با سلام به همه كاربران
من تلوزيون 40 اينچ سوني از بانه خريدم كه يه برچسب روي كارتن داشت كه نوشته بود Manufacturing in Malaysia
البته روي خود دستگاه هم يه برچسبي بود كه همين عبارت را نوشته بود.
من رفتم سايت سوني مالزي . اونجا يه قسمتي بود كه مي تونستي محصول را ثبتش كني به اين نشاني
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي كه مدل و شماره سريال را مي زدم پيام ميداد كه يا مدل درست نيست يا شماره سريال
يه پيامي براشون گذاشتم و اطلاعات دستگاه را بهشون دادم كه پيگيري كنند
پاسخي كه دادند اين بود :
Thank you for your email to Sony Malaysia.
As per reference to your email, we understand your concern regarding your warranty of this product. However, we are sorry to inform you that we unable to pull out any records in our database based on your information given. You may refer to the origin country you purchased this product from as we unable to assist to check from our end.
من با خود گفتم احتمالا چون بحث گارانتي است اين اطلاعات موجود نيست چون در پيامش هم همين را اشاره كرده. بخاطر همين بهشون گفتم كه من فقط ميخوام بدونم ساخت سوني مالزي است يا نه . گارانتي اش برام مهم نيست
كه پاسخ داد:
As per to your email, I have forwarded it to the right channel and we are now looking into the matter. Please bear with me until I get hold of a reply. Sorry for the inconvenience caused.
به فاصله چند دقيقه بعدش اين ايميل را فرستاد
Thank you for your email to Sony Malaysia.
As per reference to your email, please kindly be inform that we will need your proof of purchased for verification purposes in order for us to assist you further.
جالبترين قسمتش اينه كه اينها همه ديروز اتفاق افتاد. امروز يه خانمي زنگ زد و گفت كه از شركت سوني ايران تماس گرفته است بابت ايميلي كه من ارسال نمودم (اينو بگم كه زماني كه صفحه پيام را پر مي كردم گفته بود كه مال چه كشوري هستيد ) و گفت كه دستگاه شما ساخت شركت سوني نيست. منهم از اطلاع رساني ايشان تشكر كردم
حال 2 فرضيه موجود است
يك- چون از گارانتي رسمي نخريدم اين اطلاع رساني درست نبوده و خانمي كه تماس گرفتند دروغ گفتند
دو-دستگاه ساخت سوني نيست و تقلبي است
حال به نظر دوستان كداميك صحيح است؟