سلام من می خواستم انتخاب رشته کنم ولی قصد رفتن به دانشگاه ندارم امسال می خواستم بدونم اگه به غیر از روزانه ی متمرکز و نیمه متمرکز (مثل شبانه و غیر انتفایی و ...) انتخاب کنم قبول شم ولی نرم می تونم ساله دیگه کنکور بدم؟؟؟؟؟
سلام من می خواستم انتخاب رشته کنم ولی قصد رفتن به دانشگاه ندارم امسال می خواستم بدونم اگه به غیر از روزانه ی متمرکز و نیمه متمرکز (مثل شبانه و غیر انتفایی و ...) انتخاب کنم قبول شم ولی نرم می تونم ساله دیگه کنکور بدم؟؟؟؟؟
تو دفترچه رو هم گشتم به موردی بر نخوردم ولی می خواستم مطمئن بشم کسی اینجا این موردو نمی دونه؟؟؟
شبانه رو میتونید قبول شید و نرید .. مشکلی نیست
اگه بری بخونی.بعد انصراف بدی چطور؟منظورم اینه که سال بعدش کنکور بدی و یه رشته بهتر دربیایی و از شبانه انصراف بدی و بری روزانه.قوانین نظام وظیفش چطوریه؟
نظام وظیفه گفته اگه بیش از چهار ترم نخونی میتونی کنکور بدی و اگه دانشگاه هم سطح یا بالاتر (یعنی کارشناسی بودی نمیتونی کاردانی قبول شی ) قبول بشی میتونی از رشته قبلی انصراف بدی و در رشته جدید ثبت نام کنی.
منم شرایط تورو دارم.من ترم چهارم.
هر دوش روزانه باشه موردی نداره؟!نظام وظیفه گفته اگه بیش از چهار ترم نخونی میتونی کنکور بدی و اگه دانشگاه هم سطح یا بالاتر (یعنی کارشناسی بودی نمیتونی کاردانی قبول شی ) قبول بشی میتونی از رشته قبلی انصراف بدی و در رشته جدید ثبت نام کنی.
یعنی امسال یه رشته و جای بد رو ثبت نام کنیم و بریم ، دو ترم بخونیم تا سال بعد ، کنکور 90 اگه جای بهتر قبول شدیم ، قبلی رو انصراف بدیم ، بریم جدیده ... این امکان پذیره؟
اگه روزانه باشه باید از خیر سراسری بگذری.اگه اولی آزاد و دومی سراسری باشه مشکلی نداره.(فکر کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)