سلام دوستان.همانطور که از عنوان تاپیک پیدا هست قصد خرید یک گوشی با سیستم عامل android را دارم.
بودجم 400 تومان هست.حالا 50 تا 100 هم بالاتر بود اگر واقعا ارزشش را داشته باشه شاید تونستم یک کاری کنم و بخرم ...
حالا به نظر شما من چه گوشی بخرم؟
مثلا خودم x10 mini pro را انتخاب کردم اما میخوام بدونم انتخاب خوبی هست؟آیا اننتخاب های بهتری هم وجود دارد یا نه...
انتظارات من از گوشی به صورت زیر هست:
1-با گوشی زیاد حرف میزم برای همین صدای قوی و شفاف و صاف میخوام.
2-معمولا زیاد sms میدهم برای همین صفحه کلید qwert داشته باشه.حالا یا سخت افزاری یا مجرازی فرقی ندارد.اگر صفجه کلیدش مجازی هست تایپ کردن باهاش سخت نباشه.
3-دوربین گوشی زیاد برام اهمیتی ندارد.(مثلا گوشی فعلیم که حدود 3 سال هست دارم (sony ericssom m600) دوربین نداره و مشکلی باهاش ندارم) برای همین فرقی نداره که 2 مگا پیکسل باشه یا 12 مگاپیکسل تنها استفاده ای که شاید من از دوربین گوشی کنم گرفتن عکس برای دفترچه تلفن هست.
4-صدای اسپیکر گوشی هم چندان اهمیت زیادی ندارد و فقط به صورتی باشه که توی محیط نسبتا شلوغ صدای زنگ را بشنوم و تماسی را از دست ندهم.البته صدای هدفون برام اهمیت داره و میخوا در حد خوبی باشه.
5-کیفیت صفحه و تاچ گوشی مطلوب و رازی کننده باشه.
6-ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشه.مثلا من نمی دانم این android 2.1 و2.2 که آمده روی مثلا همین x10 mini pro نصب میشه یا نه. یا مثلا همه برنامه هایی که برای android ساخته میشوند روی این گوشی نصب میشه یا احتیاج به ورژن مخصوص این گوشی هست
7-سرعت خوبی داشته باشه.البته میدونم که سرعت گوشی های android همگی خوب هست.
8-اهل بازی کردن با گوشی هم نیستم.چون فعلا همین psp اینقدر بازی داره که سرگرم نگهم دارد.
9-تک بودن و خاص بودن گوشی خیلی برام مهم هست.(تنها دلیلی که m600 را 3 سال نگه داشتم همین تک بودنش هست) دوست ندارم گوشی که میخرم زیاد باشه.ترجیح میدم گوشیم یک امکانی را نداشته باشه عوضش خاص باشه تا اینکه همه امکانی داشته باشه و زیاد باشه (دقیقا مثل همین m600 که دارم)
10- با برند های مختلف مشکل خاصی ندارم. (در راستای نکته بالا مثلا با برند motorola یا blackberry(البته این برند را نمیدونم android داره یا نه که فکر نکنم داشته باشه)خیلی بیشتر از برند های دیگه حال میکنم)
فعلا همین ها باشه اگه نکته ی دیگری به ذهنم رسید اضافه میکنم.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.