تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ''غیرانتفاعی'' یا ''آزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کمپ نگهداری دختربازان به غلط کردن افتاده

14 ''غیرانتفاعی'' یا ''آزاد

سلام من سراسری و آزاد کنکور دادم چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان:

1.اگه من غیرانتفاعی برم مثلا کارشناسی اقتصاد بازرگانی تو کرمان هزینه شهریه+هزینه خوابگاه حدودا میشه ترمی 500 هزار تومن(اگه اشتباه میگم تصحیح کنید) ولی اگه همین اقتصاد بازرگانی که انتخاب اولم تو دانشگاه آزاد هست(واحد تهران مرکز زدم) رو برم چون ساکن تهرانم نیازی به خوابگاه ندارم و فقط باید هزینه شهریه رو بدم که حدودا میشه 600-700 تومن(بازم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا) /// حالا به نظرتون از نظر هزینه ها کدوم به صرفه تره ؟؟؟ (اگه کسی قیمت دقیقتر داره حتما بگه)

2.کلا به نظرتون اگه اقتصاد بازرگانی آزاد تو تهران مرکز قبول شدم برم یا اقتصاد بازرگانی غیرانتفاعی تو کرمان ؟؟؟

3.مدرک آزاد تهران مرکز معتبرتره یا غیرانتفاعی مثلا تبریز یا اصفهان یا مشهد یا شیراز و ... ؟؟؟
    خیلی ممنون بابت توجهتون
    Last edited by kaka22; 04-08-2010 at 02:33.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام

اول اينكه رشته ات چي بوده؟ رياضي؟ انساني؟

ثانيا به نظر من:

1- هزينه ها تقريبا همونايي مي شه كه گفتي، ولي يه سري هزينه هست كه ديده نميشه (البته الان ديده نمي شه!!) مثل هزينه رفت و آمد، غذا (چون فقط ناهار بهتون مي دن!) و هزينه خونه (غير انتفاعي خوابگاه نمي ده! خود گردان هم اصلا توصيه نمي شه و فقط مي مونه خونه دانشجويي!)
    بنابراين آزاد شهر خودت خيلي به صرفه تره ...

2- كلا به نظر من تهران بهتره!

3- آزاد تهران هم از نظر اعتبار خوبه، ولي سجاد مشهد هم از نظر سطح علمي خوبه ... ولي مشكلش همون هزينه بالاي غيرانتفاعي شهر ديگه است! مخصوصا اينكه فاصله ات تا كرمان زياده ...

مي گم رتبه ات و اينا كلا چند شده؟

موفق باشي
    Last edited by p30time; 04-08-2010 at 03:33.

3. 2 کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

رشتم تجربیه ولی آزاد انسانی دادم واسه اقتصاد بازرگانی/رتبم 24000 تو سهمیه منطقه 1

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

آها، خب براي تجربي اصلا رتبه خوبي نيست .... فكر مي كني بتوني يك سال بموني؟

اگر يه ذره همت كني، مي توني سال ديگه رتبه ات رو حداقل نصف كني (البته براي يك رشته خوب، بايد زير 5000 بياري!)

با تمام احترام به دوستان، ولي به نظر من رشته هايي مثل "اقتصاد بازرگانی" و "مديريت بيمه" و اينا ... فقط براي خانم هايي خوبه كه مي خوان خانه دار باشن (خواهشا به كسي بر نخوره!!)

شما آينده شغلي لازم دارين، و به نظر من اين رشته مناسب نيست براي شما ....

فقط 1 سال تلاش كنيد و يك رشته خوب قبول بشيد! حالا درسته كه دانشگاه باز خودش 100 تا بدبختي داره ولي هر طور باشه بلاخره مي گذره ...

اين نظر من بود ...

6. 2 کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من پدرم بازنشسته بانکه واسه همین دارم میرم اقتصاد که جایگزین بابام تو بانک شم ... حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

اصلا هم نمیتونم صبر کنم واسه سال بعد!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

آهان ... اگر اينطوري باشه و آينده شغلي تون تضمين باشه، خب خيلي خوبه ....

به نظر من آزاد تهران بهتر هستش .... شهر ديگه دردسر داره ... همه دوستان تا جايي كه مي تونن شهر خودشون يا نزديك به شهر خودشون بزنن! الان گرم ايد مي گيد هرجا باشه مشكلي نيست بعد كه قبول بشيد، مي فهميد كه مشكلاتش همچين كم هم نيست

9. این کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه : من چون رشتم تجربی بود هیچی از انسانی نزدم و فقط درس زبان english رو حدود 50% زدم //// با این درصد میتونم اقتصاد بازرگانی رو که اولویت اولم هست تو تهران مرکز قبول شم؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من سراسری و آزاد کنکور دادم چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان:

1.اگه من غیرانتفاعی برم مثلا کارشناسی اقتصاد بازرگانی تو کرمان هزینه شهریه+هزینه خوابگاه حدودا میشه ترمی 500 هزار تومن(اگه اشتباه میگم تصحیح کنید) ولی اگه همین اقتصاد بازرگانی که انتخاب اولم تو دانشگاه آزاد هست(واحد تهران مرکز زدم) رو برم چون ساکن تهرانم نیازی به خوابگاه ندارم و فقط باید هزینه شهریه رو بدم که حدودا میشه 600-700 تومن(بازم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا) /// حالا به نظرتون از نظر هزینه ها کدوم به صرفه تره ؟؟؟ (اگه کسی قیمت دقیقتر داره حتما بگه)

2.کلا به نظرتون اگه اقتصاد بازرگانی آزاد تو تهران مرکز قبول شدم برم یا اقتصاد بازرگانی غیرانتفاعی تو کرمان ؟؟؟

3.مدرک آزاد تهران مرکز معتبرتره یا غیرانتفاعی مثلا تبریز یا اصفهان یا مشهد یا شیراز و ... ؟؟؟
    خیلی ممنون بابت توجهتون
    سلام
    بین این دو تایی که گفتی مطمئنا آزاد تهران بهتره به چند دلیل:
    1-اساتید بهتر
    2-هزینه های جانبی کمتر
    3-نزدیکی به خانه

برادر من غیر انتفاعی شهرستان کاردانی کامپیوتر خوند بعدش برای کارشناسی خوندتهران قبول شد
    خیلی سخت نگیرید ، به نظرم همین امسال برو دانشگاه ، حیفه یک سال بیفتی عقب ، نهایت اینه که تا کارشناسی می خونی بعد واسه ارشد یه دانشگاه عالی قبول میشی

برای معتبر بودن هم خیلی ذهنت رو مشغول نکن ، تو ایران آخرین مدرکت رو نگاه می کنن مثلا شما کارشناسیت رو مشهد می گیری بعد ارشد میری دانشگاه شریف تهران ، وقتی مدرک ارشد شریف رو داشته باشی دیگه مدارک قبلی اصلا براشون مهم نیست ، این مورد رو تجربه کردم و دیدم

در کل غیر انتفاعی شهری غیر از شهر خودت هزینش با آزاد شهر خودت تقریبا برابر میشه

12. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من اگه کارشناسی رو از آزاد بگیرم بعدا میتونم کارشناسی ارشد رو برای دولتی کنکور بدم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه : من چون رشتم تجربی بود هیچی از انسانی نزدم و فقط درس زبان english رو حدود 50% زدم //// با این درصد میتونم اقتصاد بازرگانی رو که اولویت اولم هست تو تهران مرکز قبول شم؟؟؟؟؟؟؟
    .................................................. .................................................. .................................................
    من اگه کارشناسی رو از آزاد بگیرم بعدا میتونم کارشناسی ارشد رو برای دولتی کنکور بدم؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •