سلام دوستان
من ميخوام 1 سيستم بگيرم يعني البته همون كيس بدون مانيتور و اسپيكر و موس و كيبورد و ....
توي انجمن گشتم 1 سري چيزها را ديدم ميخوام از سي پي يو AMD Phenom X6 1090T استفاده كنم همچنين 1 مادربورد بعضي ها معرفي كرده بودن به اسم Asrock 890 FX Deluxe 3 ديدم مادربورد خوبيه البته فكر كنم مدل Asrock نسبت به مادربورد هاي معتبر ديگه با همين مشخصات قيمت پائين تري داشته باشه ( البته حدسم اينه ) . خب ادامه بديم ميمونه چند تا قطعات ديگه !!!! گرافيك را فكر كنم Ati Radeon 5850 HD بردارم خوبه نه ؟ چون هم قيمتش مناسبه هم خيلي قوي هست . فقط ميمونه هارد و رم و پاور .!!!! هارد را بعضي از دوستان معرفي كرده بودن Seagate 500Gb (7200.12) درست گفتم ؟ ميگن هارد خوبيه ولي ظرفيتش كم . ميخوام هم هارد سرعت بالايي باشه هم ظرفيت بالايي داشته باشه مثلا 1TB . رم هم ميخوام 6Gb باشه مدل و باس رم و بقيه چيز هاش با شما همچنين پاور .
1 نكته هايي لازم دونستم بگم !!! من سيستم را هم براي بازي هاي روز ميخوام ( يعني قوي باشه و كم نياره ) هم تو كارهاي سنگين ديگه در كل سيستمي باشه كه حالا حالا ها كم نياره برام .
بعد كارت گرافيك را ديدم كه1 مدل خاص را با چند نوع برند ميفروشن براي مثال ميگم مثلا همين 5850 خودمون ( براي مثال ميگم اگه اشتباه باشه خرده نگيرين ) با برند Asus هست با برند XFX هست يا برند هاي ديگه .... ميخواستم ببينم اينا چجورياست قدرتشون با هم فرق ميكنه ؟ يا فقط شركت توليد كنندشون كه فرق ميكنه ؟ در كل اگه توضيح بدين ممنون ميشم .
همچنين Cpu را هم شايد بعدا بخوام اوركلاك كنم ديگه خودتون پاور و چيز هاي ديگه را بر اساس اوركلاك هم انتخاب كنيد در ضمن اين X6 1090 T را تا چقدر ميتونم اوركلاك كنم كه پايدار باشه و دائمي ؟
بعضي از دوستان ممكنه بيان از اينتل بهم پيشنهاد بدن ولي من حال كردم الان با Amd بردارم نه اينكه از اينتل بدم بياد و مشكلي باهاش داشته باشم ( الان سيستم خودم اينتل هست ) فقط با همين Cpu باشه .
در مورد قيمت هم خب هر چي كم تر بهتر كه بدش مياد كمتر هزينه كنه حالا فكر نكنيد چون گفتم كمتر بريد Cpu را عوض كنيد كارت گرافيك را عوض كنيد نه . در ضمن قيمت قطعات را هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم . شرمنده اگه زياد شد ببخشيد