگه من 2 تا ویندوز داشتم یکی روی c و یکی روی d بعدا" ویندوز درایو c ام رو فرمت کردم.

حالا مجدادا" روی درایو c ویندوز نصب میکنم تا ببینم چی میشه

13. این کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •