سلام،
دوستان من با دفتر سازگار در شیراز تماس گرفتم اما مدل 5741G با گرافیک GF 320M رو نداشتن. گفت 2 هفته اس که سفارش گرفتیم، اما دفتر تهران نداره.
نمی دونید دیگه از کجا با یه گارانتی معقول میشه تهیه کرد؟
سلام،
دوستان من با دفتر سازگار در شیراز تماس گرفتم اما مدل 5741G با گرافیک GF 320M رو نداشتن. گفت 2 هفته اس که سفارش گرفتیم، اما دفتر تهران نداره.
نمی دونید دیگه از کجا با یه گارانتی معقول میشه تهیه کرد؟
اینجا تبلیغ میشه تو پروفایلتون فرستادم.
اقا اگه میشه برای 5738 z بفرست
اگه بدون کارنتی باشه بهتره
مرسی. توی یکی دو تا مغازه پیدا کردم.
فقط اینکه میگفتن 1 سال گارانتی سازگار داره، و کیف و ماوس هم باهاش نیست.
یکیشون که اسوس هم داشت، کلی رو مخم کار کرد که اسوس بردارم، که کیف و ماوس، هیت سینک و آنتی وایروس و از این چیزا باهاش هست و 2 سال گارانتی کاملتر هم داره (شامل باتری و شارژر و ...)
حالا موندم چکار کنم.
یه چیز از از دهنش نیفتاد؟؟ قیمت رو میگم..یکیشون که اسوس هم داشت، کلی رو مخم کار کرد که اسوس بردارم، که کیف و ماوس، هیت سینک و آنتی وایروس و از این چیزا باهاش هست و 2 سال گارانتی کاملتر هم داره (شامل باتری و شارژر و ...)
حالا موندم چکار کنم.
اگه ایسوس رو با کیف و موس میده و 2 سال گارانتی میشه گارانتی اصلیش و بالاترین قیمتش.
آنتی ویروس و .... اینا کلا تو لپتاپهای با سیستم عامل اریجینال هست.
اقا جواب من ندادیا توشیراز کجا بدون گارانتی گیر میاد
لطفا تو بیغام خصوصی به من بگید
5شنبه از نماینده سازگار تماس گرفتن، گفتن یه دونه فقط مونده که باید از تهران سفارش بدن بیاد. به قیمت 889 با یه کیف 15 تومنی. البته با رنگ قهوه ای. منم قبول کردم. کلی هم قول گرفت که بعدا سر رنگ قهوه ای دبه نکنم.
حالا یعنی این رنگ قهوه ای اینقدر بده؟
اصلا کلا چرا این لپتاپ کم گیر میاد؟ نکنه خوب نیست و مشتری نداره؟
عزیز من فقط طبقه اول PC Center دیدم که با گارانتی بود. و البته این یه دونه هم که خود سازگار برام قرار بیاره.
توی پاساژ 900 تومن و بدون کیف بود.
گفتم که من تا به حال شیراز رو ندیدم.... تو کدوم کشور هست؟اقا جواب من ندادیا توشیراز کجا بدون گارانتی گیر میاد
اگر هم زیاد پیدا میشد همین شما میومدی میگفتی : اینقدر زیاده پس کسی نمیخره پس به درد نمیخوره ( صریح گفتم ببخشید)اصلا کلا چرا این لپتاپ کم گیر میاد؟ نکنه خوب نیست و مشتری نداره؟
این مدل خوبه و نیاز اکثر کابران معمولی رو برطرف میکنه( حتی بیشتر).
معمولا گارانتی ها کیف و موس نمیدن مگر گارانتی مخصوص برند،فقط اینکه میگفتن 1 سال گارانتی سازگار داره، و کیف و ماوس هم باهاش نیست.
dell 5010 خوب هست يا acer 5741g?
اختلافشون تو گرافيكشونه:dell:ati 5470 1gb ddr3
acer:nvidia gt 320 1gb ddr3
تو سايت nvidia نوشته gt320 دايركت ايكس-----directX 10.1 را حداكثر پشتيباني ميكنه و 11 اون جواب نميده!ميدونستي؟
به دله n5010 هم ميگن!![]()
5741G چندین کانفیگ داره ، کانفیگ همرده n5010 هم با گرافیک ATI 5470 داره
شما یه سر به تالار مشکلات سخت افزاری بزنید حجم بالای مشکلات سری 5010 رو میبینید ، به نظر من سری Inspiron خیلی بی کیفیت شده ، من 5741G با GT320 دارم انصافا کیفیت خوبی داره و مشکلی ندیدم
از نظر کیفیت بخواین دل 5010 اصلا با 5741 قابل مقایسه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)