این دو رشته رو ظاهرا فقط دانشگاه پیام نور داره کسی میدونه تو ایران در چه سطحیه و کارش چطوره
از حسابداری بهتره یا نه ؟
مهندسی مدیریت اجرایی
مهندسی مدیریت پروژه
اصلا پروژه و اجرایی چه فرقی با هم دارن و کدومشون بهتره؟
این دو رشته رو ظاهرا فقط دانشگاه پیام نور داره کسی میدونه تو ایران در چه سطحیه و کارش چطوره
از حسابداری بهتره یا نه ؟
مهندسی مدیریت اجرایی
مهندسی مدیریت پروژه
اصلا پروژه و اجرایی چه فرقی با هم دارن و کدومشون بهتره؟
این پست جهت بالا اومدن تایپیک است و ارزش دیگری ندارد
اگه کسی میدونه کمک کنه![]()
مهندسی پروژه و کلا کنترل پروژه شغل هاش خیلی خاصه و حتما باید در این زمینه 3 سال به بالا تجربه داشته باشید
برای مثال شرکتی که من توش هستم همین الان به یک کارشناس پروژه مسلط به کنترل پروژه نیاز داره یا 3 سال سابقه کار .... حداقل حقوقش هم 1.5 هست![]()
سلام
ضمن تائید صحبت های دوستمون مدیریت پروژه از پردرآمد ترین و البته سخت ترین و پر مسئولیت ترین رشته هاست
ولی متاسفانه کمتر کسی تو کشورمون از این رشته شناخت داره
در کل من این رشته رو اگه به کارهای اجرایی و کارگاهی علاقه دارید توصیه می کنم
تو ایران کارکردن یه خانم تو این رشته جاافتاده؟؟
حتی برای آقایون هم جا نیافتاده و رشته ناشناسی هست...تو ایران کارکردن یه خانم تو این رشته جاافتاده؟؟
ولی اگه علاقه داشته باشید یکی از بهترین رشته هاست!
سلام دوستان عزیز! من این رشته رو قبول شدم اما دو دلم سر رفتن یا نرفتن، هدف من خروج از کشور بعد از گرفتن لیسانس هست و ادامه تحصیل و کار همزمان
خوب برشم به بحث دودل بودنم! من در کنار این رشته IT علوم و تحقیقات هم قبول شدم ضمن اینکه من انتظاری که از IT دارم بحث های مدیریتی اون هست و مطلقا هدفم بحث ها مربوط به شبکه و برنامه نویسی نیست!!!!!
ادامه تحصیلم در خارج از کشور احتمالا در زمینه های مدیریتی خواهد بود!
با این حال شما نظرتون چیه؟!
1 مهندسی مدیریت اجرایی
2 IT
؟؟؟؟
پ.ن : فکر کردم دارم تاپیک جدید میزنم!!!
اگر وجود این پست خلاف مقرراته لطفا پاک کنید!
تهش اینه که بشینی تا آگهی استخدام مربوطه رو ببینی و تقاضا بدی و تازه اگه قبولت کنن ... به نظر من از هیچی بهتره ولی نه از بقیه رشته ها ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)