تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: RAID 0 به کمک 4 هارد دیسک

داره خودمونی میشه intel_gigabit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

14 RAID 0 به کمک 4 هارد دیسک

سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
    من حدود 4 ترا ایمیج بازی دارم که مدام ازشون استفاده می کنم
    می خواستم 2 تا هارد 2 ترا بگیرم و RAID 0 ببندم ولی از اونجایی که Seagate Barracuda 7200.12 حجم 2 ترا نداره مجبورم 4 تا بخرم ازش
    سوال من اینجاست که من می خوام این 4 تا هارد به 6 ساتا بورد وصل کنم ( مادربوردم EP45 UD3R) هست.
    یه هارد 160 دارم که روش ویندوز و برنامه می ریزم.حالا من باید این هارد 160 تو RAID 0 شرکت بدم(فکر نکنم بشه چون جایی شنیده بودم برای RAID 0 باید ظرفیتها یکی باشه) اگه شرکت ندم چون ویندوز و برنامه NERO تو این هارد نصبه مشکل افت سرعت پیدا می کنم؟
    بعدش اینکه من به 2 تا SATA باقی مونده DVD رایتر وصل می کنم مشکلی با 4 تا SATA دیگه که RAID 0 شدن پیدا نمی کنن؟
    بعد برای این سیستم 4 گیگ رم کفایت می کنه؟
    در آخر هم اگه هارد سرعت بالا مثل هاردی که قصد خریدشو دارم با حجم 2 ترا موجود هست معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست به منه بی نوا کمک کنه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یه هارد 160 دارم که روش ویندوز و برنامه می ریزم.حالا من باید این هارد 160 تو RAID 0 شرکت بدم(فکر نکنم بشه چون جایی شنیده بودم برای RAID 0 باید ظرفیتها یکی باشه) اگه شرکت ندم چون ویندوز و برنامه NERO تو این هارد نصبه مشکل افت سرعت پیدا می کنم؟
    الزامي نداره كه ظرفيت تمام درايو ها يكي باشه
    ولي اگر ظرفيت ها متفاوت باشند تمام هاردها به حجم كمترين درايو (كه در سيستم شما 160 هست) پيكربندي ميشن
    البته من توصيه اكيد مي كنم كه درايو سيستم عامل را در پيكربندي RAID0 قرار بدين تا از سرعت و كارايي اين پلتفرم نهايت استفاده را داشته باشيد و اون 160 گيگ را بعنوان آرشيو استفاده كنيد

بعدش اینکه من به 2 تا SATA باقی مونده DVD رایتر وصل می کنم مشکلی با 4 تا SATA دیگه که RAID 0 شدن پیدا نمی کنن؟
    خير مشكلي پيش نمياد ولي قبلش حتما دفتر چه راهنماي مادربردتون را مرور كنيد مخصوصا قسمت مربوط به پيكربندي RAID

بعد برای این سیستم 4 گیگ رم کفایت می کنه؟
    پيكربندي RAID ارتباطي با رمها نداره

در آخر هم اگه هارد سرعت بالا مثل هاردی که قصد خریدشو دارم با حجم 2 ترا موجود هست معرفی کنید
    شما هر هارد 2 ترابايتي كه تهيه كنيد تحت هيچ شرايطي به سرعت RAID0 براي 4 هارد نخواهد رسيد
    حتي بعيد مي دونم كه هاردهاي گرون قيمت SSD هم سرعتي بالاتر از سرعت پيكربندي مد نظر شما داشته باشند

4. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون بابت جواب
    یه سوال دیگه دارم
    من امروز 4تا هارد تهیه می کنم.قبل از RAID کردن فرمت کامل بکنم یا سریع؟1 پارتیشن برای هر هارد بسازم یا چنتا؟

ودر آخر اینکه اگه این 4 تا هارد با هم RAID 0 ببندم در صورتی که همرو 1 پارتیشنی فرمت کرده باشم در آخر 1 پارتیشن خواهم داشت؟
    هم ویندوز روش بریزم و هم ایمیجهارو؟
    Last edited by intel_gigabit; 07-08-2010 at 10:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

14

lمروز هاردها تهیه کردم و با روش مرسوم آنها رو با هم raid 0 کردم حالا مشکلم انجاست که وقتی می خوام ویندوز 7 نصب کنم 2 تا هارد نشون میده یکی 2048.0 و دیگری 1678.0 GB و نمی زاره روش ویندوز نصب کنم.
    من 4 تا هارد 1 ترا گرفتم و به SATA هایه مادربورد وصلشون کردم و RAID 0 خیلی راحت انجام شد.
    البته موقع لود اولیه اونجایی که RAID نشون میده حالت BOOTABLE میزنه NO.
    حالا من چیکار کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره بعد از 12 ساعت سروکله زدن با سیستم و خوندن نزدیک به 100 صفحه تاپیک خارجی به نتایج زیر رسیدم:

