سلام دوستان
من خواستم TUNIQ TOWER EXTREME 120 بخرم گفتم ببینم اونایی که تستش کردن تو حالت IDLE چند درجه هست و تو حالت لود کامل به چند درجه میرسه؟ با حداکثر سرعت البته( بدون اور برای سی پی یو های PHENOM II )
در مورد نصبش هم توضیح بدید ممنون میشم ...![]()
سلام دوستان
من خواستم TUNIQ TOWER EXTREME 120 بخرم گفتم ببینم اونایی که تستش کردن تو حالت IDLE چند درجه هست و تو حالت لود کامل به چند درجه میرسه؟ با حداکثر سرعت البته( بدون اور برای سی پی یو های PHENOM II )
در مورد نصبش هم توضیح بدید ممنون میشم ...![]()
ممنون ولی این تونیک که تو تستا خیلی بهتر کار کردهCM V6GT بگير . خيلي AWARD بردهتو سایت گرین که با v10 مقایسه کرده
چون من از تستای سایتای مختلف زیاد مطمئن نیستم گفتم کسی که تونیک داره و داره باهاش کار میکنه به چه صورتی هست؟
Last edited by TREASURES; 03-08-2010 at 11:21.
کارایی این با کورکنتاک یکی هستن و البته این زیباتر و 10 تومن هم گرونتر تقریبا
در مورد دما كه اصلا قطعي نميشه گفت چون شرايط متفاوت هست ولي در حالت idle چيزي بين 35 تا 40 درجه هست و در حالت فول لود هم چيزي بين 49-56 درجه براي پردازنده مورد نظر شمامن خواستم TUNIQ TOWER EXTREME 120 بخرم گفتم ببینم اونایی که تستش کردن تو حالت IDLE چند درجه هست و تو حالت لود کامل به چند درجه میرسه؟ با حداکثر سرعت البته( بدون اور برای سی پی یو های PHENOM II )
نصبش هم كار خاصي نداره و فقط بايد چك كني كه كيس شما خيلي براش كوچيك نباشه(كيس ميني نباشه)
كلا تونيك دو رده از core contact freezer بالا تر هست و با tr-u120 مقايسه ميشهکارایی این با کورکنتاک یکی هستن و البته این زیباتر و 10 تومن هم گرونتر تقریبا
خب این دما با فن خودم که 15 تومن خریدمش تفاوتی نمیکنهدر مورد دما كه اصلا قطعي نميشه گفت چون شرايط متفاوت هست ولي در حالت idle چيزي بين 35 تا 40 درجه هست و در حالت فول لود هم چيزي بين 49-56 درجه براي پردازنده مورد نظر شمایعنی ممکنه شرایط کیس من طوری باشه که این فن رو بگذارم روش دماش کمتر از این مقداری که شما گفتی بشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)