سلام من تعدادی فلاش خریدم 5 تا 32 گیگ و 1 تا 500 گیگ ولی فقط توسط سیستم عامل ویندوز 7 و ویستا شناخته میشه بعدش هم وقتی چیزی میریزم توش ذخیرش نمیکنه دقیقا مثل RAM احتمال داره فلاش هام تقلبی باشه![]()
سلام من تعدادی فلاش خریدم 5 تا 32 گیگ و 1 تا 500 گیگ ولی فقط توسط سیستم عامل ویندوز 7 و ویستا شناخته میشه بعدش هم وقتی چیزی میریزم توش ذخیرش نمیکنه دقیقا مثل RAM احتمال داره فلاش هام تقلبی باشه![]()
یعنی نمی تونم ازش استفاده کنم
نه نمیتونید .... من هم کینگ استون و A-data زیاد قلابی دیدم ... 16 گیگ بود بیشتر از 30 مگابایت اطلاعات کپی می کردی خراب می شدند
من یه دونه از همینا داشتم!! 120 گیگ بود! وقتی فایلی رو توش میرختی و درش می آوردی و دوباره میزدی توی کامپیوتر؛ بعد یه فایل به جاش درست میشد (و گاهی چندین فایل!) با اسم های اجق وجق!!
بعد با نرم افزار های فرمت کردن، فرمتش کردم شد 2 گیگ!! کار می کرد ولی برا مدت محدودی! مثلا سه چهار روز درست بود، بعد دوباره خراب میشد، دوباره باید فرمتش می کردی تا دوباره بشه دو گیگ و ... !! سرعتش هم خیلی خیلی پایین اومده بود!! حدود 2 مگ در ثانیه (در بهترین حالت!). بیشتر از 650 , 700 مگ هم نمیشد یه جا روش ریخت!!! سر جمع دردسری بود!!! دست آخر گمش کردم!!
با این توصیفات اگه میخوای فرمتش کن ببین چی میشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)