سلام دوستان
با توجه به رتبه درخشان من:دي فقط مي تونم پیام نور و غير انتفاعي قبول بشم
حالا بين پیام نور تهران و غير انتفاعي شهرستانهاي دور و نزديك تو رشته نرم افزار كدوم بهتره؟
مرسي
سلام دوستان
با توجه به رتبه درخشان من:دي فقط مي تونم پیام نور و غير انتفاعي قبول بشم
حالا بين پیام نور تهران و غير انتفاعي شهرستانهاي دور و نزديك تو رشته نرم افزار كدوم بهتره؟
مرسي
دوست گرامی پیام نور برعکس بدنام بودنش از لحاظ علمی خیلی تو امتحانات سخت گیری میکنه و قبولی تو امتحاناتش خیلی سخت تره .. از طرفی هم غیرانتفاعی شهرستان خیلی جالب نیست .. اگه غیر انتفاعی در شهر خوبی میتونید بخونید به نظرم برید غیر انتفاعی یا یک سال بیشتر پشت کنکور بمونید و با یک پشتوانه علمی بهتر سعی کنید رتبه ی بهتری رو برای سال بعد کسب کنید
من پیام نور کرجم ، حرف نداره ، اگر درس بخونی خوب میتونی پیشرفت کنی . البته امتحانات به شدت سختن و هر درسی رو دوبار باید امتحان بدی![]()
سهیل جان یکی از اقوام رشته تجربی هستش و قراره من براش انتخاب رشته کنم
چند تا سوال در مورد پیام نور کرج داشتم ممنون میشم جواب بدی
از تهران تا دانشگاه پیام نور کرج مسافت چقدره؟
تو خود شهره یا خارج شهر؟
محیط دانشگاه چطوره ؟
فعلا همین
ادرس محل تشکیل کلاس های پیام نور :کرج ، میدان حصارک ، دانشگاه تربیت معلم ، جاش مرگ نداره ، یعنی یه حالت پارک مانند داره ... سلف سرویس هم عالی
محیط دانشگاه عالی ، یعنی شما تو جمع 200 نفره فقط 10 تا اقا میبینی ، همه خانوم ...
تو هفته معمولا چند روز كلاس هست؟
تا چه رتبه اي نرم افزار ميشه قبول شد؟
ممنون
سلامدر مورد کلاسها بستگی به تعداد واحدها و همچنین برنامه کلاسی دارهمیبینی یه ترم تمام کلاسهات میوفته تو یک روز از 8 صبح تا 6 بعدازظهر سر کلاسیامتحانات پایان ترم پیام نور هم به شدت یسخته مخصوصا مهندسی نرم افزارحجم کتابها زیاد و تدریس استادها معمولا سطح پایین
من که تصمیم گرفتم بزنم کاردانی غیرانتفاعی شهر خودم البته پیام نور کارشناسی قبول میشم ولی به نظرم خیلی درس خوندن تو پیام نور سخته !
دختر خالم پیام نور میخونه کاملا در جریانم . بازم خودت میدونی .
در اصل من الان به این نتیجه رسیدم که فوق دیپلم غیرانتفاعی برم ولی کارشناسی پیام نور نرم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)