سلام بر همه ی دوستان و عزیزان انجمن .
بنده هم سیستم رو برای کار های گرافیکی ( سنگین ) و هم برای بازی استفاده می کنم .
همون طور که دوستان خبر دارن یک سری مادربرد های delux توی بازار مو جود هستش که دو تا پردازنده رو ساپورت می کنه عزیزان به نظرتون دو تا Intel Core i7 - 3.2GHz - 960 بیشتر تاثیر داره یا یه Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHz ؟ اصلا خرید اینجور مادربورد ها به صلاح هست یا خیر ؟
مورد دوم :
KINGSTON - Triple Channel 6GB - 2000-(3x2GB) - HyperX T1 Series
و
CORSAIR - Quad Channel 8GB - 1600-(4x2GB) - Dominator + Fan
ظرفیت حرف اول رو می زنه اما می خواستم نظر دوستان رو در باره این رم kingston هم بدونم .
مورد سوم :
مادربرد ASUS - P6T7 WS SuperComputer به قیمت می ارزه ؟ یا با قیمت پایین تر می شه مادربورد مناسبی پیدا کرد ؟ ( برای مثال مدل های برند گیگابایت که با قیطمت های 200 ال 300 تومان پایین تر کیفیتی برابر دارند )
دوستان دو تا کارت XFX - ATI RADEON EAH5970 - 2GB تاثیر بهتری رو ی کار داره ( به نظر خودم به خاطافزایش gpu و همین طور حافظه کیفیت بالا تر میره )
مورد سوم در مورد کیس و کولینگ سیستم هستش ، این کیس mustang به نشظ رتون از نظر کولینگ به تنهایی می تونه از پس قطعات بربیاد ؟ اگر به نظرتون این طور نیست یک سیستم water cooling خوب رو هم پیش نهاد بدید ممنون می شم .
از این که سوالات زیاد شدند و حوصله ی دوستان رو به نحویی سر بردم از همه واقعا عذر خواهی می کنم .![]()