آقا بایوس سیستم سی دی رام را نمی شناسد.از سالم بودن سی دی رام مطمئن هستم بایوس را هم آپدیت کردم فایده نداشت.چه کار کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر![]()
آقا بایوس سیستم سی دی رام را نمی شناسد.از سالم بودن سی دی رام مطمئن هستم بایوس را هم آپدیت کردم فایده نداشت.چه کار کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر![]()
باید مشکل از جامپره سیستمتون باشه
اگه کابل ide تون رو به صورته تکی و بدونه قرار دادنه جامپر به سی دی رام وصل کنین فک نکنم مشکلی باشه
اگه مشکلی بود و کابلتون به چند دستگاه متصل بود از پشته سی دی رام جامپر رو رویه cable select قرار بدین مشکلتون حل میشه
موفق باشین
دوست غزیز مشکل از جامپر و کابل Ide نیست.همه رو چک کردم بازم مشکل حل نشد.کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟
آره کابلا و جامپر هاتو چک کن
اگه مشکل از جامپر نسیت این یه امتحانی کن ببین جواب میده
وارد bios setup شو و در قسمت standard cmos feature یا عبارات مشابه pri master-pri slave--sec master--sec slave روی auto تنظیم کن بعد تغییرات save کن
wiliam جان این کار رو هم کردم بازهم نشد که نشد.![]()
اخه اينم شد حرف!!!چه ربطي داره اخه؟نوشته شده توسط bibo
اگر از وصل بودن كابل ها مطمئني cd-rom ت سوخته براي من هم هفته پيش اين طوري شد
![]()
این قضیه ربطی به سیستم عامل نداره.
شما توضیح بدید ایا این دومین CD Rom که می خوای نصب کنید یا نه فقط یکیه. اگه 2 تاست شما جامپرای این دو تا رو چطور تنظیم کردید. اگه یه دونست دقت کن که باید slave باشه
Last edited by william; 25-04-2006 at 16:08.
بابا چطوری بگم هیچ ربطی به جامپر و اینجور چیزا نداره آخه یک دفعه اینطوری شده.سی دی رام هم کاملا سالمه چون اونو روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)