سلام
من قصد دارم سیستم را ارتقا بدم و یه جوری باشه که کلا از لحاظ سرعت کم نیاره ،
به جز بازی و كار با نرم افزارهاي طراحي انيميشن و ميكس و مونتاژ با کامپیوتر هر کاری می کنم ، برنامه نويسي دسكتاپ ، برنامه نويسي تحت وب كه در اينجا احتياج به كار نرم افزارهاي گرافيكي هم دارم ، تماشاي فيلم ، كپي و انتقال فايل ها خيلي زياد انجام مي دهم ، هر از گاهي كار با نرم افزارهاي كاربردي مختلف . مثلا انتظار دارم كه سرعت
انتقال اطلاعات از هارد به هارد و يا از هارد به فلش و بالعكس عالي باشه ، وقتي بين 500 هزارتا فايل دنبال يك فايل خاص هستم سيستم تاخير خيلي كمي داشته باشه يا مثلا وقتي كل سيستم رو به صورت كامل و عميق براي ويروس سرچ ميكنم سرعت عالي باشه و سرعت اجراي نرم افزار هايي مثل OneNote و ورد و فتوشاپ و ... خيلي سريع باشه و در نهايت اينكه من خيلي از وظايف را به صورت موازي انجام ميدم مثلا در حالي كه ويندوز در حال جستجوي يك فايل بين چند هزار فايل در كل هارد هست ، مديا پلير رو باز مي كنم و 100 تا فايل موسيقي رو باز مي كنم و مدياپلير رو مينيمايزش ميكنم و مي رم سراغ كپي فايلهاي جستجو شده به داخل فلشم و انتظار دارم همه اين كارها در كوتاهترين زمان ممكن انجام بشه.
سرعت نصب برنامه ها برام خیلی مهمه مخصوصا نرم افزارهایی سنگین مانند Visual Studio و MSDN و اجرای سریع این برنامه ها خیلی برام مهمه ، تعداد نرم افزارهايي هم كه من نصب مي كنم معمولا زياده و با اين نصب وحذف برنامه ها زياد سرو كار دارم ( كمتر از 50 تا نرم افزار راه نداره ، من به اين نرم افزارها نياز دارم ) .
و از همه اينها مهمتر سرعت لود سيستم عامل برام خيلي خيلي مهمه ، انتظار دارم ويندوز سون با 15 تا نرم افزار كه در Startup قرار داره كه يكي از اونها آنتي ويروس هست وهمچنین 30 تا سرویس مربوط به نرم افزارهای مختلف ، در حداكثر 2 دقيقه آماده كار بشه .
به هيچ عنوان قصد اوركلاك سيستم را ندارم (هيچ كدام از قطعات) ، پس لطفا اگر قطعه اي تنها به دليل قابليت اوركلاكش قيمتش رفته بالا رو معرفي نكنيد .
همچنین اگر قیمت بعضی از قطعات فقط به دلیل زیبایی ظاهری افزایش پیدا کرده معرفی نکنید .
قیمت بعضی از قطعات هم که صرفا به دلیل وجود بعضی ویژگی های افزونه که افراد خاصی به آن احتیاج دارند مثلا انیماتورها و ... را صرفنظر کنید .
راستی یک موضوع خیلی خیلی مهم ، من معمولا كتابهاي الكترونيكي زياد مطالعه مي كنم و به همين دليل هرچه صداي سيستم كمتر باشه من بازدهي بالاتري به دست مي آرم ،
هيچ اطلاعي از سيستم هاي واتر كولينگ ندارم ، هرچيزي كه به نظرتون در ساكت كردن بيشتر سيستم تاثير داره رو معرفي كنيد و در انتخاب و پيشنهاد قطعات هم اين فاكتور مهم رو فراموش نكنيد ، مثلا اگر دو كيس از نظر شما خوب بود كه يكي قابليت خنك سازي خوبي داره و اون يكي صداي كمتري داره ولي خنك سازي اش معمولي است دومي رو معرفي كنيد .
حداکثر بودجه : 1میلیون ( انشاءالله كه بشه با اين بودجه اون چيزي رو كه ميخوام خريداري كنم)
با این بودجه فقط قصد خرید قطعات زیر را دارم :
1- Motherboard
2- CPU
3- Ram
4- VGA Card
5- Power Supply
6- Hard
7- Case
براي افزايش سرعت سيستم هم يه نقشه هايي دارم مثلا يكي از اونها اينه كه به جاي خريد يك هارد 1 ترابايت ، 1 هارد 30 گيگ SSD و 4 تا هارد 320 گيگ و يا كمتر كه به صورت Raid0 به هم بسته شده خريداري كنم . حالا اين هارد SSD باشه براي درايو C و ويندوز رو تو اين درايو نصب ميكنم و چهار تا هارد ديگه هم براي نرم افزارها و آرشيو اطلاعات خودم تا هم سرعت لود سيستم عامل زياد بشه و هم سرعت خواندن و نوشتن در هارد ها كه زياد با اين مورد سرو كار دارم .
شما دوستان هم اگر پيشنهاد ديگه اي براي افزايش سرعت سيستم داريد كه در خريد قطعات تاثيري داره لطفا بيان كنيد .
سر و صداي سيستم هم يادتون نره خيلي خيلي مهمه ، تا حد امكان صدا بياد پايين .
با تشكر /.