با سلام
می خواستم بدونم با توجه به پذیرش 80 درصدی رشته های شبانه از بومی های هر استان !
چقدر احتمال قبولی در رشته های شبانه قطب وناحیه وجود دارد ؟
اصلا ارزش دارد که رشته شبانه به جز استان خودم را انتخاب کنم !
با سلام
می خواستم بدونم با توجه به پذیرش 80 درصدی رشته های شبانه از بومی های هر استان !
پارسال و امسال انتخاب رشته دانشگاه پیام نور ناحیه ای بود یعنی 80 درصد از شهرستانی که دانشگاه توش هست برمی داشتند.
یعنی اگه توی یک رشته 40 نفر بر می دارند، 32 نفرش رو از شهرستان خودتون برمی دارند یعنی اگه توی شهرستانتون 500 نفر کنکوری باشه، طبق اصل لانه کبوتری اگه شما 16 تا رشته پیام نوری توی شهرستانتون انتخاب کنید. بدون توجه به اطلاعات آزمون شما حتما توی یکی از این رشته ها قبول می شید.
- - - - -
البته توی رشته های شبانه با توجه به اینکه تعداد رشته ها کم و تعداد علاقه مندان زیاد است. نمی شه گفت که شما می تونید قبول بشید. البته باید روی قطب تحقیق کرد!
اصلا رشته شبانه قطب و ناحيه نداره ! كلا بومي استانيه !!!می خواستم بدونم با توجه به پذیرش 80 درصدی رشته های شبانه از بومی های هر استان !
به نظر من كه نزنيد شبانه بجز استان خودتون رو ! چون تو رشته هاي شبانه تخصيص ظرفيت به صورت 80 درصد بومي استاني و 20 درصد آزاد هست !!!
اره دوست من ارزش داره!انتخاب کن
درسته یکم باید رتبه تون از بومی ها بهتر باشه ولی احتمال قبولی هست!
هیچی انتخابی رو از دست ندید!
البته من با پرس و جویی که از بقیه کردم کلا شبانه ارزشش رو نداره که خارج از استان خودت بزنی ، چون اختلاف شهریه اش با غیرانتفاعی ترمی 100 تومن ایناس و ترمی150-100 تومن ارزش دوری از خانواده و مشکلات دیگه رو نداره ...
البته بستگی به رشتش داره ........ .
همچین چیزی نیست و شبانه از استانهای دیگه هم قبولی داره!
به خصوص واسه تهرانی ها
من خودم دیدم بچه های تهرانی رو که شبانه بیرجند میخونن با رتبه ای بد تر از خود بیرجندیهایی که شبانه هستن!
حالا بزنی که ضرر نداره!![]()
بستگي به بودجه ات هم داره
شبانه راه دور به غیر انتفاعی ترجیه باید داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)