تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست نرم افزار حسابداري پروژه هاي ساختماني (پيمانكاري)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 درخواست نرم افزار حسابداري پروژه هاي ساختماني (پيمانكاري)

با سلام خدمت دوستان عزيز

من يك برنامه ميخام كه بتونم كاراي حسابداري پروژه هاي ساختماني درحال احداث رو از پي تا تهش انجام بدم، مثل هزينه كرد كارگرا استادكاران هزينه خورد و خوراك و خريد زمين و يا فروش واحدها پيش فروش واحدها هزينه هاي هرواحد و همچنين قسمت انبارداري واسه نگهداري سيمان ماسه ميله گرد و غيره و خرت و پرت هاي ديگه.

چه رايگان چه فروشي فرقي نميكنه فقط اگه ميشه نسخه دمويي چيزي داشته باشه تا بشه تستش كرد.

باتشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از بين دوستان كسي نيست كه جواب مارو بده؟ لطفا دريغ نفرماييد ...
    با تشكر

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام دوست من
    شما به برنامه های صورت وضیعیت و متره براورد نیاز دارید؛
    من چند نسخه تحت اکسل دیدم که رایگان بود ولی اگه سرچ کنی نرمافزار های زیادی هستن؛
    یکی که یادم و تقریبا کامله اسمش"پیمان یار" بود که یه نسخه رایگان و ازمایشی اون رو من تو forum.daneshjuyan.com ‎قرار دادم ؛ تو سرچ اون بنویسین پیمان یار
    امیدوارم مفید باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    پيمان يار رو دارم، ولي اين برنامه فقط واسه متره و برآورد هستش، برنامه اي كه من نياز دارم ميخام حسابداري و انبارداري هم داشته باشه، متره نيازي ندارم، فقط ميخام بدونم كه واسه ساختمونم چقد هزينه كردم.

باتشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

كسي نيست كه جواب مارو بده، بابا جان كمكم كنين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

برای شما بهترین نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیمانکاری می باشد . کلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیمانکاری نیاز های شما رو برآورده می کنند . تمامی مواردی که می خواهیند در ان ها هست. فقط توجه داشته باشید که شما اگه بابت خرید هر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پول بدهید پشتیبانی می شود . در صورتی که نسخه های رایگان هیچ گونه پشتیبانی نمی شود و در صورت بروز اتفاق تمامی اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از بین می رود. شما می توانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزان را تست بکنید. فک می کنم دمو داشته باشند که در اختیار شما قرار بدهند. من لینک سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پیمانکاری میزان را در پایین برای شما می گذارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •