سلام
بچه ها یه آمپ و یه ساب می خوام تا حدود 100 تومان
چی پیشنهاد می کنین
و اینکه من الان یه آمپ برای دوتا باند 718ex دارم حالا بهتر هست برای ساب یه آمپ دیگه بخرم یا این آمپمو بدم بره و یه آمپ برا هردوشون بگیرم
ممنون
سلام
بچه ها یه آمپ و یه ساب می خوام تا حدود 100 تومان
چی پیشنهاد می کنین
و اینکه من الان یه آمپ برای دوتا باند 718ex دارم حالا بهتر هست برای ساب یه آمپ دیگه بخرم یا این آمپمو بدم بره و یه آمپ برا هردوشون بگیرم
ممنون
سلام
آمپ باند هاتون الان چی هست؟
میخواین با 100 تومن هم ساب داشته باشین و هم یه آمپ براش؟
یه خورده بودجه کم به نظر میاد
یه آمپ ساب خوب مثله 8104 حداقل 120 - 30 تومن قیمت خودشه
یه ساب نسبتا خوب هم 70 - 80
خوب که میگم نمیشه گفت خوب!
تا حدودی راضی کننده!
آمپ یه آمپ بازار مشترک هست به اسم VOXPower![]()
بقیه سوالام چی شد پس؟
نکنه پرتغاله خوردشون![]()
اگه با 100 تومان بشه چه بهتر اگه نه شما بگید چقدر باید بودجه داشته باشم تا ببینم چی میشه؟میخواین با 100 تومن هم ساب داشته باشین و هم یه آمپ براش؟
من که پیشنهادمو دادم
ساب هم گزینه های زیادی هست !باید دید شما بیشتر چی میخواینیه آمپ ساب خوب مثله 8104 حداقل 120 - 30 تومن قیمت خودشه
یه ساب نسبتا خوب هم 70 - 80
خوب که میگم نمیشه گفت خوب!
تا حدودی راضی کننده!![]()
منظورتون چیه من چی می خوام!!!
ببینین اگه شما بخواین حدکثر استفاده از آمپ و سابتون رو ببرین باید به 2 - 3 تا نکته توجه کنین
اولیش اینکه ساب رو حتما باید در باکس قرار بدین
دوم اینکه باید مشخص کنین ساب قدرتی میخواین یا کیفیتی
سوم اینکه بیشتر به ویبره علاقه دارین یا به بیس نسبتا سنگین تا باکس با توجه به اون طراحی بشه![]()
ممنون
من ساب قدرتی می خوام و می خوام صدای خوانندرو بندازم رو دوتا 718Ex هام ترجیح می دم سابه کوبش زیاد باشه
منظورتون رو متوجه نمی شم
بیشتر توضیح می دی؟سوم اینکه بیشتر به ویبره علاقه دارین یا به بیس نسبتا سنگین تا باکس با توجه به اون طراحی بشه
ببین ساب با توجه به ماهیتش و پارامتر هاش و اندازه و نوع باکسش میتونه رفتار های مختلفی از خودش نشون بده
آمپ هم توی این مورد بی تاثیر نیست
بعضی ساب ها آهنگ های رپ رو خوب اجرا میکنن و بعضی دیگه هم آهنگ های ترنس
ویبره به معنای لرزش هست طوری که کل ماشین میلرزه از آینه ها گرفته تا وسایل داخل داشبورد و ....
کوبش هم خوب معنیش با خودشه و تکون تکون داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)