تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمایی خرید فلش مموری Sony یا Silicon-Power

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض راهنمایی خرید فلش مموری Sony یا Silicon-Power

امروز رفتم یک فلش مموری 8 گیگ سونی خریدم به قیمت 30 هزار تومان این هم عکسش اصله ؟

اونجا بو.دم که یک مشتری امد و گفت که من سلیکون پاور دارم سرعتش بهتر از سونی هستش ولی سونی هم خوبه سونی یک مزیتی که داره میگفت نمیخواهد دیگه سیو ریمو کنی ؟

حالا من موندم واقعا کدومش از نظر سرعت بهتره و عالیه آخه فروشنده گفتش که اگر خواستی بازش نکن برات عوضش میکنم فلش سونی رو گارانتی نکرد ولی سلیکون رو گفت یکسال ضمانت داره تازه سلیکون ارزون تر بودش حدود 23 بودش نمونه های مختلفی داشتش حالا موندم کدوم رو بگیرم که یک عمر راحت باشم و آینده هم سرعتش پایین نیت اخه میخواهم HD کلیپ بریزم روش انلاین شبکه میخواهم سرعت بالا باشه انتقال برام مهمه

در ضمن گفتش سونی اصل تایوان هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان اگر فلش دیسک بهتری میشناسید هم معرفی کنید , بنده قصد خرید دارم,خودم پاتریوت دارم که سرعتش عالیه,اما گیر نیاوردم که دوباره بخرم,
    سیلیکون به پستم خورد اما نمیدونم چطور فلشیه,اگر اطلاع دارید من و این دوست عزیز را راهنمایی کنید,
    .

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

دوست عزیز
    من اولین فلشی که خریدم سونی بود و به جرآت میتونم بگم تو این ده تا فلشی که تا حالا عوض کردم بهترین بوده
    من سیلیکون پاور،ترنسند،سوپر تلنت،ای دیتا،اچ پی و اپیسر داشتم.
    ولی هیچ کدوم از لحاظ سرعت به سونی نمیرسه.
    از لحاظ جدا کردن از سیستم بدون safe کردن از خود سیستم هم درسته به هیچ وجه نمیسوزه و همچنین یه نرم افزار داخلش هست به نام virtual expander که اگه اجراش کنی هر فایلی که داخل فلش بریزی فشرده میکنه و داخل فلش میریزه و اگه روش دابل کلیک کنی(داخل فلش) دوباره اکسترکت میشه و اجرا میشه خیلی باحاله.
    تو آخرین تست سرعتی که با نرم افزار HD Tune انجام دادم این نتایجو بدست آوردم.
    اولی سرعت خوندن اطلاعات و دومی سرعت نوشتن
    sony:47 . 12
    supertalent:30 . 7
    silicon power:25 . 4.5
    transcend(high speed):30 . 8
    به نظر من حتما بگیر ولی با گارانتی چون سونی گارانتی تعویض داره.اونم در محل.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من که یه مدت تو نخ این فلاش ها بودم آخر سر یه OCZ Rally2 8GB گرفتم که برای سرعت بالا معروفه.ولی یه بار با پسر عموم که سونی 4 گیگ داشت کل انداختیم و یه فایل 400 مگی رو ریختیم روشون در شرایط مساوی سونیه 3-4 ثانیه بهتر بود.کب کردم.
    سونی کارش درسته.
    این OCZ منم خوبه و فایل های HD و Full HD رو روی ال سی دی باهاش نگاه میکنم و مشکلی نداره.فقط تنها مشکلی که داره اینه که بعضی اوقات که مثلا یه فایل 4 گیگی میریزم روش یه دفعه قطع میشه و دوباره از اول اتو ران میکنه و از اول اون فایلو باید بریزم.نمیدونم این مشکل مربوط به سیستم هست یا فلاش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سونی با همین بسته بندی بالا عرضه میشه و اصلش همینه؟
    کسی در باره سیلیکون نظر نداد؟

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سونی با همین بسته بندی بالا عرضه میشه و اصلش همینه؟
    کسی در باره سیلیکون نظر نداد؟

سیلیکونو با سونی یکی نکن.
    اصلا با هم قابل مقایسه نیستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سونی تو گارانتی ایده آل عمل نمی کنه،من با گارانتی ایران رهجو گرفتم،فلشم سوخت
    رفتم گفتن بر جعبشو بیار،آخه این چه وضع گارانتی من از کجا بعد یه سال قوطی ببرم،
    در ضمن اگه فن سونی باشی مثل من،بازم می ری سراغش
    سری usm-n که جدیدا اومده من خریدم فلش خیلی خوبیه،ولی اصلا به فلاش های مثل ممونیکس نمی رسه ولی نسبت به قیمتش ایده آله

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من فلش رو همین سونی رو استفاده کردم سرعت خیلی خوبه

در ضمن من کارتونش رو نگه داشتم برای گارانتی البته اگر داشته باشه همون ایران رهجو

من شنیدم این نوع فلش احتیاج به safly remove نداره راسته برای اولین بار اگر فلش رو به کامپیوتر بزنید یک برنامه داخلش هستش همونی که دوستمون گفت فکر کنم که من کپیش کردم توی هرد شاید بعدا به کار بیات

تا الان که راضیم این فلش زمانی که میخواهی از usb جداش کنی اوتوماتیک سر یو اس بی میره داخل کشوی خود فلش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من با سونی کار نکردم ولی تو برند های دیگه پاتریوت عالیه.مخصوصا اون مدل ضد آبش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فلش شما گارانتی ایران رهجو داره.. برچسبش هم بالای بسته بندیه! به اصل بودنش شک دارید ؟

چرا سریال و پین نامبر رو ماژیک زدین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •