تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هنگ کردن ویندوز هنگام وارد کردن هارد اکسترنال سیلیکون پاور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض هنگ کردن ویندوز هنگام وارد کردن هارد اکسترنال سیلیکون پاور

با سلام دوستان
    من یه سفر خارج رفتم یه هارد اکسترنال سیلیکون پاورم خریدم که دانلودامو روش بریزم
    ولی بعد از یک ماه ذخیره سازی اطلاعات نمی دونم چی شده که هر وقت به کامپیوتر می زنمش ویندوز اکسپلورر هنگ میکونه .حتیdisk manager هم تو لود کردن گیر میکنه.
    ولی وقتی تویه کامپیوتر مکینتاش می زنم میاد و فولدر ها رو هم نشون میده ولی همه ی فایل ها کار نمی کونن و بیشتر فولدر هایی رو که خیلی اطلاعات توش داشتم رو خالی نشون میده.
    خودم فکر کنم هاردم بدسکتور داره ولی نمیدونم با مشکل هنگ کردن ویندوز اکسپلورر چجوری میتونم دروستش کنم و اطلاعاتم رو نجات بدم.
    با نظرات و جواباتون خوشحالم می کنید

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    برای ویندوز من هم این اتفاق افتاد . فکر نمی کنم مشکل شما از هارد باشه بلکه مربوط به خود ویندوزه و با یه نصب ویندوز مجدد درست می شه .
    من هم وقتی با برنامه یه درایو جدید به سیسصتم اضافه می کردم همین اتفاق می افتاد .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام دوستان
    من یه سفر خارج رفتم یه هارد اکسترنال سیلیکون پاورم خریدم که دانلودامو روش بریزم
    ولی بعد از یک ماه ذخیره سازی اطلاعات نمی دونم چی شده که هر وقت به کامپیوتر می زنمش ویندوز اکسپلورر هنگ میکونه .حتیdisk manager هم تو لود کردن گیر میکنه.
    ولی وقتی تویه کامپیوتر مکینتاش می زنم میاد و فولدر ها رو هم نشون میده ولی همه ی فایل ها کار نمی کونن و بیشتر فولدر هایی رو که خیلی اطلاعات توش داشتم رو خالی نشون میده.
    خودم فکر کنم هاردم بدسکتور داره ولی نمیدونم با مشکل هنگ کردن ویندوز اکسپلورر چجوری میتونم دروستش کنم و اطلاعاتم رو نجات بدم.
    با نظرات و جواباتون خوشحالم می کنید
    یا هارد ویروسی شده یا بدسکتور داره حالا ضربه ای خورده یا هر علت دیگه یا ولتاژ کافی بهش نمیرسه

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    فکر کنم مشکل از برنامه dotnetfx باشه چون از وقتی من این برنامه رو نصب کردم با این مشکل واجه شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •