سلام
دوستان دیشب اومدم خونه رفتم که کیس روشن کنم دیدم وقتی پاور کیس میزنم روشن نمی شه !!!(برای اولین بار که اینجور شد تواین 2 سالی که این سیستمو جمع کردم)
بعد کیس کشیدم جلو دستمو بردم واسه پاور که دیدم روشن شد خلاصه دیشب گذشت امروز باز موقع روشن شدن دیدم روشن نمی شه یه تکونی دادم روشن شد
خاموش کردم رفتم الان که اومدم روشن کنم دیدم هیچ جوره روشن نمی شه تکون این فایده نداره !!!!
هر کار ی کردم روشن نشد
سیم های پاور کیس چک کردم دیدم درسته گفتم دستی روشن کنم ببینم میشه (از روی مادر بورد) که باز نشد
بعد پاور من از اون مدل پاور های AC BEL که وقتی برق روکاملا تخلیه ممیکنی بعد از وصل دوباره وصل شدن برق خودش سیستمو روشن می کنه به مدت 5 ثانیه چک می کنه خاموش می کنه اونکارو کردم دیدم درسته
چراغ پاور روی مادر بورد هم روشن بود دیگه مونده بودم مشکل از چی !!!!
آقا رفتم که همه ی سیم ها رو از پشت کیس در بیارو اول از همه LAN رو که سیم مودم ADSL وصل بود بش در بیارم در اوردم دیدم سیستم روشن شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تعجب کردم بعد سریع سیستمو خاموش کردم گفتم دوباره روشن کنم ببینم میشه باز نمی شد بعد LAN وصل کردم سیستم روشن شد !!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه مندم مشکل از چی؟؟؟؟
اینم بگم وقتی سیستم روشن میشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه فقط مشکلش موقع روشن شدن
دوستان به نظر شما مشکل از چی؟؟؟ مادربود یا پاور ؟؟؟ خیلی عجیبه برام !!!
اینم عکس مادر بورد (قسمتی که در هنگام خاموش بودن سیستم چراغ پاور روشن (پس یعنی نشون می ده پاور مشکلی نداره؟؟؟)
![]()