سلام به همه ی سه بعدی کارای عزیز.
این اولین کاری هست که می ذارم اینجا. امیدوارم خوشتون بیاد.
این اولین کار گروهیه من. یه کار مشترک. دوست خوبم حسین جان که با نام کاربری HSN_MAYA توی p30world هستن هم در این کار به من کمک بزرگی کردن.
مدلسازی این Audi R8 کار حسین جان هست. سوالی در موردش بود بپرسید خودشون حتما جوابش رو می دن.
فیلم رو با دوربین canon-a1100 یکی از دوستام گرفته. camera tracking توی برنامه SynthEyes انجام شده و بعد حرکت دوربین رو وارد Cinema 4D کردم و مدل رو هم از مایا وارد کردم. مچ کردن Audi و صحنه و Background رو هم بدون استفاده از هیچ پلاگینی توی Cinema 4D انجام دادم. متریال و نور هم توی خود Cinema 4D انجام دادم و هیچ کدوم از متریال ها هم آماده نیست. رندر کار هم با Advanced Render انجام شده. کل کار الان 210 فریمه که زمان رندرش چیزی حدوده 14 ساعت شده.
خوب اول از همه بازم از حسین جان بابت مدل Audi اش تشکر می کنم. بعد هم باید بگم این کارو گذاشتم تا مشکلاتش رو بدونم. آخه قرار یه کار خیلی سنگین تر و پیچیده تر از اینو انجام بدم می خوام مشکلات این کارو بدونم تا دیگه توی پروژه بعدی دیگه کار مشکلی نداشته باشه. پس همینجا از دوستان گل و عزیز خواهشمندم نظرات و انتقادهاشون رو از ما دریغ نکنن.

اینم لینک خوده انیمیشن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما دوستان هستم.
موفق باشید.