تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: دمای گرافیکم خوبه ؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض دمای گرافیکم خوبه ؟

با سلام

1-من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟

2-من فن گرافیکم سوخت و یه فن 12 ولتی که واسه کنار کیس و پشته کیس گذاشتم واسه گرافیک دقیقا بستمش رو هدسینک چون فن خوده گرافیک اصلا گیر نیاوردم--آیا این کار مشکل نداره ؟

3- به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟

4- میخوام اورکلاک کنم با نرم افزار smart doctor نوارای پایین کلاک و مموری رو میبرم بالا --یه هنگ 10 ثانیه ای میکنه و صفحه خال های سفید میفته و تا اونجایی که من تنظیم کردم اور نمیشه و یه کم نوارا برمیگردند به عقب--این دلیلش چیه ؟دلیلش پاور نیست که کم میاره ؟

5- دمای کلی سیستمه من هگام بازی تا 56 هم میاد خواستم بپرسم زیاد نیست ؟فقط یه فن پشت کیس دارم آیا فن واسه بقل کیس هم احتیاجه ؟آیا تاثیر زیادی داره ؟در حد چند درجه ؟؟

6-و سوال آخر اینکه دمای 56 واسه هارد زیاد نیست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کسی جواب نمیده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سوالات من خیلی سخته که بعد از یک هفته کسی نمیتونه جواب بده --خوب هرچیشو بلدید بگید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟
    خیر و تا 85-95 هم مشکلی نداره

به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟
    از راه کاتالیست ATI

5. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

1-بدک نیست رو مرزه 4670 کم مصرف و دمای پایین. بالاتر از 70-75 قابل قبول نیست البته در تستهای پر فشار تا 80 هم رفته
    2-اگه درست فن رو قرار داده باشی و سایز و دور فن هم مناسب باشه نه
    3-فنی که بستی باید با قابلیت تنظیم دور باشه و به پینهای مخصوص فن کیس روی مین نصب بشه نه مستقیم به پاور بعد با نرم افزارهای مختلف(مخصوص مین یا ...) می تونی دورش رو تنظیم کنی یا از بایوس حتی اگه هم فن خود گرافیک هست که کاتالیست و ده ها نرم افزار دیگه
    4-علتش ناپایداری هست که از خود کارت یا پاور هم می تونه باشه در بخش اورکلاک با ذکر مشخصات سیستم تاپیک جدید ایجاد کنید
    5-هاردت چیه بله بهتره در محدوده 25-40 باشه
    Last edited by Kianoosh; 06-08-2010 at 14:51.

7. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

1-بدک نیست رو مرزه 4670 کم مصرف و دمای پایین. بالاتر از 70-75 قابل قبول نیست البته در تستهای پر فشار تا 80 هم رفته
    2-اگه درست فن رو قرار داده باشی و سایز و دور فن هم مناسب باشه نه
    3-فنی که بستی باید سه سیمه باشه با قابلیت تنظیم دور و باید به پینهای مخصوص فن کیس روی مین نصب بشه نه مستقیم به پاور بعد با نرم افزارهای مختلف(مخصوص مین یا ...) می تونی دورش رو تنظیم کنی یا از بایوس حتی اگه هم فن خود گرافیک هست که کاتالیست و ده ها نرم افزار دیگه
    4-علتش ناپایداری هست که از خود کارت یا پاور هم می تونه باشه در بخش اورکلاک با ذکر مشخصات سیستم تاپیک جدید ایجاد کنید
    5-هاردت چیه بله بهتره در محدوده 25-40 باشه

یه دنیا ممنون بالاخره شما تمام سوالامو جواب دادید

فنه 2 سیمه هست و به خود گرافیک همون جایی که فن قبلی متصل بود وصل کردم---فن قبلیه خودشم 2 سیمه بود--یعنی بده 2 سیمه ؟

هاردم ساتا 500 گیگ مکستور هست---بیشتر روی 50 هست وقتی سیستم روشنه و کاری باهاش ندارم

اگه فن کنار و پشت کیس اضافه کنم آیا تاثیری داره رو دمای کیس ؟خیلی ؟چند درجه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز سوالات شما بهانه ای شد تا یک تاپیک جامع در مورد فن ایجاد کنم اگه سر بزنید همه سوالاتون جواب داده شده فقط در مورد هارد محدوده ای که قبلا گفتم مناسبه دمای هارد شما کمی بالاست می تونید از فن روش استفاده کنید یا از کیس رو خنک تر کنید...اگه تهویه خوب ایجاد بشه 5-10 درجه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز سوالات شما بهانه ای شد تا یک تاپیک جامع در مورد فن ایجاد کنم اگه سر بزنید همه سوالاتون جواب داده شده فقط در مورد هارد محدوده ای که قبلا گفتم مناسبه دمای هارد شما کمی بالاست می تونید از فن روش استفاده کنید یا از کیس رو خنک تر کنید...اگه تهویه خوب ایجاد بشه 5-10 درجه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون مقاله خیلی خوبی بود-مر30 زحمت کشیدید

در مورد هاردم
    آخه من به محضی که سیستمم میاد بالا دما رو نگاه میکنم دمای هیچ کدوم از قطعات زیر 33 نیست--اون وقت چه جوری بیاد تا اون دما ؟

و بعد اینکه من از هیچ راهی نتونستم دور فن رو کمو زیاد کنم --هیچ جای کاتالیست تنظیم دما نداشت

توی یکی از نرم افزارا نوشته شما نیازه یه کولینک واسه هاردتون نصب کنید--خواستم ببینم قیمت کولینگ هارد چنده و اصلا چه جورری ؟آخه نگاه کردم دیدم اصلا جایی واسه نصب نداشت
    Last edited by ali_disslove; 05-08-2010 at 15:55.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون مقاله خیلی خوبی بود-مر30 زحمت کشیدید

در مورد هاردم
    آخه من به محضی که سیستمم میاد بالا دما رو نگاه میکنم دمای هیچ کدوم از قطعات زیر 33 نیست--اون وقت چه جوری بیاد تا اون دما ؟

و بعد اینکه من از هیچ راهی نتونستم دور فن رو کمو زیاد کنم --هیچ جای کاتالیست تنظیم دما نداشت

توی یکی از نرم افزارا نوشته شما نیازه یه کولینک واسه هاردتون نصب کنید--خواستم ببینم قیمت کولینگ هارد چنده و اصلا چه جورری ؟آخه نگاه کردم دیدم اصلا جایی واسه نصب نداشت
    ببینید شما دمای هارد و مین رو می تونید راحت در رنج 30-40 داشته باشید بستگی به دمای محیط هم داره البته ولی طبیعی هست گرافیک و پردازنده در لود خیلی بالاتر میرن

خیلی ضروری نیست خنک کننده خاص برای هارد بخرید یک فن ساده هم می تونه راحت دماش رو پایین بیاره(کلا قبل از هارد باید به فکر پردازنده و گرافیک باشید که بتونید بی دردسر اورکلاک کنید و کارایی رو بالا ببرید بعد از اون رم و هارد برای طول عمر بیشتر و پردازش مناسب)

این یک مدل خنک کننده هارد هست:

1500-2000 تومن...

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadmatrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

1-من یه گرافیک 4670 دارم که دماش با نرم افزار ati tools تا 70 هم رسید و در معدود بازی هایی هم مثل gta Iv نزدیک این دما میرسه خواستم ببینم با توجه به اینکه اورکلاک هم نکردم آیا زیاد نیست ؟

2-من فن گرافیکم سوخت و یه فن 12 ولتی که واسه کنار کیس و پشته کیس گذاشتم واسه گرافیک دقیقا بستمش رو هدسینک چون فن خوده گرافیک اصلا گیر نیاوردم--آیا این کار مشکل نداره ؟

3- به چه شکل میتونم تنظیم کنم که فن گرافیم همیشه و 100% کار کنه ؟یا درصدش رو خودم تنظیم کنم ؟

4- میخوام اورکلاک کنم با نرم افزار smart doctor نوارای پایین کلاک و مموری رو میبرم بالا --یه هنگ 10 ثانیه ای میکنه و صفحه خال های سفید میفته و تا اونجایی که من تنظیم کردم اور نمیشه و یه کم نوارا برمیگردند به عقب--این دلیلش چیه ؟دلیلش پاور نیست که کم میاره ؟

5- دمای کلی سیستمه من هگام بازی تا 56 هم میاد خواستم بپرسم زیاد نیست ؟فقط یه فن پشت کیس دارم آیا فن واسه بقل کیس هم احتیاجه ؟آیا تاثیر زیادی داره ؟در حد چند درجه ؟؟

6-و سوال آخر اینکه دمای 56 واسه هارد زیاد نیست ؟

عزيز مشكلي نداره اما اگه يه فن بزاري رو سرش هو دير تر خراب ميشه هم كارايش بالا ميره.

15. این کاربر از mohammadmatrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •