دوستان چند باری خواستم از این نوشابه های انرژی زا که تو فروشگاه ها هست بخورم اما ترسیدم مضر باشه.
حالا مضره؟(آخه قوطی هاشون خوشگله)مثل ردبول OR , ......
سنم هم 17 سالمه
دوستان چند باری خواستم از این نوشابه های انرژی زا که تو فروشگاه ها هست بخورم اما ترسیدم مضر باشه.
حالا مضره؟(آخه قوطی هاشون خوشگله)مثل ردبول OR , ......
سنم هم 17 سالمه
مضر كه نميشه گفت
اين نوشابه ها حاوي مقدار زيادي كافيين و قند هستن كه باعث بالارفتن تمركز ميشه البته كافيين در بلند مدت اعتياد آوره
اونایی که
محصول ایرانن:مضر
اونایی که
محصول ایران نیستن:مفید
البته میزان کافئینش از مقدار موجود در یک فنجون قهوه خیلی کمتره . این نوشابه ها حاوی یه سری ویتامین و کافئینه که کارش اینه که به سرعت احساس انرژی رو برای مدت کوتاهی به شخص بده و خستگیش رو رفع کنه. ضرری هم نداره . من انواع مختلفش رو امتحان کردم خیلی تاثیر خاصی رو من نمیذاره !
سلام
نوشابه های انرژی زا کلا برای کسایی خوبه که مدت کار وفعا=لیتشون زیاده و یا زیاد پشت کامپیوتر فعالیت دارند وباعث کم خوابی و تحرک بالا میشه
آن دسته از نوشابه ها که دارای guarana باشه خوبه
قهوه نیز در برخی از نوشابه ها هست که فعالیت مغز رو بالا میبره که میانگین قهوه به اندازه ی 5 فنجان در هر بطری هست.
اما اکثر نوشابه هاي انرژي زا شکر و کافئين فراوان دارند، و هیچ خاصیت غذایی نداره بهتره از نوشابه های ورزشی مصرف بشه brinks sports که ميزان مواد قندي، آب و مواد مغذي را در حالت تعادل نگه میداره
اگر باعث اعتیاد بشه اولین عارضه اش سر درد هست
ولی اعتیاد جسمی نمیاره بیشتر جنبه ی روانی داره
حالا واقعا انرژی هم میدن ؟
نه اين نوشابه ها جز مواد محرك هستن از خودشون ارنژي ندارن فقط باعث ميشن انرژي 24 ساعت شما در چند ساعت مصرف بشه بعدش افسردگي به دنبال داره
حالا واقعا انرژی هم میدن ؟
به نظر من اصلا بدرد نمیخوره .
من امروز یه هایپ خوردم با این وضع بی پولیم 2500 پولم رو الکی خرج کردم.
اومدم خونه دیدم اخلاقم عوض شده پرجرات پر رو بی ادب ...سریع بریدمش...
ورداشتم 2 لیوان دوغ خوردم با چند قاشق ماست که سیستم عصبی دوباره ریست بشه..
الان احساس خوبی دارم بهتر شدم.
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
به نظر من هیچی میوه نمیشه به جای هایپ چند نوع میوه رو همزمان بخوری چند برابر هایپ انرژی میگیری
و سرحال میشی و خوش اخلاق و کلا خوش میگذره زندگی وقتی میوه زیاد بخوری![]()
اين چيه ميشه بيشتر توضيح بدين من عاشق پرجرات و بي ادب شدن هستمهایپ
یک مارک هست.
یه جور از همین نوشابه های انرژی زا دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)