مادربورد EP45 UD3R GIGABYTE که چیپ شمالی P45 و جنوبی ICH10R داره یسری محدودیت داره برای RAID0:

1- برای بستن RAID0 روی کنترولر INTEL ICH 10R (همون 6 تا پورت SATA) به روش RAID0 فقط از 2 هارد میشه استفاده کرد(حجماشو نمی دونم که آیا محدودیت داره یا نه!! من از 2 تا هارد 1TB استفاده کردم--3 یا 4 NO BOOTABLE میزد)

2- 2 تا هارد دیگرم به 2تا SATA که از کنترلر گیگابایت پشتیبانی میشدن وصل کردم و RAID0 بستم

ولی اگه می شد 4 تا هارد RAID 0 بست نرخ انتقال اطلاعات به 400 MB/S می رسید!!!!!!!

جالبش اینجاست که تو دفترچه مادربورد زده برای RAID0 از 2 هارد به بالا میشه استفاده کرد ولی به شرطی که زوج باشه.

اگه کسی راهشو پیدا کرد یا بلده لطفا بگه.ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    in my home

پيش فرض

عجب وضعیتی!!!
    من یه چند سالی میشه از RAID0 استفاده میکنم و بدبختی زیاد کشیدم. اطلاعات هم زیاد از دست دادم. چند تا توصیه بهت میکنم (البته مسلما خودت هم میدونی)

1-اگه اطلاعاتت برات مهمه از RAID0 فاصله بگیر چون احتمال از بین رفتن اطلاعات خیلی زیاده. یه error کوچولو یعنی پریدن اطلاعات. برو سمت RAID5
    2- اگه میری سراغ RAID5 سعی کن با 4 تا هارد ببندی تا سرعتش هم خوب باشه. جایی خوندم RAID5 با 3 هارد دیسک زیاد راضی کننده نیست
    3- از RAID0 فقط برای ویندوز و نصب نرم افزارها استفاده کن تا اگه یهو پرید دلت نسوزه
    4- سعی کن تا حد امکان ویندوز و اطلاعات رو از هم دور نگه داری. اطلاعات روی یک سری هارددیسک بصورت RAID و ویندوز هم روی هارددیسک دیگه (حالا می خوای اونم RAID کن یا نکن) درسته ویندوز از سرعت RAID0 بهرمند نمیشه اما هنگام بروز مشکل کارت برای رفع مشکل خیلی راحت تره. نصب ویندوز روی RAID خودش داستان داره حالا بخوای بیای اطلاعاتت رو هم درگیر کنی.
    این توصیه آخر رو جدی بگیر:
    اگه داری اینهمه خرج میکنی برو یه کارت RAID درست حسابی جداگانه بخر به 2 دلیل مهم:
    اولا کارتهای RAID اصولا بازدهی بهتری نسبت به چیپشت های روی ماردبرد دارن
    دوما اگه سیستم منفجر شد شما هاردها و کارت رو میبری روی یک سیستم دیگه میبندی و همه چیز بر میگرده اما اگه از چیپست های مادربرد استفاده کنی همه زندگیت به همون مادربرد بستگی داره.

به نظر من یا بی خیال RAID بشو یا یه چیز درست حسابی دست و پا کن. این RAID های روی مادربرد مفت گرونه. فقط به درد RAID0 برای ویندوز میخوره و بس. حتی به RAID5هاش هم نمیشه اطمینان کرد.

اینا از اطلاعات و تجربه شخصی خودم روی سیستم فعلی و سیستم قبلیم هست که جفتش هم از RAID استفاده میکردم.

9. این کاربر از Ping 127.0.0.1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

14

خیلی ممنون که اطلاعات و تجربتونو با من در میون گذاشتین
    ولی من یه کار دیگه انجام دادم--رفتم یه هارد WD MY STUDIO EDITION II 4TB گرفتم اول همه اطلاعات کپی می کنم توش بعد انتقال می دم به هاردهای RAID شده.
    برای من این عجیب بود که با 2 هارد وقتی آرایه RAID0 می بستی BOOTABLE>>> YES میزد ولی با 3-4 NO میزد!!!!
    ولی برای همین 4 هارد دیسک RAID 5 قبول می کرد و YES می شد.
    نصب ویندوزم خیلی راحت روی RAID0 تنها کار اینه که یکسری درایور داره که از سایت مادربورد یا اینتل برای RAID هست می گیری و موقع نصب ویندوز وقتی به قسمت انتخاب درایوها رسیدی(7 و ویستا می گم) LOAD DRIVE می زنی و اون فایل LOAD می کنی اول هیچکدوم از درایوهایه RAID شده نمیشناسه ولی بعد از این کار به راحتی میشناسه و ویندوز نصب می شه روی RAID 0.

مشکل من اینجاست چرا با 4 هارد دیسک نشد؟؟؟!!! همه جای نت نوشته میشه

راستی یک سوال فنی:
    الان من 4 هارد دارم--2 به 2 RAID 0 بستم--یکی با چیپست خود مادربورد و بعدی با چیپست گیگابایت---من حدود 15 رایتر به مادربورد وصل کردم ---حالا اگه 15 ایمیج جداگانه از هاردها بگیرم برای رایت(مثلاَ 8تا از یک هارد و 7تا از هارد دیگه) مشکلی توی رایت پیش نمیاد و هاردها کم نمیارن؟؟ سرعت هم روی 4* هست فکر کنم نرخ تبادل اطلاعاتش بشه 4.500 MB/S

بهتر نیست برم دونبال RAID 0 کردن همه 4 هارد با هم؟

>>>>>>فکر کنید می خواین 15 فایل جدا رو از یک هارد به هارد دیگه کپی کنید--وقتی 2-3 جدا جدا و همزمان شروع به کپی کنید زیاد مشکل خاصی نیست ولی اگه 15 جدا و همزمان کپی کنید هد هارد تو خواندن اطلاعات کم میاره و کاری که باید تو 5 دقیقه انجابده تو 1 ساعت انجام میده<<<<<< من الان دقیقاَ دارم این بلا سر سیستم میارم

به نظرتون هارد RAID 0 بستم کار درستی بوده برای این کار؟

وقعاَ ببخشید اینقدر فک نزدم آخه برای این کار خیلی هزینه کردم و می خوام نتیجه بگیرم
    Last edited by intel_gigabit; 08-08-2010 at 10:28.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب وضعیتی!!!
    من یه چند سالی میشه از RAID0 استفاده میکنم و بدبختی زیاد کشیدم. اطلاعات هم زیاد از دست دادم. چند تا توصیه بهت میکنم (البته مسلما خودت هم میدونی)

1-اگه اطلاعاتت برات مهمه از RAID0 فاصله بگیر چون احتمال از بین رفتن اطلاعات خیلی زیاده. یه error کوچولو یعنی پریدن اطلاعات. برو سمت RAID5
    2- اگه میری سراغ RAID5 سعی کن با 4 تا هارد ببندی تا سرعتش هم خوب باشه. جایی خوندم RAID5 با 3 هارد دیسک زیاد راضی کننده نیست
    3- از RAID0 فقط برای ویندوز و نصب نرم افزارها استفاده کن تا اگه یهو پرید دلت نسوزه
    4- سعی کن تا حد امکان ویندوز و اطلاعات رو از هم دور نگه داری. اطلاعات روی یک سری هارددیسک بصورت RAID و ویندوز هم روی هارددیسک دیگه (حالا می خوای اونم RAID کن یا نکن) درسته ویندوز از سرعت RAID0 بهرمند نمیشه اما هنگام بروز مشکل کارت برای رفع مشکل خیلی راحت تره. نصب ویندوز روی RAID خودش داستان داره حالا بخوای بیای اطلاعاتت رو هم درگیر کنی.
    این توصیه آخر رو جدی بگیر:
    اگه داری اینهمه خرج میکنی برو یه کارت RAID درست حسابی جداگانه بخر به 2 دلیل مهم:
    اولا کارتهای RAID اصولا بازدهی بهتری نسبت به چیپشت های روی ماردبرد دارن
    دوما اگه سیستم منفجر شد شما هاردها و کارت رو میبری روی یک سیستم دیگه میبندی و همه چیز بر میگرده اما اگه از چیپست های مادربرد استفاده کنی همه زندگیت به همون مادربرد بستگی داره.

به نظر من یا بی خیال RAID بشو یا یه چیز درست حسابی دست و پا کن. این RAID های روی مادربرد مفت گرونه. فقط به درد RAID0 برای ویندوز میخوره و بس. حتی به RAID5هاش هم نمیشه اطمینان کرد.

اینا از اطلاعات و تجربه شخصی خودم روی سیستم فعلی و سیستم قبلیم هست که جفتش هم از RAID استفاده میکردم.
    کلا raid یعنی ریسک
    تو مواقع عادی تحت هیچ شرایطی توصیه نمیشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما از چند هارد برای RAID استفاده کردی؟--کدوم نوع RAID?-- چیپست مادربردت چی بود؟
    راهی نیست موقع انتخاب 4 هارد برای RAID 0 --- BOOTABLE>>NO نزنه؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •