تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14 يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .

سلام

من قصد دارم سیستم را ارتقا بدم و یه جوری باشه که کلا از لحاظ سرعت کم نیاره ،

به جز بازی و كار با نرم افزارهاي طراحي انيميشن و ميكس و مونتاژ با کامپیوتر هر کاری می کنم ، برنامه نويسي دسكتاپ ، برنامه نويسي تحت وب كه در اينجا احتياج به كار نرم افزارهاي گرافيكي هم دارم ، تماشاي فيلم ،‌ كپي و انتقال فايل ها خيلي زياد انجام مي دهم ، هر از گاهي كار با نرم افزارهاي كاربردي مختلف . مثلا انتظار دارم كه سرعت
    انتقال اطلاعات از هارد به هارد و يا از هارد به فلش و بالعكس عالي باشه ، وقتي بين 500 هزارتا فايل دنبال يك فايل خاص هستم سيستم تاخير خيلي كمي داشته باشه يا مثلا وقتي كل سيستم رو به صورت كامل و عميق براي ويروس سرچ ميكنم سرعت عالي باشه و سرعت اجراي نرم افزار هايي مثل OneNote و ورد و فتوشاپ و ... خيلي سريع باشه و در نهايت اينكه من خيلي از وظايف را به صورت موازي انجام ميدم مثلا در حالي كه ويندوز در حال جستجوي يك فايل بين چند هزار فايل در كل هارد هست ،‌ مديا پلير رو باز مي كنم و 100 تا فايل موسيقي رو باز مي كنم و مدياپلير رو مينيمايزش ميكنم و مي رم سراغ كپي فايلهاي جستجو شده به داخل فلشم و انتظار دارم همه اين كارها در كوتاهترين زمان ممكن انجام بشه.

سرعت نصب برنامه ها برام خیلی مهمه مخصوصا نرم افزارهایی سنگین مانند Visual Studio و MSDN و اجرای سریع این برنامه ها خیلی برام مهمه ، تعداد نرم افزارهايي هم كه من نصب مي كنم معمولا زياده و با اين نصب وحذف برنامه ها زياد سرو كار دارم ( كمتر از 50 تا نرم افزار راه نداره ، من به اين نرم افزارها نياز دارم ) .

و از همه اينها مهمتر سرعت لود سيستم عامل برام خيلي خيلي مهمه ،‌ انتظار دارم ويندوز سون با 15 تا نرم افزار كه در Startup قرار داره كه يكي از اونها آنتي ويروس هست وهمچنین 30 تا سرویس مربوط به نرم افزارهای مختلف ، در حداكثر 2 دقيقه آماده كار بشه .

به هيچ عنوان قصد اوركلاك سيستم را ندارم (هيچ كدام از قطعات) ، پس لطفا اگر قطعه اي تنها به دليل قابليت اوركلاكش قيمتش رفته بالا رو معرفي نكنيد .

همچنین اگر قیمت بعضی از قطعات فقط به دلیل زیبایی ظاهری افزایش پیدا کرده معرفی نکنید .

قیمت بعضی از قطعات هم که صرفا به دلیل وجود بعضی ویژگی های افزونه که افراد خاصی به آن احتیاج دارند مثلا انیماتورها و ... را صرفنظر کنید .

راستی یک موضوع خیلی خیلی مهم ، من معمولا كتابهاي الكترونيكي زياد مطالعه مي كنم و به همين دليل هرچه صداي سيستم كمتر باشه من بازدهي بالاتري به دست مي آرم ،
    هيچ اطلاعي از سيستم هاي واتر كولينگ ندارم ، هرچيزي كه به نظرتون در ساكت كردن بيشتر سيستم تاثير داره رو معرفي كنيد و در انتخاب و پيشنهاد قطعات هم اين فاكتور مهم رو فراموش نكنيد ، مثلا اگر دو كيس از نظر شما خوب بود كه يكي قابليت خنك سازي خوبي داره و اون يكي صداي كمتري داره ولي خنك سازي اش معمولي است دومي رو معرفي كنيد .

حداکثر بودجه : 1میلیون ( انشاءالله كه بشه با اين بودجه اون چيزي رو كه ميخوام خريداري كنم)
    با این بودجه فقط قصد خرید قطعات زیر را دارم :

1- Motherboard
    2- CPU
    3- Ram
    4- VGA Card
    5- Power Supply
    6- Hard
    7- Case

براي افزايش سرعت سيستم هم يه نقشه هايي دارم مثلا يكي از اونها اينه كه به جاي خريد يك هارد 1 ترابايت ،‌ 1 هارد 30 گيگ SSD و 4 تا هارد 320 گيگ و يا كمتر كه به صورت Raid0 به هم بسته شده خريداري كنم . حالا اين هارد SSD باشه براي درايو C و ويندوز رو تو اين درايو نصب ميكنم و چهار تا هارد ديگه هم براي نرم افزارها و آرشيو اطلاعات خودم تا هم سرعت لود سيستم عامل زياد بشه و هم سرعت خواندن و نوشتن در هارد ها كه زياد با اين مورد سرو كار دارم .

شما دوستان هم اگر پيشنهاد ديگه اي براي افزايش سرعت سيستم داريد كه در خريد قطعات تاثيري داره لطفا بيان كنيد .

سر و صداي سيستم هم يادتون نره خيلي خيلي مهمه ، تا حد امكان صدا بياد پايين .

با تشكر /.

2. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد من:
    CPU:AMD Phenom II X6 1055T=205
    M.B:Asus M4A87TD EVO=130
    RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
    VGA:Sapphire 5830 1Gb=260
    SSD:ADATA 32Gb=130
    HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40
    All:1017

پردازنده 6 هسته ای با فرکانس 2.8Ghz امکان اجرای چندین نرم افزار سنگین بصورت همزمان رو براتون محیا میکنه
    مادربرد چیپست 870 که قابلیت پشتیبانی از USB3.0 و SATA3 رو داره و دستتون رو برای ارتقا در آینده هم باز میزاره
    و SSD همراه با 2 تا هارد بصورت RAID0 پرفمنس خیلی خوبی تو خواندن و نوشتن ایجاد میکنه
    رم 4 گیگ و کارت گرافیک 5830 هم امکان اجرای بازیهای روز رو با رزولوشن و جزئیات High در اختیارتون میزاره
    کیس و پاور هم از بهترینها و بیصدا ترینهای بازار هستند

بازم سوالی بود من در خدمتم

4. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام:
    پیشنهاد من:
    cpu: phonom x4 965=180
    mb:Asus M4A87TD EVO=130
    ram:4 gig elixire 1333=100
    vga:sipphire5850=320
    hdd:seagate250g*2 raid=65
    case:green alp=28
    power:memonex540w=52
    ssd:adata32g=130
    all:1000

6. 2 کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام
    پیشنهاد من:
    RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
    VGA:Sapphire 5830 1Gb=260
    All:1017

پردازنده 6 هسته ای با فرکانس 2.8Ghz امکان اجرای چندین نرم افزار سنگین بصورت همزمان رو براتون محیا میکنه
    مادربرد چیپست 870 که قابلیت پشتیبانی از USB3.0 و SATA3 رو داره و دستتون رو برای ارتقا در آینده هم باز میزاره
    و SSD همراه با 2 تا هارد بصورت RAID0 پرفمنس خیلی خوبی تو خواندن و نوشتن ایجاد میکنه
    رم 4 گیگ و کارت گرافیک 5830 هم امکان اجرای بازیهای روز رو با رزولوشن و جزئیات High در اختیارتون میزاره
    کیس و پاور هم از بهترینها و بیصدا ترینهای بازار هستند

بازم سوالی بود من در خدمتم
    به نطرتون رم 4 گیگ کفایت می کنه برای این سیستم ؟ ، چون قبلا جايي خونده بودم رم پيشنهادي براي سون 4 گيگ هستش اگه اين طوري باشه براي اجراي نرم افزارها با مشكل روبرو نمي شم ؟
    ضمنا سيستم هاي خنك سازي واتر كولينگ به چه نحوي هستند ،‌ قيمتش زيادتره كه ذكر نكرديد يا دليل ديگه اي داره ؟ ، همچنين آيا سيستم هاي AMD درسته كه در يك رده قدرت يكسان از اينتل ارزونتره يا نه؟
    تو يكي از مقالات قبلا خونده بودم كه پردازنده هاي AMD بيشتر براي كارهاي گرافيكي مناسبتر هستند و اينتل براي كارهاي محاسباتي ، مشكلي نيست از اين بابت؟

8. این کاربر از programmer 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

به نطرتون رم 4 گیگ کفایت می کنه برای این سیستم ؟
    فعلا بله
    چون قبلا جايي خونده بودم رم پيشنهادي براي سون 4 گيگ هستش اگه اين طوري باشه براي اجراي نرم افزارها با مشكل روبرو نمي شم ؟
    خیر اصلا
    ویتدوز 7 خیلی سبکتر از Vista هست و رم 4 گیگ برای اغلب نرم افزارها و کاربردها کاملا کافی هست
    ضمنا سيستم هاي خنك سازي واتر كولينگ به چه نحوي هستند ،‌ قيمتش زيادتره كه ذكر نكرديد يا دليل ديگه اي داره ؟
    واتر کولینگ قیمتی حدود 300 تومن و بالاتر داره و در مقابل کاراییش در حد قیمتش نیست
    و کلا واتر کولینگ بیشتر برای اورکلاکرهای حذفه ای به کار میاد و شما هم که اهل اور نیستید
    همچنين آيا سيستم هاي AMD درسته كه در يك رده قدرت يكسان از اينتل ارزونتره يا نه؟
    درسته
    اینتل فعلا یدونه پردازنده 6 هسته ای داره که قیمتش حدود 1 میلیون و 400 هست
    تو يكي از مقالات قبلا خونده بودم كه پردازنده هاي AMD بيشتر براي كارهاي گرافيكي مناسبتر هستند و اينتل براي كارهاي محاسباتي ، مشكلي نيست از اين بابت؟
    این تفکیک بندی ها درست نیست!
    ولی ممکنه تو بعضی نرم افزارها اینتل و تو بعضی های دیگه AMD کمی سریعتر باشه ولی این به این معنا نیست که فقط برای یک کاربرد طراحی شدند
    در کل چون شما احتیاج به اجرای چند برنامه سنگین بصورت همزمان داشتین بهتون پردازنده 6 هسته ای پیشنهاد دادم

10. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقاي Ultra_Black ضمن تشكر بابت پاسخ هاي قبلي یک سوال دیگه داشتم ،

من تا به حال Raid0 انجام ندادم ولی در این زمینه به صورت تئوری مطالعه داشتم و اطلاع دارم Raid0 سرعت خواندن و نوشتن بالایی داره ولی امنیت پایینی داره ، آيا Radi اي هست كه همه سرعت خوندن و نوشتن زياد باشه و هم امنيتش در سطح بالايي باشه ؟
    و همچنين اينكه شما دو تا هارد ظرفيت بالا را براي Raid0 قرار داديد دليل خاصي داره ، بهتر نيست به جاي اون از 4 تا هارد با ظرفيت كمتر استفاده كرد تا سرعت خواندن و نوشتن تقريبا به يك هارد SSD برسه ؟ ( چون سرعت تقريبا 4 برابر ميشه)

با تشكر /.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با عرض معذرت يه چيز ديگه هم يادم رفته بود ،

سيستم عامل هاي امروزي آيا توان استفاده از اين 6 هسته را دارند يا نه ؟
    ضمنا من ذكر كردم زياد اهل بازي نيستم و فقط براي انجام بعضي كارهاي گرافيكي كه گاه و بي گاه نياز پيدا مي كنم به سراغ نرم افزارهاي گرافيكي مي رم ، به نظرتون اين كارت گرافيكي كه معرفي كرديد كمي بيشتر از انتظار نيست ؟ چون اگر اين طور هست به جاي اون يك مدل ارزانتر پيشنهاد دهيد و ساير قطعات را ( هر كدام كه مد نظر شماست ) براي افزايش كارايي بهتر انتخاب نماييد .

با تشكر /.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من تا به حال Raid0 انجام ندادم ولی در این زمینه به صورت تئوری مطالعه داشتم و اطلاع دارم Raid0 سرعت خواندن و نوشتن بالایی داره ولی امنیت پایینی داره ، آيا Radi اي هست كه همه سرعت خوندن و نوشتن زياد باشه و هم امنيتش در سطح بالايي باشه ؟
    بله RAID5
    در RAID5 سه تا هارد خواهند بود که دو تا بصورت RAID0 و دیگری برای بک آپ گیری از این هاردها خواهد بود
    ولی شما ظرفیت 2 تا هارد رو خواهید داشت
    البته RAID0 هم به این صورت که فکر می کنید،ریسک چندانی نداره و فقط یکی از هاردها به هر دلیلی خراب بشه،اطلاعات هر دو هارد میره (اگه یدونه هارد هم داشتین همینطور بود)
    و همچنين اينكه شما دو تا هارد ظرفيت بالا را براي Raid0 قرار داديد دليل خاصي داره ، بهتر نيست به جاي اون از 4 تا هارد با ظرفيت كمتر استفاده كرد تا سرعت خواندن و نوشتن تقريبا به يك هارد SSD برسه ؟ ( چون سرعت تقريبا 4 برابر ميشه)
    بهتره ولی احتمال خطر بالا میره و به عبارتی 4 برابر میشه
    اگه یکی از هاردهاتون Fail بشه اطلاعات تمام هاردها میپره (توصیه نمی کنم)
    سيستم عامل هاي امروزي آيا توان استفاده از اين 6 هسته را دارند يا نه ؟
    تعداد هسته ربطی به سیستم عامل نداره و از این بابت مشکلی نیست
    ضمنا من ذكر كردم زياد اهل بازي نيستم و فقط براي انجام بعضي كارهاي گرافيكي كه گاه و بي گاه نياز پيدا مي كنم به سراغ نرم افزارهاي گرافيكي مي رم ، به نظرتون اين كارت گرافيكي كه معرفي كرديد كمي بيشتر از انتظار نيست ؟ چون اگر اين طور هست به جاي اون يك مدل ارزانتر پيشنهاد دهيد و ساير قطعات را ( هر كدام كه مد نظر شماست ) براي افزايش كارايي بهتر انتخاب نماييد
    اگه زیاد اهل بازی نیستین میتونید 5770 حدود 200 تومن بگیرید و بجاش رم با باس بالاتر بگیرید:
    RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=160
    VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
    All:1007
    Last edited by Ultra_Black; 08-08-2010 at 09:44.

14. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

پیشنهاد من
    MB:ASROCK 890GX Extreme3 146
    CPU: AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz=202
    RAM :2*2 GIG 1333 elixir=94
    vga:CLUB - ATI RADEON HD 5830 - 1GB / =247
    DVD RW:Liteon 24X=24
    CASE:GREEN - Magnum2=36
    powr:Memonex - 540=50
    HDD:2*Seagate 500Gb (7200.12)=90
    ssd:Mushkin - 32GB=130
    Last edited by sasan816; 04-08-2010 at 13:04.

16. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه زیاد اهل بازی نیستین میتونید 5770 حدود 200 تومن بگیرید
    واقعاً؟؟!! یعنی 5770 به درد کسانی میخوره که زیاد اهل بازی نیستن؟!!من میخواستم 5770 بگیرم!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •