با سلام
اين موضوع جاي بحث زياد داره.من تا اونجايي كه بتونم نكاتي رو ميگم اگه سوالي بود درخدمتم
1. دانشگاه هاي غيرانتفاعي و آزاد رو نميشه همگي به يه چشم نگاه كرد...خيلي مهمه كه منظور از آزاد چه ازادي باشه و منظور از غيرانتفاعي چه غيرانتفاعي اي!
2.غيرانتفاعي ها عموما "موسسه"هستند.وتا پارسال ما تنها 4تا "دانشگاه"غيرانتفاعي داشتيم(علم و فرهنگ تهران،شيخ بهايي اصفهان،غيرانتفاعي قزوين،غيرانتفاعي قم)
3.نكته اي كه در مورد دانشگاه غيرانتفاعي وجود داره و بعضي اون رو ملاك برتري اون ميدونن مهر وزارت فناوري اطلاعاته.
4.تا اونجايي كه من اطلاع دارم مدرك غيرانتفاعي كاملا معتبر بوده و دانشجويان فارغ التحصيل بيكار نخواهند موند.
(يه جورايي اگه كسي فقط يه كم دراين مورد فكر كنه كه امكان داره مدركي كه از طرف وزارت كشور بهش اعطا ميشه فاقد اعتبارباشه مطمئنا خنده ش ميگيره)
5.اما نكته منفي اي كه درمورد اين دانشگاه ها(غيرانتفاعي)وجود داره امكانات بعضا كم و فضاي كم اون،
6.همچنين دانشگاه هاي غيرانتفاعي بعضا استادان بدون سابقه كاري رو استخدام ميكنن(البته براي بچه هاي ترم صفري)
ولي نظر من شخصا اينه كه اگه قراره بري غيرانتفاعي بهتره دانشگاه باشه نه موسسه وگرنه نميارزه.