تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: هشدار هشدار در مورد انتخاب رشته

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض هشدار هشدار در مورد انتخاب رشته

سلام بر دوستان گرامی مخصوصا بچه هایی که دارن انتخاب رشته می کنن من هم پارسال کنکور داشتم و شرایط رو درک می کنم ولی یک مطلبی هست که من به دفعات در مطالبی که بچه ها برای انتخاب رشته میذارن دیدم اینه که طرف میگه مثلا معدن امیر کبیر رو میزنم بهد از دو ترم تغییر رشته میدن نفت!!!یا ریاضی محض میزنم بعد میرم برق!!!!!! اگه یکم فکر کنید می فهمید که چنین چیزی وجود نداره اولین شرط برای تغییر رشته اینه که رتبه شما از رتبه آخرین نفر در همان سهمیه کمتر نباشد یهنی اگر آخرین نفری که نفت امیر کبیر رفته رتبش 1000 باشه نفر 1001 نمیتونه به نفت تغییر رشته بده(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم)
    توصیه اکید من اینه که فقط رشته هایی که علاقه دارید رو بزنید نگید علاقه ایجاد میشه که والله نمیشه اول روزانه بعد شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور اگر نشد آزاد اگر اونم نه سال دیگه
    شما دارید واسه یه عمر تصمیم میگیرید مراقب باشد به امید موفقیت همه
    Last edited by bargozideh; 04-08-2010 at 14:51.

2. 12 کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم)
    این مثل اون ،دانشگاه تهران جزئشون هست؟
    میشه بیشتر توضیح بدی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب راستش رو بخوای دقیق نمی دونم (ایشالله بچه هایی که دانشگاه تهران درس می خونن کمک کنن)ولی یه قانون کلی هست اگر موردی که در بالا شد نباشد حتما باید 2 ترم یا چهار ترم معدلت بالای 17 باشه که کار حضرت فیله

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینو تو دفترچه تجربی پیدا کردم(صفحه14)

بچه های ریاضی هم لطفاً یه نگاهی بندازید ببینید ضوابطی برای دانشگاه های فنی مهندسی داره

6. 2 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم که تاپیکم باسش زدم ولی کسی جوابی نداد حالا اینجا شاید ایجاد کننده تاپیک بدونه
    انتقالی گرفتن از یه دانشگاه شهر تهران به یه دانشگاه دیگه شهر تهران ممکنه؟مثلا از خواجه نصیر به امیر کبیر
    از لحاظ نمره نمیگما فرض کنید نمره مشکلی نباشه
    با تشکر
    Last edited by noble savior; 04-08-2010 at 20:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم که تاپیکم باسش زدم ولی کسی جوابی نداد حالا اینجا شاید ایجاد کننده تاپیک بدونه
    انتقالی گرفتن از یه دانشگاه شهر تهران به یه دانشگاه دیگه شهر تهران ممکنه؟مثلا از خواجه نصیر به امیر کبیر
    از لحاظ نمره نمیگما فرض کنید نمره مشکلی نباشه
    با تشکر
    تو قوانین اومده که انتقال به هر یک از دانشگاه های تهران ممنوعه مگر اینکه مثلا یه زن و شوهر باشن که دختره مجبور باشه بیاد تهران یا معلولیت ولی جایی باشه که درباره انتقال بین دانشگاه های تهران باشه ندیدم

9. این کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی مخصوصا بچه هایی که دارن انتخاب رشته می کنن من هم پارسال کنکور داشتم و شرایط رو درک می کنم ولی یک مطلبی هست که من به دفعات در مطالبی که بچه ها برای انتخاب رشته میذارن دیدم اینه که طرف میگه مثلا معدن امیر کبیر رو میزنم بهد از دو ترم تغییر رشته میدن نفت!!!یا ریاضی محض میزنم بعد میرم برق!!!!!! اگه یکم فکر کنید می فهمید که چنین چیزی وجود نداره اولین شرط برای تغییر رشته اینه که رتبه شما از رتبه آخرین نفر در همان سهمیه کمتر نباشد یهنی اگر آخرین نفری که نفت امیر کبیر رفته رتبش 1000 باشه نفر 1001 نمیتونه به نفت تغییر رشته بده(البته اینو بگم تو دانشگاه شریف یا مثل اون شرایط فرق داره که با اونا کاری نداریم)
    توصیه اکید من اینه که فقط رشته هایی که علاقه دارید رو بزنید نگید علاقه ایجاد میشه که والله نمیشه اول روزانه بعد شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور اگر نشد آزاد اگر اونم نه سال دیگه
    شما دارید واسه یه عمر تصمیم میگیرید مراقب باشد به امید موفقیت همه
    در این صفحه مطالبی نوشته شده در مورد دانشجوی ممتاز و تسهیلات مخصوص این دانشجویان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجور که من متوجه شدم از این نوشته ، دانشجویی که بتونه به شرط معدل دست پیدا کنه شرط نمره آزمون ورودی برداشته میشه.
    نمیدونم آيا برداشت من درست بوده یا نه؟
    دوستان راهنمایی کنن.

ضمنا ورود به دانشگاه به امید تغییر رشته کاری پر ریسک و اشتباه است.

11. 3 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

در این صفحه مطالبی نوشته شده در مورد دانشجوی ممتاز و تسهیلات مخصوص این دانشجویان
    این صفحه فقط مال امیر کبیره هااا
    ضوابط تو دانشگاهها متفاوته ....

13. 2 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از یکی از دانشجویان دانشگاه تهران پرسیدم گفتش تو اینجا باید دو ترم رو پشت سر هم معدل بالای 17 بگیری بعدش درخواست تغییر رشته میتونی بدی.
    البته معدل بالای 17 کار بسیار سختیه.
    ولی نمیشه گفت غیر ممکنه.

15. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چه باحال مثلا من بزنم معدن دانشگاه تهران بعد بگم می خوام برم معماری؟؟؟ ...معدلم که مشکل نداره ترم اول کل درسای عمومی رو برمی داریم ترم بعدم کل دروس پایه رو که می گن اکثرا تکرار همون درسای پیش و دبیرستانه نمره ی خوب گرفتن توشون راحت تره...درست می گم؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •