تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: کمک دردرمان افسردگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض کمک دردرمان افسردگی

سلام دوستان
    من احساس می کنم افسرده شده ام دیگر چیزی زیاد خوشحالم نمی کنه همه چیز برام بی تفاوت شده خیلی از کارها هیجان زده نمی شوم خیلی علاقه به مجالس شاد ندارم دوست دارم یک گوشه بشینم و تنها باشم یک جایی باشم که سکوت باشه حتی چیزهایی که همیشه انتظارش می کشیدم حالا خدارو شکر داره درست میشه دیگه خیلی برام جزابیت نداره
    حالا شمابگید یعنی من افسرده شده ام ، باید چکارکنم به نظر شما این علائم افسردگی ،باید برم پیش روانشناس؟

2. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

ممكنه افسردگي فصلي باشه بيشتر چه مواد غذايي مصرف ميكني؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین راه مراجعه به یک مشاور + یک پزشک متخصص اعصاب و روان است . افسردگی هم بیماری عجیب و ترسناکی نیست و به راحتی قابل درمان است .
    دلایل زیادی هم وجود دارد که یک فرد دچار افسردگی شود .

حتما به مشاور مراجعه کنید .

5. این کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. اگه توی این دو سه ماهه اخیر تاپیک ها رو دیده باشید، شبیه سوال شما رو چند نفر پرسیدند و یکی از اونها هم خود من بودم. حدوداً 2 ماه پیش من هم همین احساس رو داشتم و بالاخره با مشاوره بعضی از دوستان به این نتیجه رسیدم که یه مسافرت کوتاه یا یک گشت و گذار چند ساعته با دوستان یا خانواده می تونه برای روحیه خوب باشه. ذوق و شوق این گردش از 2 ماه پیش با من هست ولی هنوز نتونستم قرارش رو بگذارم چون نفس تنگی اجازه نمی ده.
    ولی 40 روزی هست که دیگه اون حالت افسردگی رو ندارم.
    شما هم سعی کنید یه گردشی برید، یه جایی که صدای آب می یاد، حالا با دوستان یا خانواده، خلاصه یه جورایی که ذوق کنید و به شوق بیایید.
    توی خونه نمونید. اگه بتونید نیم ساعتی بعد از اذان صبح یک گردشی بکنید و اون نسیم خوش سحر به صورتتون بخوره هم خوبه.
    یادمه، چند سال پیش بر اثر یه سرماخوردگی خیلی کوفته و خسته و رنجور شده بودم. با بابام حدوداً ساعت 12 شب بود که رفتیم بیرون. هوایی که به صورتم خورد من رو زنده کرد و حالم خیلی بهتر شد.
    اصلاً به خودتون تلقین نکنید که افسرده اید و حتماً شروع به جنب و جوش کنید. انشاء الله هر چه سریعتر حالتون بر می گرده.

7. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

زمان کار با اینترنت رو هم کم کن....کلا سعی کن زیاد درگیر تکنولوِِژی نشی...

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام. اگه توی این دو سه ماهه اخیر تاپیک ها رو دیده باشید، شبیه سوال شما رو چند نفر پرسیدند و یکی از اونها هم خود من بودم. حدوداً 2 ماه پیش من هم همین احساس رو داشتم و بالاخره با مشاوره بعضی از دوستان به این نتیجه رسیدم که یه مسافرت کوتاه یا یک گشت و گذار چند ساعته با دوستان یا خانواده می تونه برای روحیه خوب باشه. ذوق و شوق این گردش از 2 ماه پیش با من هست ولی هنوز نتونستم قرارش رو بگذارم چون نفس تنگی اجازه نمی ده.
    ولی 40 روزی هست که دیگه اون حالت افسردگی رو ندارم.
    شما هم سعی کنید یه گردشی برید، یه جایی که صدای آب می یاد، حالا با دوستان یا خانواده، خلاصه یه جورایی که ذوق کنید و به شوق بیایید.
    توی خونه نمونید. اگه بتونید نیم ساعتی بعد از اذان صبح یک گردشی بکنید و اون نسیم خوش سحر به صورتتون بخوره هم خوبه.
    یادمه، چند سال پیش بر اثر یه سرماخوردگی خیلی کوفته و خسته و رنجور شده بودم. با بابام حدوداً ساعت 12 شب بود که رفتیم بیرون. هوایی که به صورتم خورد من رو زنده کرد و حالم خیلی بهتر شد.
    اصلاً به خودتون تلقین نکنید که افسرده اید و حتماً شروع به جنب و جوش کنید. انشاء الله هر چه سریعتر حالتون بر می گرده.

ممنون از پیشنهادات تون ولی آنقدر سرم شلوغ است کار درس دانشگاه که واقعا وقت مسافرت رو هم ندارم کل روز های هفته مشغولم و تمام وقتم هم پای کامپیوتر بخاطر شغلم ولی واقعا احساس می کنم زندگیم به یک شوک نیازداره که از خدا می خواهم که کمکم کنه به نظر شما یک حس زودگذر یا اینکه امکان داره ادامه داشته باشه

از شما ممنونم

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

ممكنه افسردگي فصلي باشه بيشتر چه مواد غذايي مصرف ميكني؟
    مواد غذایی که مصرف می کنم خانگی است اگه منظورتون فست فود نه خیلی استفاده نمی کنم نوشابه کلا نوشیدنی های گاز دار هم خیلی کم مصرف می کنم به نظر شما مواد غذایی تاثیر دارد ؟
    ممنون

11. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مواد غذایی که مصرف می کنم خانگی است اگه منظورتون فست فود نه خیلی استفاده نمی کنم نوشابه کلا نوشیدنی های گاز دار هم خیلی کم مصرف می کنم به نظر شما مواد غذایی تاثیر دارد ؟
    بله عزيزم تاثير داره
    مواد غذايي مث موز-شكلات-سيب زميني-برنج-قهوه مخصوصا ترك تاثير بسازايي در رفع افسردگي داره
    سعي كن يه مدت از غذاهاي كه طبع سرد دارن كمتر مصرف كني
    و به خصوص از نوشابه هاي و آبمويه هاي مصنوعي شديدا پرهيز كن

13. این کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از پیشنهادات تون ولی آنقدر سرم شلوغ است کار درس دانشگاه که واقعا وقت مسافرت رو هم ندارم کل روز های هفته مشغولم و تمام وقتم هم پای کامپیوتر بخاطر شغلم ولی واقعا احساس می کنم زندگیم به یک شوک نیازداره که از خدا می خواهم که کمکم کنه به نظر شما یک حس زودگذر یا اینکه امکان داره ادامه داشته باشه
    سلام. من حدس می زنم شما ترم های آخر باشید. چون ترم های آخر حجم کار و درس خیلی بالا می ره و کار، تخصصی تر می شه و انگار دیگه اساتید می خوان خودتون بیشتر کار ها رو بکنید. اگه اینجوریه، به خاطر فشار درسه که برای خود من هم به وجود اومد. اون چیزی که تونست کمکم کنه، نگاه به پایان کار بود. چون شما باید تمومش کنید وگرنه تمام زحماتتون از بین می ره. شما که عاشق درس و یادگیری و علم هستید، همچنان عاشقانه بتازید. اونوقت وقتی به عقب بر می گردید خودتون رو تحسین می کنید.

15. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ميخواي افسردگيت خوب شه به اين راهكارا توجه كن:
    1- از خوردن كافيين و مواد محرك به شدت پرهيز كن
    2-شبها بعد از خوردن شام نيم ساعت پياده روي كن
    3-صبح ها بعد از بلند شدن از خواب 15 دقيقه ورزش سبك انجام بده
    4-سعي كن شبها زودتر بخوابي چون براي فردات خيلي تاثير داره و شاداب تري
    5- از فسد فود و غذاهاي آماده شديدا پرهيز كن
    6-از اشخاصي كه بهت فاز منفي ميدن دور شو به اشخاصي كه مثبت هستند بيشتر نزديك شو
    7- تا جايي كه ميتوني تنها نباش
    8-از مصرف سيگار و قليون و نيكوتين پرهيز كن
    1ماه اين راه كار ها رو دنبال كن قول ميدم خيلي تاثير داشته باشه

17. 2 کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ميخواي افسردگيت خوب شه به اين راهكارا توجه كن:
    1- از خوردن كافيين و مواد محرك به شدت پرهيز كن
    2-شبها بعد از خوردن شام نيم ساعت پياده روي كن
    3-صبح ها بعد از بلند شدن از خواب 15 دقيقه ورزش سبك انجام بده
    4-سعي كن شبها زودتر بخوابي چون براي فردات خيلي تاثير داره و شاداب تري
    5- از فسد فود و غذاهاي آماده شديدا پرهيز كن
    6-از اشخاصي كه بهت فاز منفي ميدن دور شو به اشخاصي كه مثبت هستند بيشتر نزديك شو
    7- تا جايي كه ميتوني تنها نباش
    8-از مصرف سيگار و قليون و نيكوتين پرهيز كن
    1ماه اين راه كار ها رو دنبال كن قول ميدم خيلي تاثير داشته باشه
    ممنون از راهنمائیتون
    من معمولا چای یا قهوه نمی خورم/ شام هم تا جایی که امکان داره نمی خورم یا خیلی سبک /صبح ها سرکارمی روم سیگار و....نیستم /تنهایی جز برنامه زندگیم شده خوب به نظرتون می تونم بهتر بشم

19. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •