تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشكل (كمك)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشكل (كمك)

من يه مشكلي در گوشي نوكيا 6303I دارم و اونم اينه كه برنامه ليست سياه رو كه الان شديدا بهش نياز دارم رو دان كردم (از 10 تا سايت) ولي هيچكدوم اجرا نشدن اين پيغام رو ميده(قالب پرونده پشتيباني نمي شود) خواهشا كمك كنيد (چون كارم عجله اي بود نميدونستم اي سوال رو كجا مطرح كنم ) ببخشيد

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اتفاقا" سوال یکی از رفیقام بود که همینطوری جوابشو دادم :

این برنامه برای این مدل گوشی ساخته نشده و نخواهد شد !

3. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آيا راهي هست كه بدون نصب برنامه ،شماره اي رو محدود كرد؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

سعی کنید نسخه جاوا دانلود کنید!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

آيا راهي هست كه بدون نصب برنامه ،شماره اي رو محدود كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگر اینکه خود گوشی داشته باشه مثل بعضی از گوشیهای سامسونگ !

سعی کنید نسخه جاوا دانلود کنید!!!!!!!
    -

7. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با پوزش چون نخواستم بی جهت تاپیک بزنم د رهمین تاپیک که عنوانش مشکل هست عنوان میکنم

البته این مشکل رو در سایتهای دیگه هم مطرح کردم اما مشکلم حل نشد

من برنامه مربوط با عابر بانک سپه رو که با اون بتونم از گوشی ام حسابم رو چک کنم و عملیات بانکی رو انجام بدم در گوشی ا آخرین ورژنش رو نصب کردم اما وقتی وارد میشم و شماره حساب و رمزم رو می دم ارو می ده وقبول نمی کنه و از برنامه خارج میشه من برنامه مربوط به صادرات رو الان چند وقتی رو گوشی ام نصبه و دارم باهاش راحت کار م یکنم اما این سپه گیر داده حالا می خواستم بدونم راه حلش چیه و کجای کارم لنگ در ضمن وقتی کارتم رو از بانک گرفتم متصدی گفت خودتون باید فعالش کنید رمز دومش رو هم گرفتم
    اینم ارورش
    ILLEGAL ARGUMENT JAVA/LANG/ILLGALARGUMENTEXCEPTION

البته نمی دونم شاید باید قبل از معرفی حساب کار دیگری انجام بدم که اشتباه انجامش میدم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پوزش چون نخواستم بی جهت تاپیک بزنم د رهمین تاپیک که عنوانش مشکل هست عنوان میکنم

البته این مشکل رو در سایتهای دیگه هم مطرح کردم اما مشکلم حل نشد

من برنامه مربوط با عابر بانک سپه رو که با اون بتونم از گوشی ام حسابم رو چک کنم و عملیات بانکی رو انجام بدم در گوشی ا آخرین ورژنش رو نصب کردم اما وقتی وارد میشم و شماره حساب و رمزم رو می دم ارو می ده وقبول نمی کنه و از برنامه خارج میشه من برنامه مربوط به صادرات رو الان چند وقتی رو گوشی ام نصبه و دارم باهاش راحت کار م یکنم اما این سپه گیر داده حالا می خواستم بدونم راه حلش چیه و کجای کارم لنگ در ضمن وقتی کارتم رو از بانک گرفتم متصدی گفت خودتون باید فعالش کنید رمز دومش رو هم گرفتم
    اینم ارورش
    ILLEGAL ARGUMENT JAVA/LANG/ILLGALARGUMENTEXCEPTION

البته نمی دونم شاید باید قبل از معرفی حساب کار دیگری انجام بدم که اشتباه انجامش میدم
    -----------------
    دوست عزیز پیغام خطایی که نوشتی مربوط به برنامه بانکه چون داخل برنامه که به زبان برنامه نویسی جاوا هم هست از کاراکترهایی استفاده شده که جاوای گوشی شما اون کاراکترها رو غیر مجاز شناخته و نمی تونه کد رو به درستی بخونه!
    و یک توضیح هم بدم بد نیست بدونید که در تمام زبانهای برنامه نویسی مخصوصا تحت نت یا شبکه از لغت Illy یا Illegal برای کاراکترهای غیر مجاز استفاده میشه
    موفق باشی

10. 3 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

-----------------
    دوست عزیز پیغام خطایی که نوشتی مربوط به برنامه بانکه چون داخل برنامه که به زبان برنامه نویسی جاوا هم هست از کاراکترهایی استفاده شده که جاوای گوشی شما اون کاراکترها رو غیر مجاز شناخته و نمی تونه کد رو به درستی بخونه!
    و یک توضیح هم بدم بد نیست بدونید که در تمام زبانهای برنامه نویسی مخصوصا تحت نت یا شبکه از لغت Illy یا Illegal برای کاراکترهای غیر مجاز استفاده میشه
    موفق باشی
    ضمن تشکر خب الان من چی کار باید انجام بدم یعنی چطوری فعالش کنم اگه برنامه مشکل داره که من از خود سایت بانک گرفتم اگه گوشیم ساپورت نم یکنه که داره بانک صادرات رو ساپورت میکنه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر خب الان من چی کار باید انجام بدم یعنی چطوری فعالش کنم اگه برنامه مشکل داره که من از خود سایت بانک گرفتم اگه گوشیم ساپورت نم یکنه که داره بانک صادرات رو ساپورت میکنه
    -------
    همانطور که گفتم این مشکل مربوط به برنامه بانک می شه و اگر برای بانک صادرات را اجرا می کنه دلیلش اینه که برنامه نویس بانک صادرات بهتر کد نویسی کرده و این مشکل مربوط به گوشی شما نمی شه! کاری نمی تونی کنی مگه اینکه با بانک مکاتبه کنی و بگی که برنامه با این گوشی سازگار نیست و کدهای استفاده در ربنامه را غیر مجاز می شناسه
    البته یک چیز دیگه هم هست ممکنه گوشیتون فارسی نداشته باشه و بعضی از کدهای برنامه را غیر مجاز بشناسه! آیا زبان فارسی داری؟
    موفق باشی

13. 3 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

-------
    همانطور که گفتم این مشکل مربوط به برنامه بانک می شه و اگر برای بانک صادرات را اجرا می کنه دلیلش اینه که برنامه نویس بانک صادرات بهتر کد نویسی کرده و این مشکل مربوط به گوشی شما نمی شه! کاری نمی تونی کنی مگه اینکه با بانک مکاتبه کنی و بگی که برنامه با این گوشی سازگار نیست و کدهای استفاده در ربنامه را غیر مجاز می شناسه
    البته یک چیز دیگه هم هست ممکنه گوشیتون فارسی نداشته باشه و بعضی از کدهای برنامه را غیر مجاز بشناسه! آیا زبان فارسی داری؟
    موفق باشی
    گوشی ام نوکیا 3120 و فارسی رو ساپورت میکنه هرچند من روی لاتین گذاشتم و برنامه رو هم باز میکنه ولی وقتی می خوام حسابم رو ثبت کنم مشکل داره تو گوشی ام هم ملی رو دارم وهم صادرات وهیچ مشکلی نیست اما این یکی اذیت میکنه
    بازم مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •