تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: دوربین عکاسی خبرنگارها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض دوربین عکاسی خبرنگارها

سلام
    سلام عکاس های خبری(البته بیشتر خارجی ها) از چه دوربین یا نرم افزار هایی استفاده می کنند که عکس ها یک حالت خاص دارند مثل این عکس ها:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اما
    کد:
    مال سایت تابناکه که عکس ها رو از خبرگزاری مهر برداشته همه این خبر نگار ها هم از slr استفاده میکنند ولی کیفیت این عکس ها با عکس هایی که بالا گذاشتم از زمین تا اسمون فرق می کنه چه دوربینی بگیرم تا مثل خارجکی ها باشه؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوربینهای که بیشترین کاربرد رو برای عکاسی خبری و ورزشی دارند مدلهای canon EOS-5D و سری Canon EOS-1D و Nikon D3X هستند که بهترین دوربینهای حرفه ای موجودند. قیمت این دوربینها با اضافه کردن یه لنز تله به راحتی از مرز 10-12 میلیون تومان میگذرد.
    عکسهای خارجی که گذاشتی با دوربین Canon EOS-1D Mark II گرفته شده و با نرم افزار فتوشاپ ادیت شده . این دوربین :

ادیت عکس خبری فقط در حد تنظیم رنگ و نور ، برش عکس و کم کردن حجم آن است. در واقع خبرنگارها با نرم افزار کار زیادی انجام نمی دهند .
    خبرنگارهای ایرانی از همان دوربینها و نرم افزارهایی که خبرنگارهای خارجی استفاده می کنند بهره می برند و چیزی کم ندارند.
    عکس های ایرانی که گذاشتی با خاجی ها فرقی ندارند . فقط عکس هاس خارجی بدلیل رنگی بودن موها و لباسها شیک تر و رنگی ترند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام اگر از دوستان كسي در رابطه با دوربين هاي يك چشمي براي طبيعت گردي اطلاعاتي دارد ارايه نمايد

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همینطوره
    معمولا از SLR های با سیلینگ بالا استفاده می شود و البته مهم ترین نکته یعنی لنز های سریع با F های بالا
    البته همیشه SLR Like یا Compact هم همراهمشو هست چون شکار لحظه از کیفیت مهمتره
    ادیت هم در حد متعارف و نه بیشتر

5. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون که جواب دادید
    زیر یک میلیون شبیه به این ها چیزی نمی شناسید؟
    یک سوال دیگه هم دارم این شرکت کونیکا دوربین های slr شبیه این نیکون های حرفه ایه (البته من فقط شکل قاب اون رو می تونم مقایسه کنم) ولی خیلی ارزونه .اونو بخرم؟یا مارک های معروف رو بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام
    ممنون که جواب دادید
    زیر یک میلیون شبیه به این ها چیزی نمی شناسید؟
    یک سوال دیگه هم دارم این شرکت کونیکا دوربین های slr شبیه این نیکون های حرفه ایه (البته من فقط شکل قاب اون رو می تونم مقایسه کنم) ولی خیلی ارزونه .اونو بخرم؟یا مارک های معروف رو بگیرم
    SLR زیر یک میلیون EOS-550D . بدون لنز جانبی حدود 900 تومنی هست. برای کارهای خانگی و آتلیه خوبه . به نظرم برای عکس خبری هم اونقدر بد نیست ولی برای عکس ورزشی اصلا مناسب نیست . خبرنگاران سرویس سیاسی و ورزشی معمولا دنبال دوربینهایی هستند که سرعت بالایی دارند .
    مثلا دوربین Canon EOS-1D Mark IV با سرعت 10 فریم در ثانیه عکس پی در پی میگرد و فوکوسش 45 نقطه ای است اما EOS-550D سرعتش 3.7 فریم در ثانیه است و فوکوسش 9 نقطه است !!!
    در مورد شرکت کونیکا ، تا اونجایی که من میدونم بخش دوربینش رو سونی چندین سال پیش خرید و الآن دوربینهای سونی در واقع کونیکای سابقند. پس اون دوربینی که گفتی احتمالا خیلی قدیمی است و فکر کنم نگاتیوی باشه یعنی دیجیتال نیست.
    اگه کار شما خبرنگاری نیست با همین دوربینهای ارزون SLR هم میتونید عکسهای خیلی خوبی بگیرید .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شرمنده بالنز زیر یک میلیون ( 400-700)

یک آشنا داشتم می گفت اگه می خوای دوربین خوبی بگیری لنز و بدنه رو جدا بخری راست می گه؟
    Last edited by ARAS71; 08-08-2010 at 17:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

شرمنده بالنز زیر یک میلیون ( 400-700)

یک آشنا داشتم می گفت اگه می خوای دوربین خوبی بگیری لنز و بدنه رو جدا بخری راست می گه؟
    کاملا درسته . لنزهای فابریک این دوربینها برای کار حرفه ای مناسب نیست . بیشتر به علت F بالا (F 3.5 ) و زوم کم باید یه لنز با زوم بالاتر و F پایین تر براش تهیه کرد (مثلا F2.8 یا کمتر) که خیلی از این لنزها قیمتشون چندین برابر دوربین است .
    بودجه یک میلیون برای عکاسی حرفه ای یا خبری خیلی کمه .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای خبر نگاری نمی خواهم می خواهم کیفیتش یک خورده شبیه اون باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

برای خبر نگاری نمی خواهم می خواهم کیفیتش یک خورده شبیه اون باشه
    اگه دنبال عکاسی خیلی حرفه ای نیستی Canon 550D دوربین خوبی برای شماست . با همون لنز فابریکش میشه عکسهای با کیفیتی گرفت بخصوص در فضای باز و روشن روز

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •