تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: قطع صدای مودم لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض قطع صدای مودم لپ تاپ

سلام.
    من لپ تاپ سونی وایو مدل vpccw25FG دارم و مودم external مدل Agere Systems رون آن نصب کردم ویندوز lpatop
    ویندوز 7 میباشد و در ابتدا که با dial up کار میکردم صدای اسپیکر را میشنیدم ولی پس از مدتی ویندوزم خوابید و من مجبور شدم به نصب کارخانه آن را برگردانم ولی نمیدانم چرا با آن که لپ تاپ صدایش نصب است و میتوانم با آن آهنگ گوش کنم ولی هنوز مودمم در موقع dial up با آنکه صدای speaker مودم روی درجه بالا قرار دارد صدای مودم شنیده نمیشود.ویندوز بنده 64 بیت میباشد .از نوع ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه اون صدای قیژقیژ منظورته باید بگم که اگه قطع باشه که بهتره!!
    عزیز اون صدا به کارت صدا ربط نداره و از یک بیزر که روی برد وصله در میاد.البته فکر کنم در ویستا و 7 از کارت صدا دراد!! مهم نیست بریم سر اصل مطلب:
    ولی اگه می خوای وصل بشه باید وارد کنترل پنل بشی واز اونجا به قسمت hardware برو.سپس گزینه ی phone and modem رو انتخاب کن تا یه صفحه ی جدید باز شه.
    حالا به تب modem برو و از اونجا بعد از انتخاب مودمت گزینه هی properties رو بزن.باز یه صفحه باز میشه.حالا از اینجا باز هم به تب advanced برو. حالا یه کادر خالی به نام Extra setting میبنی.
    حالا اگه در اون کادر خالی کد ATM0 رو بزنی صدای مودم قطع میشه و اگه ATM1 رو بزنی صدا وصل میشه! به همین راحتی.

فقط من این تنظیمات رو با توجه به ویندوز XP گفتم و خود شما با 7 تغییرش بده.(تفاوت مهمی ندارن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اگه اون صدای قیژقیژ منظورته باید بگم که اگه قطع باشه که بهتره!!
    عزیز اون صدا به کارت صدا ربط نداره و از یک بیزر که روی برد وصله در میاد.البته فکر کنم در ویستا و 7 از کارت صدا دراد!! مهم نیست بریم سر اصل مطلب:
    ولی اگه می خوای وصل بشه باید وارد کنترل پنل بشی واز اونجا به قسمت hardware برو.سپس گزینه ی phone and modem رو انتخاب کن تا یه صفحه ی جدید باز شه.
    حالا به تب modem برو و از اونجا بعد از انتخاب مودمت گزینه هی properties رو بزن.باز یه صفحه باز میشه.حالا از اینجا باز هم به تب advanced برو. حالا یه کادر خالی به نام Extra setting میبنی.
    حالا اگه در اون کادر خالی کد ATM0 رو بزنی صدای مودم قطع میشه و اگه ATM1 رو بزنی صدا وصل میشه! به همین راحتی.

فقط من این تنظیمات رو با توجه به ویندوز XP گفتم و خود شما با 7 تغییرش بده.(تفاوت مهمی ندارن)

سلام.بنده کد ATM1 را زدم ولی بازهم جواب نداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جدا؟!! بببینید اون کد ثبت شده یا نه؟! یعنی وقتی به اون ادرس میرید در اون کادر این نوشته هست,یا اینکه خالیه هنوز؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    دوست بسیار عزیز این کد هنوز وجود دارد ولی متاسفانه هنوز کار نمیکند
    در ضمن روی لپ باپ دوستم خواستم که بیاورد و امتحان نمایم وقتی امتحان نمودم روی لپ تاپ دوستم که همین سونی وایو با همین مشخصات بود چواب داد ولی روی لپ تاپ من هنوز چواب نداده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •