تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: چگونه پایه ریاضی قوی داشته باشم.برای امادگی در دانشگاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض چگونه پایه ریاضی قوی داشته باشم.برای امادگی در دانشگاه

سلام.

من تو دبیرستان الکترونیک خوندم(هنرستان)...اما بعد که کامپیوتر خریدم خیلی به این رشته و مخصوصا برنامه نویسی علاقمند شدم و تصمیم دارم دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونم,الان هم ترم اول کامپیوتر پیام نور هستم

برسی و تحقیقی که روی کتب دانشگاه داشتم ,حدود 40 تا 50 واحد مربوط به ریاضی و فیزیک بود و کلا همه ی دروز تخصصی به نحوی با ریاضیات در تعامل هست.

استعداد ریاضیم خوبه و میتونم خودخوان شروع به یادگیری کنم.

حالا میخوام بدونم چه کتاب هایی رو باید بخونم که در دانشگاه ریاضیات رو به خوبی یادبگیرم و با نمره بالای 19 پاس کنم.

ایا نیاز هست که تمام کتب رشته ریاضی فیزیک رو بخونم؟ و یا اینکه منابع کاملتر و بهتری هست که بر مطالب تسلط بشم ,مثل دیفرانسیل و انتگرال ,یکی از بچه های ریاضی میگفت حسابان و دیفرانسیل انتگرال پیش دانشگاهی رو بلد باشی,کافیه

یعنی دروس دیگه مثل هندسه 1و2 و تحلیلی کاربردی -جبر... در دروس دانشگاه کاربرد نداره؟

خلاصه من 6 ماه وقتدر نظر گرفتم و روزی 3 ساعت مطالعه و یادگیری ریاضی,میخوام در سطح عالی یاد بگیرم طوری که ریاضیم همیشه 20 باشه.(البته این 6 ماه فقط برای یادگیری پیش نیاز ریاضی دانشگاه هست)

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم...

داره خودمونی میشه mr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

سلام.

من تو دبیرستان الکترونیک خوندم(هنرستان)...اما بعد که کامپیوتر خریدم خیلی به این رشته و مخصوصا برنامه نویسی علاقمند شدم و تصمیم دارم دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونم,الان هم ترم اول کامپیوتر پیام نور هستم

برسی و تحقیقی که روی کتب دانشگاه داشتم ,حدود 40 تا 50 واحد مربوط به ریاضی و فیزیک بود و کلا همه ی دروز تخصصی به نحوی با ریاضیات در تعامل هست.

حالا میخوام بدونم چه کتاب هایی رو باید بخونم که در دانشگاه ریاضیات رو به خوبی یادبگیرم و با نمره بالای 19 پاس کنم.

ایا نیاز هست که تمام کتب رشته ریاضی فیزیک رو بخونم؟ و یا اینکه منابع کاملتر و بهتری هست که بر مطالب تسلط بشم ,مثل دیفرانسیل و انتگرال ,یکی از بچه های ریاضی میگفت حسابان و دیفرانسیل انتگرال پیش دانشگاهی رو بلد باشی,کافیه

یعنی دروس دیگه مثل هندسه 1و2 و تحلیلی کاربردی -جبر... در دروس دانشگاه کاربرد نداره؟

خلاصه من 6 ماه وقتدر نظر گرفتم و روزی 3 ساعت مطالعه و یادگیری ریاضی,میخوام در سطح عالی یاد بگیرم طوری که ریاضیم همیشه 20 باشه.(البته این 6 ماه فقط برای یادگیری پیش نیاز ریاضی دانشگاه هست)

دوست عزیز ریاضیات دوران دبیرستان و یشپ دانشگاهی در مقابل ریاضیات دانشگاه اونم رشته های مهندسی بیشتر شبیه به یک شوخیه!
    اصلا با هم قابل مقایسه نیستن
    مثلا من نمیدونم چه جوری میشه ریاضی مهندسی یا معادلات رو خود خوان یاد گرفت!
    فکر کنم بهترین راه حل برای شما این باشه که بری سر کلاسای دانشگاه های دولتی اگه دسترسی داره
    فقط کافیه بری جلسه اول با استاد صحبت کنی
    تا اونجا که من میدونم خیلی از بچه های پیام نور این کارو میکنن
    تازه امتحانای پیام نور خیلی از سراسری سختتره
    خوش باشی!

3. این کاربر از mr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

up..............

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ریاضی در حد حسابان و دیفرانسیل پیش دانشگاهی بلدی؟
    اگه بلد نیستی باید اونارو در حد عالی یاد بگیری

6. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه...گفتم که من رشتم الکترونیک بود...

خب همین دوتا کتاب رو بخونم کافیه ؟ چه کتاب های کاملتری پیشنهاد میکنید که عمیقا و با اثبات ها و جزیئیات کامل توضیح داده باشه...؟

یه کتاب قطور خارج از کتاب های درسی...یه رفرنس عالی.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام.

من به شما کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال تالیف دکتر "سیاوش شهشهانی" (استاد دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف) رو پیشنهاد میکنم. که در دو جلد تالیف شده. جلد اول مباحث نربوط به ریاضی 1 دانشگاه و جلد دوم مباحث مربوط به ریاضی 2 دانشگاه هست. این هم عکس روی جلد این دو کتاب:

جلد اول:

جلد دوم:

در ضمن در دانشگاه و برای رشته ی مهندسی کامپیوتر، دروس دیگه مانند اون چیزایی که نام بردین خیلی مورد نیاز نیست.

موفق باشین.

89/5/13

9. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من به شما کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال تالیف دکتر "سیاوش شهشهانی" (استاد دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف) رو پیشنهاد میکنم. که در دو جلد تالیف شده. جلد اول مباحث نربوط به ریاضی 1 دانشگاه و جلد دوم مباحث مربوط به ریاضی 2 دانشگاه هست. این هم عکس روی جلد این دو کتاب:

جلد اول:

جلد دوم:

در ضمن در دانشگاه و برای رشته ی مهندسی کامپیوتر، دروس دیگه مانند اون چیزایی که نام بردین خیلی مورد نیاز نیست.

موفق باشین.

89/5/13

بی نهایت سپاسگزارم.
    دکمه تشکر کفاف نکرد ,راهنمایی شما بیش از بقیه به من انگیزه میده,بی شک از این دو کتاب نهایت استفاده را خواهم برد.

11. این کاربر از unavailable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من از همین امروز کتاب ریاضیات توماس رو بگیر بخون خیلی خوب توضیح داده و از مثال های ساده شروع کرده به گفتن. ولی به نظر من نمی خواد زیاد خودت رو اذیت کنی.چون الان که رشته ات معلوم نیست بعدش هم چون تازه کنکور دادی نصف ریاضی یک دانشگاه رو بلدی مابقی رو هم توی سال تحصیلی خدا بزرگه!

13. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حسابان و دیفرانسیل پیش دانشگاهی رو که نخوندی فایده نداره
    خیلی سنگینه مباحث این کتابا برا کسی که دبیرستان ریاضی نخونده و تو 6 ماه هم نمیشه خوند اینارو
    کتاب های کمکی در حد دبیرستان چیزی الان نمیشناسم بگم که بگیری باید از اینا که کنکور دادن و تو جو کنکور هستن بپرسی بهتر میدونن. جزوه خوب درسی هم خیلی کمک می کنه
    اگه کتاب در سطح دانشگاهی میخوایی کتابای ریاضی عمومی 1 و 2 آقاسی هست که من خودم خوندم و تو کنکور ارشد ریاضی بالای 80 زدم. سایت آقاسی هم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی باز میگم سطح این کتابا بالا هست برای شروع

15. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

حسابان و دیفرانسیل پیش دانشگاهی رو که نخوندی فایده نداره
    خیلی سنگینه مباحث این کتابا برا کسی که دبیرستان ریاضی نخونده و تو 6 ماه هم نمیشه خوند اینارو
    کتاب های کمکی در حد دبیرستان چیزی الان نمیشناسم بگم که بگیری باید از اینا که کنکور دادن و تو جو کنکور هستن بپرسی بهتر میدونن. جزوه خوب درسی هم خیلی کمک می کنه
    اگه کتاب در سطح دانشگاهی میخوایی کتابای ریاضی عمومی 1 و 2 آقاسی هست که من خودم خوندم و تو کنکور ارشد ریاضی بالای 80 زدم. سایت آقاسی هم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی باز میگم سطح این کتابا بالا هست برای شروع
    نظر شما برای بنده محترمه ولی ...
    آقای آقاسی یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف بود (فکر کنم دیگه الان رفته دکترا میخونه) که کلاسها آمادگی برای کنکور ارشد برگزار میکنه. کتابهای ایشون مخصوص دوره ی مباحث ریاضی 1 و 2 برای کسانیه که این واحدها رو گذروندن و حالا برای کنکور ارشد میخوان یه دور اونها رو به طور فشرده مرور کنن و به نظرم برای کسی که میخواد تازه ریاضی 1 و 2 بخونه مناسب نیست.

البته این نظر منه.

موفق باشین.
    89/5/13

17. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •